LAPTOPU olanlar kulubu yine ve yeniden döndü

• Konu Sahibi Konu Sahibi Juliet
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
merhaba kızlar..benide alın aranıza,:utangac:benimkide toshiba satellite a200-1cr :teytey:

ben de geliyim bari. eski laptop acer idi.. ocak başında yine acer aldım. modeli aspire 6930G.. eskisini 3,5 sene full kullanmıştım. inşallah Allah ömür verirse bunu da o kadar kullanabilirim.

hayırlı olsun inş canım..hihoyyyt

hoşgeldiniz kızlar......
spacegirl benimde acer5920G LAPTOP,IM.bende çok memnunum...
bu arada biz dün laptop soğutucu,standıda denebilir ondan aldık..çok rahat oldu yaa ,eşim oyundayken ısınıyordu biraz şimdi bu sorun ortadan kalktı...eğimli güzel dizayn etmişler hemde,çok memnun kaldık biz..tavsiye ederim..

laptopı olan herkese lazım desene bizimde çocuklar çok oyundalar bu ara...gamyoncuiremsu

fatma hale resmine sen koy kz laptopın.

kızlar bende varım benimkide ASUS F3S benide alın aranıza

hoşgeldiniz kızlar......
spacegirl benimde acer5920G LAPTOP,IM.bende çok memnunum...
bu arada biz dün laptop soğutucu,standıda denebilir ondan aldık..çok rahat oldu yaa ,eşim oyundayken ısınıyordu biraz şimdi bu sorun ortadan kalktı...eğimli güzel dizayn etmişler hemde,çok memnun kaldık biz..tavsiye ederim..

cnm onunda fotosunu koysana bize........

116488nb7.jpg

w275.png

resim çekmeye üşendim netten remini buldum canım....bundan ama siyah olanı benimki...
şimdilik çok memnunum...

slm canım benimkide aynı var leptopumevt bencede güzel çok kulanışlı yer kaplamıyo:dance:Şeniz

hoşgeldin canım ...evt benımkıde aynı çok kullanışlı bi laptop ince dizaynıyla yer kaplamıyo...kaydirigubbakcemile5

hoşbulduk şekerler.. günaydın buralarda mısınız???

benimde laptopum acer 4920g kendisini çoooooooooooook severim:):icecream:

çok beğenerek almıştım zamanındakaydirigubbakcemile2

kızlar selam nasılsınız ...bi bakayım dedim ...keyifler iyidir umarım öptüm hepiciğinizi...

slm kızlar bende geldim yeni gördüm bu kulübü ben yoksa çoktaaaaaaannnnnnn üye olmuştum benim emektarda laptopgillerden :)

sositososito
thumbnaildk3.th.jpg

Selam kızlar ben geldim bende laptop seven ve kullananın bu ustekıde benım laptop resmi TOSHIBA Satellite A210 serisinden gayet memnunum bı ara cok ısınıp kapanıyordu çok program yukledım sanırım ondan oldu tamirciye verdim şimdilik bi sorun yokkk

sositososito
thumbnaildk3.th.jpg

Selam kızlar ben geldim bende laptop seven ve kullananın bu ustekıde benım laptop resmi TOSHIBA Satellite A210 serisinden gayet memnunum bı ara cok ısınıp kapanıyordu çok program yukledım sanırım ondan oldu tamirciye verdim şimdilik bi sorun yokkk

çok program sıkıyo diyolar laptopları bilmiyorum ben pek anlamamda..

Back