• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

laminant parkede japon yapıştırıcısı

sekercik

oğlumun kardeşi gel gel:)
Kayıtlı Üye
28 Eylül 2007
5.836
28
158
46
Balıkesir
hanımlar merhaba
benim yaramaz bir oğlum var evime de yeni taşındım. geçen gün japon yapıştırıcısının tamamını parkeye sıkmış, eşim sıcak su çıkarır dedi hemen sıcak suyla sildik ama sanki parkede iz kaldı böyle matlık gibi bir şey. ne işe yarar bir çözümü var mıdır?

hanımlar merhaba
benim yaramaz bir oğlum var evime de yeni taşındım. geçen gün japon yapıştırıcısının tamamını parkeye sıkmış, eşim sıcak su çıkarır dedi hemen sıcak suyla sildik ama sanki parkede iz kaldı böyle matlık gibi bir şey. ne işe yarar bir çözümü var mıdır?

Muhtemelen parke üzerinde kalan yapıştırıcının izi değil , parke üzerindeki cilanın kalkmasından oluşan matlıktır .

Sadece o kısım için tekrar cilalama yapılabilir diye düşündüm ama ne kadar doğrudur bilemem :26:

Muhtemelen parke üzerinde kalan yapıştırıcının izi değil , parke üzerindeki cilanın kalkmasından oluşan matlıktır .

Sadece o kısım için tekrar cilalama yapılabilir diye düşündüm ama ne kadar doğrudur bilemem :26:

evet haklı olabilirsin çünkü mat mat duruyor.
bir de oğlan diyor ki bu yapıştırıcının burda ne işi var:))) taşınırken koymuşum kalem kutusuna. beni suçlu çıkarıyor:)))

Back