Laparoskopi sonrası... ?

ISSIZZ

Guru
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2012
3.792
15.479
408
Merhaba arkadaşlar lütfen konum taşınmasın.. bu durumu yaşamış olan arkadaşlardan yorum rica ediyorum...
Ben salı günü laparoskopi oldum sağ da yapışıklık varmış sağ tüp iptal edildi ve yapışıklık açıldı.. sol taraf çok iyi hamile kalabileceksin dediler..
Salı günü ev doktorumdan durumu anlatıp rapor aldım çünkü çalıştığım şirket akraba hastane nin raporunu istemedim anlamasın diye. 1 hafta yani pazartesi ışe başlamalıyım ayakta çalışıyorum.. bi sorun olurmu dikişler açılır mi diye korkuyorum ..
Bide idrarda yanma ve kahverengi leke var bu normal mi ..
Deneyimli arkadaşlardan yorum bekliyorum endişeliyim.. hastanede randevum 2 hafta sonra..

Öncelikle çok çok geçmiş olsun.. bende geçen hafta bu gün bu saatlerde ameliyattaydım.. dış gebelikten dolayı bende kapalı ameliyat oldum.. sağ tüpüm alındı.. bugün dikişlerimi aldırmakta gittim çok şükür iyiyim.. benimde gaz problemlemim var ve buna bağlı olarak kasıklarıma ağrı yağıyor.. pembe renkte hafif kanamam var.. doktorum bunların çok normal olduğunu söyledi.. dikişlerime gelince ani hareket yapınca acıyor.. bende 10 gün raporluyum ve işim masa başı olduğu halde doktorum istersen bir 10 gün daha dinlenebilirsin dedi.. Ayakta çalışıyorsan dikişlerine bişi olmaz ama bel ağrısı olabilir diye düşünüyorum.. Rabbim şifa versin..

Gecmis olsun issizz peki hidrosalpenk durumu yokmuymus yapisiklikmi varmis sadece

Gecmis olsun issizz peki hidrosalpenk durumu yokmuymus yapisiklikmi varmis sadece

Sağol canım Allah razı olsun..
Yapişlıktan dolayı hidrosalpenks oluyormuş zaten.. sağ tüp işlevini yitirmiş.. başından yapışıklık yapmış ara ara içine su doluyormuş yeni hidrosalpenks durumu var.. rahim filminde şişti sağ tüp ameliyat günü boş muş ama işlevini kaybettiği ve yapışık olduğu için iptal edildi..
Sol tüp iyimis şükür..

Anladim canim yapisiklik neden olur anlamis degilim zaten.Neyse olup kurtulmusun inslalah tez vakitte gelir bebegin.

Anladim canim yapisiklik neden olur anlamis degilim zaten.Neyse olup kurtulmusun inslalah tez vakitte gelir bebegin.

Ağır idrar yolu enfeksiyonu bile yapıyormuş tüpler de sorunu.. allahtan sadece bir tarafta umudumu var eden allaha bin şükür

Ben idrar yolu enfeksiyonuda olmadim.dr banada gizlik enfksiyonlarda yapar dedi.kendini belli etmeden olurmus.

Bi arkadasim tek tüpüm kapali dedi ama dogal yoldan hamile kalmis ameliyat flan olmadan.

Merhaba kızlar bende 18 eylülde oldum ameliyatı. Ve şuan adetim 3 gün geçti dünden beri adet olacakmışım gibi ağrılarım oluyo bugün daha çok arttı bacagimada vuruyo. Benim adetlerim düzenlidir hiç gecikmezdi internette araştırdığım kadarıyla ameliyat sonrası pek fazla gecikme yaşayan olmamış zamanında gelmiş. Sizlerin nasıldı zamanında geldimi yoksa gecikme yasadinizmi?

Merhaba ben martta bir düşük yaşadım rahmim kalp şeklinde arada da perde var ve haziranda ameliyat oldum acayip bir şişlik ve gaz problemim oldu sonrasında lekelenmem çok uzun sürdü benim 21 gün kadar ardından 1 hafta sonrada normal regl oldum dikişlerimi aldırmadım ben kendisi düştü birde bende yapışıklık tekrarladı fakat tekrar açmaya gerek görmedi doktorum şimdi tekrar gebelik planlıyorum ve rahim genişledikçe o yapışıklığın da açılacağını söyledi

Kızlar benim ameliyatım tam 1 ay önceydi..
Ilk hafta aşırı şişkinlik ve gaz vardı..
3 hafta şişlik davam etti.. doktorum içerde yapışıklık olmasın diye şişlik devam ettiğini ve bunun için özel jel kullandıklarını söyledi..
1 tüp iptal edildi ve diğeri iyi durumda dedi..
Adetim gecikmedi normal zamanında geldi ama 6 gün süren adetim bu kez 8 gün sürdü.. 6 günden sonra lekelenme gibi geliyor..

Kizlar bana acil cvp verirmisinoz benim sol tupum yok onceki yillarda kistimle alinmisti simdi sag tupumde tikali hsg de ilaci verdikce sisme olmus yani tikali laporoskopi dediler iki tup bebek denedim basarisiz oldu bunun bi etkisi varmi sizce galiba alinacak tupum com uzuluyorum acilirmi ameliyatlada diye dusunuyorum bide laporoskopi fiyaltlari nasil bu sene ozel hastahanelerde

Arkadalar bende olacam laparoskopi ama doktor rapora gerek yok bir gün sonra ise dönersin dedi.kotu oluyor mu sonrası.ve hsg sonrası kanama olmuştu. Laparoskopide oluyor mu

Arkadalar bende olacam laparoskopi ama doktor rapora gerek yok bir gün sonra ise dönersin dedi.kotu oluyor mu sonrası.ve hsg sonrası kanama olmuştu. Laparoskopide oluyor mu
Canim beni ameliyattan sonra her ihtimale karşı 1 gün yoğun bakımda tuttular. 4 gün hastanede kalmamı söylemişti doktor ama ben 3. Gun akşamına çıkmıştım. Tabi her yerde farklıdır. Bide benim kistim vardı ondan dolayı ameliyat olmuştum. Bence en az 1 hafta yazdır raporu daha rahat edersin. Sonuçta ameliyat bu aldığımız narkozun etkisi bile hemen cikmiyo yorgunluk halsizlik yapiyo. Benim doktorum 3 gün hastanede kalmama rağmen çalışıyomusun rapor yazayım mı diye sormuştu. Bide bende kanama olmuştu

Ped yeterli olur mu hasta bezi falan mi alayım yanıma.gerek yok rapor yazmam dedi

Laparoskopi artı histeroskopi olacam.benim tuplerim hsg de tikali cıktı. Ona bakacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…