- 18 Nisan 2015
- 2.245
- 6.064
- 158
- Konu Sahibi Hayat ne garip
-
kendime güvenim sonsuz oldu bitti kendime güvenirim.karakter gereği. ben kamu yönetimi mezunuyum .kpss de umdugumu bulamadım 2014 te calıştım çabaladım çok emek verdim olmadı.bende bu defteri kapadım.malesef özel sektör deniyorum.meslegim ön muhasebe yapıyorm.
eşim 2 üniversite mezunu 1)ithalat ihracat 2)işletme yaptıgı işi dıs ticaret gümrük sektörü ve işinde cok basarılı birisidir.haketmediği işleri yapıyor ve haketmediği parayı alıyor.
ben yaptıklarından dolayı cok kırgınım ve kızgınım eşime ama o çok pişman elinden geleni yapmaya calısır çırpınıyor ama yokkk yokk aldıgı maas ve yaptıgı iş emekler boşa
Farkli fikri nerde gordun canim? Hemen hrmen herkes ayni seyi soylemis farkli cumlelerle. Ozetliyim ben sana simdilik isine devam etsin siz biraz daha toparlanana kadar. Is bulmak o kadar kolay degil ve 2000 lira ulkemizdeki cogu insanin maasina gore normaltam tahmin ettiğim gibi farklı fikirler çıkıyor
Farkli fikri nerde gordun canim? Hemen hrmen herkes ayni seyi soylemis farkli cumlelerle. Ozetliyim ben sana simdilik isine devam etsin siz biraz daha toparlanana kadar. Is bulmak o kadar kolay degil ve 2000 lira ulkemizdeki cogu insanin maasina gore normal
yorumunuz için tşk ederimeşinizin sebep olduğu durumlar elbette çok kötü ama siz bunları atlatmış ve kabul etmişsiniz ki hala birliktesiniz. o yüzden artık geride bırakmaya çalışmalısınız. emin olun o da bu şartlarda çalışmaktan memnun değildir. kimse de memnun olmaz zaten. günümüzde çoğu insan bu şekilde çalıştırılıyor. "bu ne biçim iş, çık bu işten" demenizi hatalı görüyorum ben. hayat kolay değil. zorluklarla dolu ve zoru yaşamadan kolaya ulaşılamıyor. üstelik ömür boyu bu zorluklar içinde yaşayan insanlar var. bir evladınız var, kurulu düzel oturtamamışsınız uzun süre neredeyse. maddi durumunuz buradan bakınca çok kötü değil. bir süre dayanmanız gerektiğini düşünüyorum.
çok tşk ederim acıklayıcı yorum içinAllah yardımcınız olsun bir ev bir araba batırmak çok zor. Ama velakin bu saatten sonra eşinizde sizde işe girmişsinz yaklaşık ikinizn maaşı 3.500 civarı yeni yeni toparlanmışsnz ama siz yine bozmaya çalışıyor gibisinz.
Eşiniz akşam 9 da geliyor bu o kadar geç bir saat değil ki! Milyonlarca insan gece yarısına kadar çalışıyor.
Benm eşim aşçı bir kaç iş değiştirdi ben çalışmıyorm bir evimz var sadce ve aldığı maaş 2000 ve bazı iş yerlerinde gece 1 e kadar çalışıyordu, şu anki işinde 11 e kadar bazn üzülsm sıkılsamda elden birşey gelmez dünyanın kanunu bu herkezin iyi bir işi olmayabilir.
Ben bekarkn babam 1 milyon para batırdı bir işe girişti diye ve hamdolsn çabuk toparlandk ama sabırla sizin gibi başka bir şehire gidelim yeniden düzenimizi bozup yeniden başlayalım deseydk dahada dibe vururduk.
Ama sabırla bir kaç sene içinde hem batırdığmz parayı hem pskolojimizi düzelttik ama sabırlaa.
Size tavsiyem şu an eşiniz daha iyi bir iş bulana kadar ayrılmasın devam etsin, daha iyi iş bulamasada bu şekilde yaşayın yapacak birşey yok eşinin hatasını mecbur sizde çekeceksinz ( evli kaldığnz sürece) hiç riske atmayın dahada kötüye gidebilr.
Ve allah korusn dahda kötüye giderse sadce maddi değil bu defa manevi açıdanda mahvolur birdahada toparlanamazsnz. Yinede halinize şükreden çoğu aileden iyi durumuz
emin olun çok kızdım.önce inkar olamaz bu bizim başımıza gelemez diye inkar ettim çok feryat ettim kızdım bagırdım çağırdım yani bunları artık hatırlamak dahi istemiyorum beynimin gerisine atıyorum. şu an ondan dolayı yüzeysel yazdım.sonra kabullendim ama isyan ettim neden biz diye.şimdi kabul edip teslim olup yutmaya calısıyorum.çok asamadan geçtik emin olun.ve eşimin karakteri trilyon verseniz paha biçilemez.enim zaten ona kızgınlıgım kırgınlıgım kaybettiğimz paralardan cok ona konduramammam ondan beklemzdim.işte kilit nokta buuusonuna kadar okumadan ilk cümleye yorum yapayım...
lidyalılara laf edene kadar kumar oynayan kocanıza laf edin bence.
Şeytanın suçu var da kulun suçu hiç mi yok denir buna.
sonuna kadar okumadan ilk cümleye yorum yapayım...
lidyalılara laf edene kadar kumar oynayan kocanıza laf edin bence.
Şeytanın suçu var da kulun suçu hiç mi yok denir buna.
tşk ederim anlayışınız için aynende öyle oldu ne yollardan geçtik ne sıkıntılar atlattık neler neler ben artık bunları hatırlamak dahi istemiyorum.kendimi yeni yeni iyileşmiş buluyorum zaten.ama eşim biraz daha iyi sartlarda çalışsın istiyorum kendi de çırpınıyor.ama elden gelen su an buHiç laf etmemiştir.
Aferin canım kocam demiştir bence zaten.
Yahu bu yorum mu şimdi?
Üzerinden kaç yıl geçti kim bilir ne kavgalar yaşandı.
Ne bunalımlı yollardan geçildi.
Ama bitirmedi ve hala eşiyle.
Bir düzen oturtmaya çalışıyor, eşinin de çabasını görmüş bir yerde.
Maddi bunalımlardan ötürü böyle bir başlık koydu konuya diye
eşine hiç kızmadı mı demek oluyor?
İsterse aşkından ölüyor olsun, en pembe gözlüklü kadın olsun.
Bu haltı yiyen kocaya kızmaması mümkün müdür?
Konuya yardımcı bir yorum mu bu sizce?
tşk ederim anlayışınız için aynende öyle oldu ne yollardan geçtik ne sıkıntılar atlattık neler neler ben artık bunları hatırlamak dahi istemiyorum.kendimi yeni yeni iyileşmiş buluyorum zaten.ama eşim biraz daha iyi sartlarda çalışsın istiyorum kendi de çırpınıyor.ama elden gelen su an bu
aynen sağolun sizede allah yardım etsin sizi nicinizdewn tanıdım sizin meslek sbit hiç korkmayın güvenin kendinizeBen anlamayayım da kim anlasın.
Tıpatıp aynı durumun içindeyim.
Eşekten düşeni ancak eşekten düşen anlıyor işte..
Allah kimseyi düşürmesin.
aynen sağolun sizede allah yardım etsin sizi nicinizdewn tanıdım sizin meslek sbit hiç korkmayın güvenin kendinize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?