• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Laparoskopik Ameliyat

abet

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Temmuz 2015
2.245
5.854
158
haftalardır isim arıyorum nette. benim birkaç haftada aradığım yorumları bu sitede bulmuşluğum çoktur o sebeple modlardan rica ediyorum konunun en azından birkaç saat burada kalmasına izin versinler :dua:

arkadaşlar 11 cm ilk bir myomum var ve İstanbul’da yahut Bursa Bolu Kocaeli Sakarya gibi yakın illerde bir doktoru olup ameliyat konusunda başarılı doktor tecrübesi olanlardan isim istiyorum. Önceliğimkapalı ameliyat konusunda uzman biri. Fakat açık ameliyata da varım. Yeter ki doktor işinin ehli ve uzun yolların tecrübesini taşısın. Myom bana ciddi sıkıntı vermeye başladı ve bir an önce ameliyat olmam gerekli ama doktor konusunda internet öyle karman çorman yorumlar öyle belirsiz ve zıt ki. Tecrübesi olanlar bana yorumlarıyla yardımcı olursa minnettar olurum

Sakarya'da kuzenım laparoskopi oldu dr adı Mehmet Süha Bostancı. Doçent. Eğitim araştırma hastanesinde. Fakat sıra almak çok güç kuzum allah yardımcın olsun. Ama kuzenım cok memnun kaldı miyom ameliyatında ve onun tüpleri de kapalıymış onu da açtılar ameliyatla

Çok teşekkür ederim bir araştırayım

Öncelikle çok geçmiş olsun..
2017 yılında bende miyom ameliyatı oldum..
En büyüğü 8,5 olmak üzere 4 adet miyom aldırdım..
Doktorum önce kapalı deneyeceğim, miyomların çok büyük çıkaramazsam açık ameliyata geçeceğim dedi..
Sonrasında çıkmayacağını anlayınca direkt açık ameliyata almış..
Bursa PembeMavi Hastanesi Nedret Kolsal
Hiç soru sormanıza gerek kalmadan her şeyi en ince ayrıntısına kadar anlatır..
Bilgisi ve tecrübesi tartışılmaz..

Öncelikle geçmiş olsun, izmit medical parkta Gökhan Gümüştaşı öneriyorum. Kendisi çok ilgili ve başarılı. 2sezeryan 1laporoskopik rahim ameliyatımı yaptı 13senelik doktorum oluyor kendileri.

Back
X