• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocam durduk yere boşanmak istiyor 😔

Ya aldatıyordur ya da eğer aldatmıyorsa sorun sizin ettiğiniz hakaret demektir. Ne dediniz çok ağır?

Ya aldatıyordur ya da eğer aldatmıyorsa sorun sizin ettiğiniz hakaret demektir. Ne dediniz çok ağır?
Kocasinin erkekligine laf etmis cunku yokmus, ilaclarla harekete gecebiliyormus. 5 yildir ilacla seks yapabiliyorlarmis, tup bebek denemeleri icin hanim kizimiz dukkanini satmis vs vs bircok sey var.

Hanımlar merhaba bana biraz akıl verin lütfen kafayı yemek üzereyim 😔 eşimle aramız çok iyiydi hiç bir sorunumuz yoktu 5 yıllık evliyiz hep saygı sevgi içerisindeydik 10 gün önce evde telefonunu unuttu bende instagramında yabancı bir kadın gördüm haliyle bune falan diye sordum oda öfkeyle ne demeye çalışıyorsun diye tepki verdi bende o sinirle aşağılayıcı konuştum hakaret ettim evden kovdum sabaha kadar dışarıda kalmış üç gün iş yerinde kalmış sonra aile evine dönmüş ben sadece bir açıklama bekledim ama aşırı tepki verdi yengeç burcu biraz inat bir huyu var ben daha sonra gel konuşalım sorunumuzu çözelim diye ayağına gittim tek kelime ettirmedi bağırıp çağırdı boşanacam diye tutturdu aldattığına kesinlikle inanmıyorum ama Buda boşanmak için çok basit bir sebep değil mi anlam veremiyorum babam arayıp oğlum bir daha konuşun demiş asla istemiyorum demiş sanki ben aldatmışım gibi bi tepki veriyor

Kız ilk fırsatta adamın açığını şak diye yüzüne vurmuş dediğin şey 5 yıldır adamın en önemli tesisatının olmayışı zaten 😂 Kadın 5 yıl iyi bile beklemiş, ben şahsen 5. günde reklam ederdim 😅
5. Gün boşardım içimde tutup tutup böyle krize girmeyi beklemezdim aşkım

İlk hatasında yüzüne vurmak dediğiniz hata eve gelirken ekmek almayı unutmak değil cinsellikle ilgili problemleri varken, kadınla kadını mutlu edebilen bir cinsel hayat sunmazken cinsellikle ilgili erotik videoları özellikle izleyip koleksiyon yapıp aratıp bakması ve bilumum şeyler işte. Kadın eşinin bu durumunu bir şekilde idare edip sevdiği için evli kalmayı kabul edebilir bu onun tercihi. Ama kendine yükselmeyen adam da açıp erotik videoya ağız suyu akıtıyorsa kadının da iki kelam etmesi anlaşılabilir bir şey en azından
Ben zaten o konuda kadını haklı buldum benim haklı bulmadığım kısım bir insanın eksiğinin hakaretle yüzüne vurulması benim için evlilikte böyle bir adam kabul edilmeyecek bir şey sevsem de kabul edemem bunu ben

5 yıl sorun etmeden yanında durup bir anda cinnet geçirip yüzüne vurmanız, hakaret etmeniz ve evden kovmanız doğru değil, işinize gelmiyorsa neden boşanmadınız? Boşanmadıysanız neden adamın erkekliğine laf ettiniz? Sizin verdiğiniz tepki aldatıldığını gözleriyle gören kadın tepkisi ki aldatmadığından eminim diyorsunuz, haklı olduğunuzu düşünseydiniz peşinden gitmezdiniz zaten diye düşünüyorum. İzlediği şeylere de çok tepki verecekseniz trip falan atardınız en fazla, bu kadar büyütülecek bir şey yok gibi geldi bana.

Lütfen önce gidin erkekliğine laf ettiğiniz için özür dileyin ardından da tüp bebek denemelerine devam edin. Hayat güllük gülistanlık olsun sizin için 🪷

bence bu sizin için fırsat
Şahsen hem cinsel problemi olan , hem bunu evlenirken benden saklayan . Sonrasında da tedavi için kılını kıpırdatmayan biriyle neden uğrasıyorsunuz. Onu kaydettiği erotik fotograflarıyla başbaşa bırakın.

Durduk yere değil o çoktan gözden çıkarmış zaten sevgisi bitmiş tutkusu bitmiş mutlaka ilgiside bitmiştir iyi düşünün öyle olmaz o zaten çoktan gitmiş

Lütfen önce gidin erkekliğine laf ettiğiniz için özür dileyin ardından da tüp bebek denemelerine devam edin. Hayat güllük gülistanlık olsun sizin için 🪷
Bence konu sahibinin satacak bir dükkanı evi filan daha olsa dönerdi bu herif, demek ki o da yok, hayatta dönmez diyorum....

Back