Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben de geliyim bari. eski laptop acer idi.. ocak başında yine acer aldım. modeli aspire 6930G.. eskisini 3,5 sene full kullanmıştım. inşallah Allah ömür verirse bunu da o kadar kullanabilirim.
benide alin araniza benim laptopum hp cok super cokta memnunum gerci eskiside dell di oda iyiydi
hoşgeldiniz kızlar......
spacegirl benimde acer5920G LAPTOP,IM.bende çok memnunum...
bu arada biz dün laptop soğutucu,standıda denebilir ondan aldık..çok rahat oldu yaa ,eşim oyundayken ısınıyordu biraz şimdi bu sorun ortadan kalktı...eğimli güzel dizayn etmişler hemde,çok memnun kaldık biz..tavsiye ederim..
bende geldim kıslarrr:)
şuan canım laptopum sayesinde sizlerleyim![]()
kızlar bende varım benimkide ASUS F3S benide alın aranıza
hoşgeldiniz kızlar......
spacegirl benimde acer5920G LAPTOP,IM.bende çok memnunum...
bu arada biz dün laptop soğutucu,standıda denebilir ondan aldık..çok rahat oldu yaa ,eşim oyundayken ısınıyordu biraz şimdi bu sorun ortadan kalktı...eğimli güzel dizayn etmişler hemde,çok memnun kaldık biz..tavsiye ederim..
HP pavilion dv6000..canım senınkı nedir...marakası..
slm canım benimkide aynı var leptopumevt bencede güzel çok kulanışlı yer kaplamıyo:dance:Şeniz
sositososito![]()
Selam kızlar ben geldim bende laptop seven ve kullananın bu ustekıde benım laptop resmi TOSHIBA Satellite A210 serisinden gayet memnunum bı ara cok ısınıp kapanıyordu çok program yukledım sanırım ondan oldu tamirciye verdim şimdilik bi sorun yokkk