Sagol boncuum:)Ellerine emeğine sağlık canım efsane olmuşYarışmada bol şans diliyorum
Canim hakkini helal et:) ev yapimi baska oluyo bencede icine sinerek yiyosunBiliyordummm
Ellerine sağlık canım
Çok başarılı...
Canim acayip istedi
Bol şans diliyorum
Tesekkur ederim canisi:)Ellerine sağlık canım Harika görünüyor
Yes isotlu oluyor lakin evdeki cücükler öyle yemiyo: ( isot katmiyorum ben o yuzden..Ellerine sağlık canım, yarışmada başarılar dilerimurfa usulü soğanlı ve isotlu oluyor genelde
Kim sevmezki:)) benimde en sevdigim:))En sevdiğim şeydirlahmacunnnn
Çok güzel olmuş için kıvamı tam yerinde, süper yapmışsın balım
Bizde yiyemiyoruz, bünye alışık olmayınca yenmiyor. Mideye de zarar zatenYes isotlu oluyor lakin evdeki cücükler öyle yemiyo: ( isot katmiyorum ben o yuzden..
Roka degilde ben su gordugun maydonozun 2-3 katini koyuyorum icine durum yapiyorum:))lahmacun, roka ve ayran üçlüsüyarışmada başarılar dilerim.
Aynen bunyeyede fazlasi zarar. Ben isot cok seviyorum pul biberide seviyorum ama allerjim var pul bibere mesela: (Bizde yiyemiyoruz, bünye alışık olmayınca yenmiyor. Mideye de zarar zaten
Dokunuyorsa mecbur yiyemiyorsun. Saglık olsun :)Aynen bunyeyede fazlasi zarar. Ben isot cok seviyorum pul biberide seviyorum ama allerjim var pul bibere mesela: (
Sen tarife uyaniyosan, tarifi uydurcan napcan:)Dokunuyorsa mecbur yiyemiyorsun. Saglık olsun :)
Aynen. Bende boyle içini hazırlayıp taş fırına gönderiyorum. Cok guzel oluyorSen tarife uyaniyosan, tarifi uydurcan napcan:)
Tesekkur ederim canim:)evett aranılan kan bulundu bekliyordum, senden geldi vee golll
Enfes basarilar dilerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?