Gecmis olsun issizz peki hidrosalpenk durumu yokmuymus yapisiklikmi varmis sadece
Anladim canim yapisiklik neden olur anlamis degilim zaten.Neyse olup kurtulmusun inslalah tez vakitte gelir bebegin.
Ben idrar yolu enfeksiyonuda olmadim.dr banada gizlik enfksiyonlarda yapar dedi.kendini belli etmeden olurmus.
Merhaba ben martta bir düşük yaşadım rahmim kalp şeklinde arada da perde var ve haziranda ameliyat oldum acayip bir şişlik ve gaz problemim oldu sonrasında lekelenmem çok uzun sürdü benim 21 gün kadar ardından 1 hafta sonrada normal regl oldum dikişlerimi aldırmadım ben kendisi düştü birde bende yapışıklık tekrarladı fakat tekrar açmaya gerek görmedi doktorum şimdi tekrar gebelik planlıyorum ve rahim genişledikçe o yapışıklığın da açılacağını söyledi
Canim beni ameliyattan sonra her ihtimale karşı 1 gün yoğun bakımda tuttular. 4 gün hastanede kalmamı söylemişti doktor ama ben 3. Gun akşamına çıkmıştım. Tabi her yerde farklıdır. Bide benim kistim vardı ondan dolayı ameliyat olmuştum. Bence en az 1 hafta yazdır raporu daha rahat edersin. Sonuçta ameliyat bu aldığımız narkozun etkisi bile hemen cikmiyo yorgunluk halsizlik yapiyo. Benim doktorum 3 gün hastanede kalmama rağmen çalışıyomusun rapor yazayım mı diye sormuştu. Bide bende kanama olmuştuArkadalar bende olacam laparoskopi ama doktor rapora gerek yok bir gün sonra ise dönersin dedi.kotu oluyor mu sonrası.ve hsg sonrası kanama olmuştu. Laparoskopide oluyor mu
Ped yeterli olur mu hasta bezi falan mi alayım yanıma.gerek yok rapor yazmam dediCanim beni ameliyattan sonra her ihtimale karşı 1 gün yoğun bakımda tuttular. 4 gün hastanede kalmamı söylemişti doktor ama ben 3. Gun akşamına çıkmıştım. Tabi her yerde farklıdır. Bide benim kistim vardı ondan dolayı ameliyat olmuştum. Bence en az 1 hafta yazdır raporu daha rahat edersin. Sonuçta ameliyat bu aldığımız narkozun etkisi bile hemen cikmiyo yorgunluk halsizlik yapiyo. Benim doktorum 3 gün hastanede kalmama rağmen çalışıyomusun rapor yazayım mı diye sormuştu. Bide bende kanama olmuştu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?