J Jalopi başlangıç: 72.4 güncel: hedef: 60 Kayıtlı Üye 28 Nisan 2011 10.147 3.983 173 28 Mart 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi tontriko #81 tontriko tost makinesi disinda nasil piser. tost makinem yok
tontriko Rabbim sana emanetiz... Kayıtlı Üye 1 Nisan 2011 38.023 70.806 798 28 Mart 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi tontriko #82 beedeevi .!.: tontriko tost makinesi disinda nasil piser. tost makinem yok Genişletmek için tıkla... Firinda yapanlarda var canim ama alti pek kizarmiyor oyle bence..birde firinda etler karariyo gibi geliyo bana. Buarada benim kullandigim makina bu. Arka tarafinda teli var ve onunla ust kapak alta yapismadan aralikli pisirebiliyosun.
beedeevi .!.: tontriko tost makinesi disinda nasil piser. tost makinem yok Genişletmek için tıkla... Firinda yapanlarda var canim ama alti pek kizarmiyor oyle bence..birde firinda etler karariyo gibi geliyo bana. Buarada benim kullandigim makina bu. Arka tarafinda teli var ve onunla ust kapak alta yapismadan aralikli pisirebiliyosun.
tontriko Rabbim sana emanetiz... Kayıtlı Üye 1 Nisan 2011 38.023 70.806 798 29 Mart 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi tontriko #83 beedeevi .!.: tontriko tost makinesi disinda nasil piser. tost makinem yok Genişletmek için tıkla... Dun yazmayi unutmusum.. canim kimisi tavada altini pisiriyor sonra firinin ust rafina suruyo bi kac dk uzeri kizarsin diye. Oylede deneyebilirsin
beedeevi .!.: tontriko tost makinesi disinda nasil piser. tost makinem yok Genişletmek için tıkla... Dun yazmayi unutmusum.. canim kimisi tavada altini pisiriyor sonra firinin ust rafina suruyo bi kac dk uzeri kizarsin diye. Oylede deneyebilirsin