Laparoskopi abdominal serklaj nasıl birsey üç kaybım var yardımcı olurmsunuz

zynpdgs

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Eylül 2024
3
0
23
Kızlar bir düşüğüm var 12 haftalık bir ondan sonraki acil serklaj istendi bebeğin su kesesi kanala girmişti ama başarısız oldu 19 haftalık düştü ondan sonra serklaj atıldı 12 haftalık gebe iken 24 haftalık erken doğum oldu bebeğimi kaybettim doğumuma giren doktor kesinlikle abdominal serkaj olmalısın serklaj faydalı olmicak dedi benimde hiçbir. Bilgim yok lütfen tecrübesi olanlar bana yazabilirmi

Merhaba bende de serklaj atıldı bir kaybım var ama serklaj atilmasaydi kesin bunu da kaybedecektik denildi yani bende de bariz rahim ağzı yetmezliği varmış çok zor geçiyor gebeliğim sizi çok iyi anlıyorum rabbim gonlunuze feraklik versin inşallah abdominal serklajla olacaktir

Mrb rabbim sağlıkla kucağınizw almayı nasip etsin ben de serklajliyken çok zorlanıyordum egilemiyordum kalkamıyordjm şuan napacagimi bilmiyorum nasıl olacak abdominal serkaj

Mrb rabbim sağlıkla kucağınizw almayı nasip etsin ben de serklajliyken çok zorlanıyordum egilemiyordum kalkamıyordjm şuan napacagimi bilmiyorum nasıl olacak abdominal serkaj
Evet aynı sıkıntı bende de var asla eğilip kalkamıyorum hep yatarak bu haftaya geldim temizlikte hep ücretli ablalar cagirdim hayırlısıyla ayın 18inde planlı sezeryan olacak o zaman dikiş alınacak sizde kendinizi yormayın hep dinlenerek geçirin

Benim artık abdominal serkaj atılması lazım inslah sağlikla bebeğinizi kucağıniza alırsınız

Merhabalar benim de üç hafta once 22 haftalık bi kaybım oldu. 21. Haftada serklaj yapılmıştı ama maalesef bi hafta tutabildim dikişler açılmaya başladı ve beşbucuk aylık bebeğimi kaybettim. Allah hepimize sağlıklı gebelik ve evlatlar nasip etsin. Geçn tıpta foktora gittim lohusalığın bitince gel sana abdominal serklaj yapalım dedi. Çok korkuyorum tekrar hamile kalırsam(-ki zor kaldım pcosum) aynı şeyleri yaşıcam diye. Serklajdan daha etkili olmasının sebebi ipin daha iyi tutması mı yoksa biraz daha yukardan atılması mı. Yardımxı olabilecek var mı napıcam bilmiyorum. Hamile kalsam bile her günüm diken üstünde geçecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…