Benim kardeşim de yaptırdı çok güzel oldu dişleri hem bembeyaz hem şekil olarak çok güzel. Denizli'de yaptırdık. Denizli'de yaptırmak isteyen olursa özel mesaj atabilir yardımcı olurum.
Lady, ben de Denizli'de yaptırmak istiyorum. İki ayrı diş hastanesine gittim fakat hangisine güveneceğimi de bilemedim. Forumda yeni olduğum için mesaj da gönderemiyorum ama sen mesajla ulaşırsan ya da buradan cevap yazarsan çok sevinirim
jayjaycım o zaman dişlerini yapan doktoru tebrik etmek lazım canım:))
gerçi benim dişlerimin rengi de beyaz değildi ...doktor da diğer diş rengime uydurarak yapmıştı....sonra iyice renkleri koyulaştı....doğru düzgün gülmek bile istemiyordum....
en sonunda epey bir bütçemizi zorlayarak laminate yaptırdım....şimdi çok memnunum.....
Arkadaşlar bende diş hekimimden öğrendim laminate veneer'e bir alternatif. Türkiye'ye yeni gelmiş Amerika'da falan çok yaygın. Lumineers kaplamaları. Bu da laminate gibi ama çok ince bu yüzdeen doktor dişlerinizi kesmiyormuş ne anestezi ne iğne ne de acı var. Kaplamalar Amerika'dan size özel yaptırılıp geliyormuş Bende 6 dişime yaptırmayı düşünüyorum. Ön dişim kırık ve biraz sarı :/ Resimlere falan baktım önce ve sonrasına gayet güzel görünüyor.
Eki Görüntüle 416564 Eki Görüntüle 416565 Eki Görüntüle 416567 Eki Görüntüle 416568 Eki Görüntüle 416569 Eki Görüntüle 416571 Eki Görüntüle 416572 Eki Görüntüle 416564 Eki Görüntüle 416565 Eki Görüntüle 416567 Eki Görüntüle 416568 Eki Görüntüle 416569 Eki Görüntüle 416571 Eki Görüntüle 416572
peki empress kaplama ile ilgili ne düşünüyorsunuz ? benim doktorum empress kaplamanın zirkonyumdan daha iyi olduğunu söyledi de 15 tatilde yaptırmayı düşünüyorum
zirkonyum ile empress kıyaslanamayacak kadar farklı .. zirkonyum opak bi görünyüye sahip doğal diş gibi ışığı geçirmediği için yapay bi görüntüsü var ..kesinlikle empress yaptırmalısın.
Doktoruzun adini soyadini yerini alabilir miyimşükom merhaba
evet canım kompozit fakat sanırım malzemelerı cesıt cesıt mı oluyor
markadan markaya mı degısıyor anlamadım
benım dısımde var ve ne rengı degıstı 6 yıl oldu
ne de fark edılıyor
hatta dıgerlerıne yaptırmak ıcın dra gıttım, adam ek oldugunu anlayamadı
hanı nerde dıyordu o bıcım yapmıs eskı yapan dr :lepi:
sımdı dıgerlerıne de ekletıcem insallah
benim maalesef görüntü olarak rahatsız ediciydi aynı zamanda diş minesinin aşınmasından dolayı sızlamalarda vardı ...benim bazı dişlerim küçültüldü bazıları da sadece üstten aşındırılarak laminate yapıldı....alttaki dişlerim laminate...üsttekilerin bazıları porselen kaplama,bazıları laminate....dişlerin durumuna göre hareket edildi.....
hemen hemen herşeyi yiyebiliyorum sadece çekirdek vb şeyleri yemiyorum bir de çok sert sandwiçleri yemiyorum doktorum herşeyi yiyebileceğimi söyledi ama ben yine de dikkat ediyorum...ne olur ne olmaz onca emek verildi:))))
Sizi izlemeye aldım resim görebilirsiniz albümümden, gerçi ben öncesi dişimden de çok memnundum, öncesi sonrası yükledim kıyaslama yapabilirsiniz, diş beyazlatma yapılmadı, lamine den sonra böyle bir şeye gerek yok zaten....Ama 2013 yılında yan dişime zirkon köprü yaptırmıştım o zaman lazerle diş beyazlatma yaptırdım , gerçekten çok beyazlıyor ama kalıcılığı yok, 1 ay gitti benim diş rengimde sorun yok normalde beyaza yakın bir tonda....Ben lamineyi tanesi 240 euro dan yaptırdım.Resim de görebilmek isterim canımPEGANUM çok tşk ederim detaylı yamışsın. Diğer dişlerine beyazlatma yapıldı mı? Fiyat bilgisi de verebilrnisin acaba?
Ben de şu an ön üst 6 dişime yaprak lamine kaplama yaptırıyorum.Sizi izlemeye aldım resim görebilirsiniz albümümden, gerçi ben öncesi dişimden de çok memnundum, öncesi sonrası yükledim kıyaslama yapabilirsiniz, diş beyazlatma yapılmadı, lamine den sonra böyle bir şeye gerek yok zaten....Ama 2013 yılında yan dişime zirkon köprü yaptırmıştım o zaman lazerle diş beyazlatma yaptırdım , gerçekten çok beyazlıyor ama kalıcılığı yok, 1 ay gitti benim diş rengimde sorun yok normalde beyaza yakın bir tonda....Ben lamineyi tanesi 240 euro dan yaptırdım.
Dişlerinizin resmini koyabilirmisiniz acaba? Ne kadara yaptırdınız ve menmunmusunuz? Tşkler...Ben de şu an ön üst 6 dişime yaprak lamine kaplama yaptırıyorum.
1 haftadır geçici dişler takılı.
Bu geçiciler çok kötü ağız kokusu yapıyor.
Gerçek lamine kaplamada böyle bir problem var mı?
Çok korkuyorum çok merak ediyorum.
Cevabınızı merakla bekliyorum.
teşekkürler...
memnun musunuzzBen de şu an ön üst 6 dişime yaprak lamine kaplama yaptırıyorum.
1 haftadır geçici dişler takılı.
Bu geçiciler çok kötü ağız kokusu yapıyor.
Gerçek lamine kaplamada böyle bir problem var mı?
Çok korkuyorum çok merak ediyorum.
Cevabınızı merakla bekliyorum.
teşekkürler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?