Merhaba. Benim de ön iki dişimin arası ayrık. Ben de Laminate kaplama düşünüyorum. İstanbul'da kaliteli bir yerde 900 tl olduğunu duydum açıkcası pahalı geldi. Fakat diş hekimi de çok önemli. Yaptıranlar ve memnun olanlar özelden bana iyi, kaliteli bir yer önerebilirler mi acaba? Ne kadara yaptırdıklarını da söylerlerse çok memnun olurum. İstanbul'da yaşıyorum. Şimdiden teşekkür ederim
ben istanbul plusdente gittim ayni fiyat 300 yuro zannedersem fiyatlar o civarda
Benim kardeşim de yaptırdı çok güzel oldu dişleri hem bembeyaz hem şekil olarak çok güzel. Denizli'de yaptırdık. Denizli'de yaptırmak isteyen olursa özel mesaj atabilir yardımcı olurum.
Eki Görüntüle 379294
kızlar işte dişlerim lütfen yardım edin nasıl düzelttirebilirm tel kesinlikle istemiyorum laminate veener düşünüyorum ama dişlrm bunun için uygun mu ve kestirp biçtrsem pişman olur muyum dişlere hiç zarar vermeden uygulanan bi yöntem var mı=(
Sakın telden başka bir şeyi düşünme.Dişlerin ne kadar güzel,bembeyaz,sağlıklı gözüküyor.Diğer işlemleri(porselen,lamine v.s) yaptırırsan kendi dişlerin gibi olmaz.Rahatça istediğin gibi ısıramazsın,yiyemezsin.Neden teli düşünmüyorsun uzun sürer diye mi? Kesinlikle tel taktır.Çok üzüldüm açıkçası tel istemiyorum lamine düşünüyorum yazını görünce yazmak istedim.Dişlerin hiç de kötü değil tel taktırdıktan sonra düzeldiğini de görünce daha da mutlu olacak iyi ki takırmışım diyeceksin.Keşke benim de dişlerim seninki kadar sağlıklı olsaydı..
Walla dişlerin benim dişlerimden kat kat iyi.. ben de koydum buraya fotolarımı hatta bak istersen.. benim dişleri bike adam ettiler seninkilerden cok daha iyi bir sey cıkar sanırım..
ama sızlama olaylarını falan iyi düşün derim. benimkiler hala tam kendine gelemedi.. 1-2 ay dedi doktor. eskisine göre daha iyi tabii ama yine de kendi dişlerim gibi değil :)) ama görüntü yetio tabii :))
canım göremedim ben senin fotonu kaldırdın mı acaba?? Ben yaprak porselen istiyorum sende öyle mi yaptırdın yoksa tam kaplananlardan mı ve aklında sürekli ya dişim kırılırsa,ya düşerse vs. gibi sorular oluyo mu son olarak nerde yaptırdın canım istanbulda mı?
ben de lamine yaptıranlardanım.. http://www.kadinlarkulubu.com/agiz-...43-lamine-yaptirmistim-iste-fotograflari.html bu da linkim hatta. aynı korku bende de vardı ama sanırım bunlar baya bi sağlam.. kaplama tahminen daha sağlam oluyordur ama kendi dişimize ne kadar az zarar verirsek o kadar iyi. istanbuldayım ben, burda yaptırdım.. sen nerdesin?
slm bayanlar sabah doktora gıttım ve tek lamine porselen diş fiyatı 963 tl :) muaynehane bagdat caddesinde bununda etkısı vardır tabı ama ne kadarda olsa durum ortada,çok yaptırmak istememe ragmen ertelemek zorundayım çünkü tedavi bana rahat 10 tekliğe çıkacak
Benim kardeşim de yaptırdı çok güzel oldu dişleri hem bembeyaz hem şekil olarak çok güzel. Denizli'de yaptırdık. Denizli'de yaptırmak isteyen olursa özel mesaj atabilir yardımcı olurum.
Eki Görüntüle 379294
kızlar işte dişlerim lütfen yardım edin nasıl düzelttirebilirm tel kesinlikle istemiyorum laminate veener düşünüyorum ama dişlrm bunun için uygun mu ve kestirp biçtrsem pişman olur muyum dişlere hiç zarar vermeden uygulanan bi yöntem var mı=(
Canım bence dişlerin çok güzzel ,ne lamine nede tel düşün derim .lamineye gerek bi bozukluk söz konusu değil.tel işlemide yaptıran biri olarak öyle kolayca göze alınan bi süreç olarak düşünme .üstelik dişlerinde madde kaybı oluyor ayrıca ne kadar pekiştirme tedavisi olsada sonrasında emin olan şuandaki görüntüden farklı olmıycak .
tel aşaması nerden baksan seni ortalama 4 yıl sıkıntıya sokacak hiç değmez.bu konuda bilgilerime güven ben tel tedavisi yaptıran büyük pişmanlıklar duyan biriyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?