laparoskopik serklaj

chnb

3 prensim bir de melegim
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2011
17.643
1.866
223
Merhabalar, ben 14 haftalık gebeyim. 3 gün önce 3 saat süren bir laparoskopik serklaj oldum. Operasyon esnasında daha önceden olan (8 sene önce) sezaryen dikişine mesane yapışmış. Operasyonda ayırmışlar. Sonda ile bir hafta geçirmem gerekiyor. Çok zor bir operasyon olmuş 12. haftada rahim ağzı uzunluğum 2 cm indiği için daha önce 2 düşük bir de 25 haftalık erken doğumum olduğu için dr m bu yöntemi seçti. Ama çok zorlanıyorum hala. Bu sezaryen dikişine mesana neden yapışmış olabilir ben tekrar vakti gelince normal doğum yapabilir miyim? Artık bu acılardan sezaryen olmak istemiyorum . Serklaj dikişim vajinal alınamaz mı sezaryende mi alınmak zorunda?Bir de pıhtılaşma problemi için 0.6 cleksan kullanıyorum.
Daha önceden sorduğum soruya cevap vermiştiniz yine cevaplarsanız çok sevineceğim...

çOK GEÇMİŞ OLSUN. Yapılanlar sizi endişelendirmesin. Doktorunuzun önerileri doğru. Sezaryen sorası mesane sezaryen kesisine sıklıkla yapışmaktadır. Zor bir operasyonu başarı ile gerçekleştirmişler, tebrik ediyorum. Maalesef sezaryen ile doğum yapacaksınız. Doğum yaptığınızı duymak, sağlıklı olduğunuzu duymak isterim.

Çok teşekkür ederim mutlaka haberdar edeceğim mutlaka. Dr m de sanıyorum sizin arkadaşınız. Çok çok sağ olun)

Sevgili Bora Bey sizi haberdar etmek istedim. laparoskopik serklajdan bir hafta sonra amniyo sıvımın sızdığını farkettik. Hastanede yattım tedavi sonucu kese kendini tamir etti. Şükür 41 gün önce Ahmet Ardamı dünyaya getirdim.(Dr mizin ismini koyduk:)))
Bu arada down riskimiz 10 da 1 di yazmıştım size 4 lü testte. Şükür sağlıklı doğdu oğlum amniyosentez de yaptırmamıştık...
Çok teşekkür ederim ne zaman yazdysam size hep döndünüz...

İnanın çok sevindim. Sizin ve Ahmet Arda nın sağlıklı olduğunu duymak benzeri şikayetleri olan gebeler için de bir umut olacak. Sağlıklı huzurlu ve mutlu nice senelere...

İnanın çok sevindim. Sizin ve Ahmet Arda nın sağlıklı olduğunu duymak benzeri şikayetleri olan gebeler için de bir umut olacak. Sağlıklı huzurlu ve mutlu nice senelere...

Çok naziksiniz çok teşekkür ederim. Ben de size iyi yıllar diliyorum.

Bu arada serklaj dikişim kaynaşmış sezaryen esnasında alınamadı kanama yaptı diye...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…