Lahana yağı ile 4 beden incelme

kızlar bu mecitefendi lahana yagı mı en etkılısı?
beyaz yesıl karton kutuda ve 150 ml dimi sizdeki de?
yoksa baska bır markanın cok ufak sısede bır lahana yagı var o mu etkılı
markasını hatırlamıyorum hepsiburadada satılıyordu daha once
simdi siteyi acamadım bakım yapılıyormus

elasu nasıl kullandın spor yaptın mı ya da yedıklerıne dıkkat ettın mı?
bıze anlatır mısın?
150 ml degıl mı senın mecıtefendı lahana yagı?
kokusu nasıl ve gunde kac kez surdun?
cok merak ettım pek ınanmam bu tarz seylere ama sana guvenıyorum

Arkadaşlar inanmamakta haklısınız bende çok hevesli başlamadım açıkçası ama ciddi söylüyorum şoktayım ve çok mutluyum kendime güvenim geldi:) yaptıklarıma gelince çok farklı bir şey yapmadım ve değiştirmedim hayatımda..

_ yağ mecit efendi 150 ml yeşil kutuda,
_ kokusu yok denilecek kadar az,
_ sabahları aç karnına elma sirkesi bal karışımını içtim ( ama şuna dikkat çekmek istiyorum yağı sürmeden öncede 1 seneye yakın içiyordum ve bünye alıştığı için sanırım gram oynama yoktu kilomda )
_ yediklerime aman aman dikkat etmedim hala aynı şeyleri tüketiyorum diyet yapamıyorum maalesef o irade yok bende sadece beyaz ekmek yerine kepek veya çavdar kullanıyorum
_ sabah 9 gibi sürdüm yağı streçledim bel karın ve bacaklarımı,
_ ilk gün spor yaptım evet nivea body cdsi ile ama 2. gün her zamanki gibi zor geldi ve sürdükten sonra sadece ev temizliği günlük işlerimi yaptım bu bile yetti havalarda ısındı fena ter attırıyor.
_ 2 saatten sonra duşumu aldım ve kabak lifi yosun sabunuyla masaj yaptım.

arkadaşlar sizleri kandırmak gibi bir niyetim yok diğer sayfalardada çok bahsedildi zaten ben başka yağa güvenemedim ve ısrarla mecit efendi aldım iyikide almışım hatta az önce eşimle bu konuyu konuştuk bende sürücem dedi oda farkında incelmemin tatile az kaldı hepimizde telaş var sanırım valla yağımı kimseyle paylaşamam:))

Elasu canım estagfurullah sen bızı kandırırsın manasında yazmadım
be bu tarz yag urunlerıne guvenmem yanı boyle bır sonuc verecegıne ınanmam
sen bu sonucu almıssan sana guvenerek ben de alıcam manasında yazdım

ınsan dusunuyor yag nasıl erıtır bızı dıye, ama belkı ıcınde bırsey vardır
lahana degıl lahana tohumunun yagıymıs o zaman olabılır lahanadan yag cıkmaz zaten
tohumu yaglıymıs ondan yapılıyormus
almak ısteyen kızlar ınternette bırkac sıtede var
ben hepsıburadadan alıcam cunku o sıtede baska guzel seyler de bulabılırım
tum urunlerımı aynı kutuya koyar gonderırler dıye dusundum
ordan almak ıstedıgım bazı kıtap ıccamasırı vs de vardı kargo yuzunden ertelıyordum
sımdı ordan alayım dedım sıte dun bakımdaydı
hemen alıyorum

canım yosun sabunun ne marka
hepsıuradada mecıtefendının bır yosun sabunu var onu alsam olur mu kı
ya yosun sabunuyla ne olacak kı dıye dusunuyorum
bende shiseidonun yag erıten jelı de var ama sürmüyorum karnım buz gıbı oluyor dayanamıyorum

canım inan yosun sabunun markasını hatırlamıyorum paketini attım:) ama yeşil kutuydu yinede aktara çıktığımda bakar öğrenirim.mecit efendi alırsanda olur ben kabak lifinle masaj yapıyorum selülitlere faydalı biliyorsundur aman aman bir fark yok ama pes etmeyeceğim,sen lahana yağını al ve başla çok memnun kalacaksın birde daha önce söylemeyi unuttum yeşil çay içiyorum bu aralar sabah kahvaltısında gün arasındada maden suyu bunlarında çok faydası var kolay gelsin canım bir şey sormak istersen buralardayım:)

canım hrpsiden lahana yagıi uzum cekırdegı tozu, keten tohumu, aynı sefa kremı, kekik suyu aroma lambası fılan bır suru sey aldım
bakalım cok heyecanlıyım cok guzel dogal urunler vardı
bende kabak lıfıne benzer baska bır eldıven var onla yıkarım artık
ben de yesıl cay ıcıyorum
cok tesekkurler

kesinlikle faydasını görürsünüz
o kadardır söylüyorum
ben de aynı şekilde mecitefendi kullanıyorum kabak lifi yosun sabunu
ama ben gece bekletiyorum sabaha kadar duruyo
sabahta sabunlanıp keseleneyiyorum
hesi bu kadar
tabi rejime devam

ya kızlar gerekırse pıjamam yag olsun yanı surup gıyer oyle yatarım
o sekıl olur mu? 2 pıjamayı kurban ederım bu ıse
ama o kabal lıfı sabunu ne gercekten gormedım nette
resmı var mı acaba

bugün bende baktım lahan yağına kızlar..fiyatı 15 tl daha fazla para vermeyin bende acaip heveslendim kullanıcam bakalım zemuszemus

gumushum benım urun ancak gelmıs bugun surebıldım senınkı ne marka ve nerden aldın
ben 1 hafta bekledım gelmesını kargo ve 16 ytl verdım
ayrıca sacmalık degıl bununla cok kg vermıs bır arkadas var forumda, ben de ınanmıyordum ama dogru

kızlar selam ben de lahana yağına başladım ama pek ümitli deilim.. çok da düzenli kullandığın söylenemez. bir de hemen bitçek bu benim ki çok mu sürüyorum acaba... ? bir de ben sadece bacak ve popo hareketleri içeren 20 dakikalık pilates programı yapıp onu uygulamayı düşünüyorum diğer başlıklardan okuduğum kadarıyla acaip faydası oluyormuş.. bir ara az biraz pilates yaptım ama sadece bacaklara odaklanmamıştım.. bu şekilde hem incelme hem de selülitten kurtulma sağlayacağımı düşünüyorum umarım olur.. fayda görürsem yazarım 2 ahfta sonra felan...

merhaba lahana yağını benim arkadaşım kullanıyor o kilolu kollarında sarkık ve çatlaklar vardı. henüz dört gündür kullanmasına rağmen çatlakları gözle görülür biçimde yok oldu ve sıkılaştı. Lahana yağı aktarlarda 25 tl ye satılıyor..

selam bu sıcaklarda terleme eşofmanı giyim spor yapılırsa kalp krizi riski varmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…