lanet olsun lidyalılara parayı bulduğu için

Eşiniz nerde çalışıyo bilmiyorum ama ben de iç anadoludayım canım eşinizin o okuduğu bölüm ve iş tecrübesine ragmen o para alması hayret bizim şirkette ihracatcılara 3.500 den aşağı verilmiyor gümrük de biliyomuş bi ara bana da gelmişti iş teklifi ıkı yıllık tecrubemle 2.000 para alıcaktım mesailer bizde 8.30-18.00 yazık valla her ne kadar zamanında kötü şeyler yapmış olsa da emeğe acıdım şimdi

O kadar sey yasamissinuz. 2 kurus maas aliyorsunuz diye cik isten nasil diyebiliyorsunuz? Hayir is bulmanin zor oldugunu maasininno civarlarda olacaginida kendiniz soyluyorsunuz. Once bi sabredin kenara iki kurus para atin calisirken is arasin bulunca ciksin.

ALLAH BEREKETİNİ VERİR HELAL KAZANCIN BEN BUNU BİLİR BUNU SÖYLERİM.bide idareli kullanmak.işte ben bunun için üzülüyorum benim gibi bir insanın eşi bu hatayı yaptı.sınavımız buymus dedim yuce rabbime hos varsın sağlık olsun.ama bazen işte sinirleniyorum çalış çalış hiç bişey yok elde

hıhhhh beni anlayan çıktı yaaniiiii
işte buna cokkkkk üzülüyorum benim eşim burdan yazıp deşifre olmak istemiyorum ....yrdmcısı canım bide bu kadar donanımlı bir kişi harcanması beni üzüyor

nostatus özelden msj atamıyorum size

Arkadasim , ozel sektorde asgari ucretle çalışıyorsunuz. Hakir gormuyorum asla ama esinize isten cik diyebilmenize anlam veremiyorum.ben memurum esim benim 3 katim kadar maas aliyor. Ben hep b plani yaparım. Ya esim isten cikarsa cikarilirsa kriz olursa vs vs.. ne yapabiliriz nerede yasayabiliriz. Paradan nefret ediyorum. Ama dusunuyotum mesela tatil yoresine gidip bir misir tezgahi acsam yazin para kazanabilir. Ornek yani .patron tarafindan somurulmek derken bu ortak bir sorjn esinize has degil. It gibi calissin bence yani bu cok guzel birsey kaybettigi evi ve arabayi dusunsun. Esinizin meslegini anlayamadim gumruk isi parali bir is. Anadoludan cikin ya da esiniz ciksin once is arasin. Sizd para gondersin ? 5000 tl ile gecinebilirler mi diye sasirmak yerine kocam 1 ev 1 araba nasil batirdi diyr sasirin bence. Siz gecmisi silmisiniz amenna ama su an ki durumunuzun sebebi gecmisiz. Soyle de bir durum var. Bizim eve 1000 tllik bir beyaz esya bile alsak ortak karsr aliriz. Su an uygun mu cidden gerek var mi vs. Esiniz bu sikintilsri yasarken mudahalr etmediniz mi ettirmedi mi ? Esiniz degisti mi sizce yoksa parayi bulunca yine ayni hesaplara girer mi ? Kimisi zengin olmak istiyot hep daha cok dahs çok esinizi taniyan sizsiniz.

Yaşadıklarınızı ve psikolojinizi az çok anlayabiliyorum, Allah yardımcınız olsun. Ama sizi hatalı buldum ben. Bir defa üslup bile çok yanlış geldi. Şimdi o kadar yazdığımın içinde gittin lafı nereye çektin demeyin ama it gibi çalışmak tabiri çok itici bence. Burada bahsettiğinizden daha ağır şartlarda çalışıp o kadar bile para alamayan insanların hepsini it gibi diye nitelemiş oldunuz çünkü. Oysa ki çalışma şartlarından çok memnun olanlar vardır belki de.

Ben 2014-2015 yılında özel bir bankada gişe görevlisi olarak çalıştım. 1450 TL alıyordum maaş. Haftasonu çalışmıyordum istisnai zamanlar hariç ama haftaiçi yeri geliyordu saat akşam 10'da çıkıyordum. Atm'ye para koymak dahil her türlü ağır işi de yaptım. Üstelik bir de hata yapıp kasa açığı verdiğimde kendi cebimden ödedim. Ama hiçbir zaman yaptığım işi it gibi çalışmak olarak nitelemedim, buna da şükür dedim.

Şu an evlenmeyi düşündüğüm erkek arkadaşım da hala bu şartlarda çalışıyor. Anlamadığımı düşünmeyin yani. Evet çok zor oluyor yeri geliyor haftasonu 10 saat çalışıyor. Tabi ki isterim rahat çalıştığı daha fazla kazandığı bir mesleği olsun ama onun kazandığı her bir kuruş benim şimdi kazandığımdan daha değerli geliyor bana.

Onceden cok mu varlikliydiniz konu sahibi ? Uslubunuzdan oyle hissediyorum. Hani biz bu hayata layik degiliz tarzinda. Bir sihirli degnek olsa cok iyi pozisyonlara gelseniz. Bilmiyorum hepimizin birilerinin emrinden it gibi calisiyoruz. Sistem bu. Babadan fabrikalara sirkete sahip olanlarin disinda elbette.

tşk ler yorum için

tşk ler yorum için

ben geçmişi kapattım en ufak seyi hatırlamak istemiyorum.farkındaysanız şimdiki zamanla ilgileniyorum daha çok

başka sehre gitse emeginin karsılıgını alırmı acaba bizim bir antalya deneyimimiz olduda aldıgı burayla aynı.yabancı dil bilmediği için mi anlamadım

Tam tahmin ettiğim gibi beğenmediği yoruma teşekkürler deyip geçen insan modeli. Zaman ayırıp o kadar şey yazdım, o şartlarda çalışan tüm insanları it yerine koymuş oluyorsunuz dedim ne bir açıklama ne bir itiraz...

Eşinize güveniniz sonsuz, kendinize güveniniz sonsuz, inancınız tam... Ne güzel... E o zaman burada sorulan şey ne?

eşiniz parayı bulduğunda akıllı davransaydı üstüne borç yapacağına böyle olmazdınız
ben eşinize acımadım
çünkü kaybedilen miktar az değil
ama çocuğunuz için üzüldüm
bir de her işin zorluğu var
isyan etmeyin adamın içini de sıkmayın

iş arayan bir yandan eşinize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…