Laparoskopi sonrası... ?

Laparoskopi artı histeroskopi olacam.benim tuplerim hsg de tikali cıktı. Ona bakacak
Ben normal ped kullanmıştım. Senin tanı amaclı olduğu icin daha kolay olur belki cnm. Bende 4 ameliyat yeri var. Senin büyük ihtimalle 2 tane olur

merhaba, laparoskopi sonrası süreç nasıl geçti ağrılarınız geçti mi? ben üç ay önce laparoskopiyle miyomlarımı aldırdım ama göbek deliğimde hala derin derin ağrı var. iş yerinde çok zorlanıyorum evde yemek yaparken alışverişte hemen ağrılarım artıyor ve gidip gidip uzanma gereği duyuyorum bir türlü normal hayatıma dönemedim. Doktorum ulstasonla kötü birşey görmedim sizi ameliyat eden doktorunuza gitmeniz lazım dedi ama o da başka şehirde. Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.

Benimde 3 ay oldu ama çok şükür hiç bi sıkıntı olmadi 2 hafta içinde baya toparladım agrım falan kalmadi. Bencede sen ameliyat olduğun doktorunla görüş mutlaka.

çok geçmiş olsun, benim bir de birkaç cm lik kesim var altta sezeryan gibi çünkü laparoskopi yeterli olmadı açması gerekti. o kocaman kesi iyileşti çok şükür şikayetim kalmadı ama üç aydır bu göbek deliğim beni zorluyor. Gidince tekrar ameliyat der diye korkuyorum.

Kızlar şu an hastanedeyim laparaskopi ve histeroskopi oldum
Tüplerimin biri açılmış diğeri malesef dedi doktorum. Tek tüple de gebe kalabilecegimi söyledi.ama kalabilir miyim bilmiyorum

Kızlar şu an hastanedeyim laparaskopi ve histeroskopi oldum
Tüplerimin biri açılmış diğeri malesef dedi doktorum. Tek tüple de gebe kalabilecegimi söyledi.ama kalabilir miyim bilmiyorum

Merhaba, bende dün histereskopi ve laproskopi oldum. Tek tüpüm kapalı ve açılmadı. Daha önce geçirdiğim dış gebelikten tıkanmış olabileceğini söyledi doktorum. 6ay süreyle takipte olacağız bebek için. Kısmette varsa olur kötü düşünmeyelim.

aynı kaderi paylaşıyoruz senle .hangi il canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…