4 gün derken lafın gelişi falan değil. Ciddi ciddi bunu soruyorum anasinifina başladık biz geçen sene iki ay gittik yine böyle aşırı sık hasta olunca okuldan almak zorunda kaldık öğretmeni almayın gelecek sene aynısını yaşarsınız dese de yaşı küçük dedik aldık.
Neyse bu sene tekrar anasinifina başladık 5 buçuk yaşında oğlum . Okula 3 4 gün gidiyor 5. Gün burun akmaya başlıyor ardından hemen geçmeyen öksürük ... Çok bunaldim. Birkaç hafta çok az gitti okula diye geçen hafta okulun son haftasi diye ful gitsin çok istedim çünkü okulunu aşırı seviyor yavrum. Göndermeye çalıştım ve bugün hastanede yatıyoruz öksürükten. Hadi bir şekilde iyileşti diyorum ya sonra? Okul açılacak ve şık baştan yasayacak bu durumu. İnanılmaz korkuyorum artık okula göndermekten. Şimdi bana sabret ilk yıl falan diyorlar ama öyle değil arkadaşlar sınıfta hiç kimse benim oğlum kadar rahatsizlanip devamsızlık yapmıyor. Normal grup olsalar bile bu kadar ağır gecirmiyorlar. Bünyesi alerjik bu çocuğun diyor doktoru. Allah'ım çıldıracağım. Aynı durumu yaşayan var mı ya rahatlatacak biseyler okumak istiyorum lütfen
ve nasıl bir çözüm buldunuz?