Lak Lak Yapmaya Gelmeyen Bitlensin :D

anlamak zor olsa da çok hoşmuş yaa

anaaaaaaammm 2 melek annesi yazınca büyüksün sanıp abla didim ama ben 23 yaşındaım tühh bee evde kaldım ben evde turşuda kurulmaz ki artık benden bu kdar kartladıktan soraaa :2:

canım 2 melek yanı kaybettım yasayan bebegım yok gecen ayda da ucuncusu eklendı

3 bebegımı kaybettım yanı kısmett Allah ım ınsallah tekrar nasib eder

yanı 3 yıllıke vliliğe 3 bebek sıgdırmadım zaten doğup yasasalardı hersene bı bebek yapmazdım

kzı yazık değil mi bana :) tabı nasib meselesi de

kız öle deme kartlamıs fln değilsinn aaaoooo ben erken buldum aşkısımı da evlendım

yoksa beklerdım 25 i falan :)

sözde rejimde olduğumdan aklıma ilk gelen yemekkkkkkk :KK56::KK56::KK56:

ayyy ben rejım falan bozdum kaç gundur demın de bi eti brownı ile

hoşbeş yedım buyuk boylarından napaım anam dayanamıyorum ya :KK53: :KK53:

10 kilo verıdm kısın ama sımdı nasıl bı aclıksa devamlı bısıyıyesım gelıo bahardan mı ne anlamadım :)

canım 2 melek yanı kaybettım yasayan bebegım yok gecen ayda da ucuncusu eklendı

3 bebegımı kaybettım yanı kısmett Allah ım ınsallah tekrar nasib eder

yanı 3 yıllıke vliliğe 3 bebek sıgdırmadım zaten doğup yasasalardı hersene bı bebek yapmazdım

kzı yazık değil mi bana :) tabı nasib meselesi de

kız öle deme kartlamıs fln değilsinn aaaoooo ben erken buldum aşkısımı da evlendım

yoksa beklerdım 25 i falan :)

yaaa ben çok özürdilerim densizlik ettim sanırım acını hatırlattım sana.üzülme canım benim rabbim sana hayırlısıyla sağlıklı bi bebek nasip eder inşallah.yeter ki eşinle sen sağlıklı olun bebeğiniz yine olur

yaaa ben çok özürdilerim densizlik ettim sanırım acını hatırlattım sana.üzülme canım benim rabbim sana hayırlısıyla sağlıklı bi bebek nasip eder inşallah.yeter ki eşinle sen sağlıklı olun bebeğiniz yine olur

yok canım rica ederım :) densizlik etmedın kım olsa öle düşünür :) estagfurullah

amin inşalah nasib olur :)

ay-she ben senn adını çok görüyom aynı konulara bakıyoruz herhalde:KK17:şimdi bebek filan diyince tınnnnkk etti..:KK52:inşallah hepimize nasip olur..tabi evlilere öncelikle...:KK52::KK52:

canım iş yerınde rahat oluyorum genelde ben de ya topik topik ya da alışveriş sitesi gezıyorum işte eheh :)

hanı ara verıp bişeyyapma ımkanı olmuyo öle ufak zamanlarda kaynasıyorum miletle :)

amın canım ınsallah herkese nasib olur sen ne kadarlık evlısın ne zmndır çalışıyosunuz bebıs ıcın ??

ay tabı şimdi herkes deyip bekarları katmayalım durduk yere dert sahıbı olmasınalr :KK9: :KK9: :KK9:

canım iş yerınde rahat oluyorum genelde ben de ya topik topik ya da alışveriş sitesi gezıyorum işte eheh :)

hanı ara verıp bişeyyapma ımkanı olmuyo öle ufak zamanlarda kaynasıyorum miletle :)

amın canım ınsallah herkese nasib olur sen ne kadarlık evlısın ne zmndır çalışıyosunuz bebıs ıcın ??

ay tabı şimdi herkes deyip bekarları katmayalım durduk yere dert sahıbı olmasınalr :KK9: :KK9: :KK9:

aynen ya..:KK52:

ben 2 senelik evliim..daha yeni düşünmeye başladık diyebilirim..geçen ay doktora gittim kist varmış..o yüzden bu aya ilk ay gibi bakabiliriz..:KK51:

aynen ya..:KK52:

ben 2 senelik evliim..daha yeni düşünmeye başladık diyebilirim..geçen ay doktora gittim kist varmış..o yüzden bu aya ilk ay gibi bakabiliriz..:KK51:

anladım canım Allah mesut etsın

ne ksıtı çikolata ksıtımı yoksa yumurtan mı kıstleşmiş....yumurta kıstlesmısse reglle atılıyor cunku

ama diğer kistlerın yava syavas tedavıyle yok edilmesı lazım.....hormonlarına baktırdın mı ? :)

öyledir ablası..yalnız şu prenses arkadaşın profilindeki çizgi kahraman-adını unuttum- aynı selim nurullah dansı yapmıyo mu..yetenek sizsiniz de çıkmıştı hani..:KK52:

hahahahhahha Allah iyiliğini versin güldürdün beni yaa hatırlıyorum o dansı profildekini oynarken görünce müziği bilem geldi kulağıma :KK52:

X