Lahana yağı ile 4 beden incelme

arkadaşlar dün gece sürdüm streçledim üstüne de korsemi giydim bi uzanayım demiştim uzanış o uzanış uyuyakalmışım sabah kalktım öncelikle cildim daha pürüzsüz ve nasıl dernir hani sıkı gibi geldi bana

bende bazen unutuyorum kızlar kullanmayı
ben geceleri sürüp yatıyorum arada birde sabah sürüp spor yapıyorum siz nasıl kullanıyrsunuz
amonra sende durum ne

5 gün falan oluyo ben de yanılmıyosam 1cm incelmem var ama ben kilo daverdim bu arada bu hafta 2 kiolcuk. vücüdümda sıkılık ve düzgünlük kesinlikle var toparlandım. ben yatarken sürüyorum sterçle sarıp korsemi giyiyiorum sabaha kadar kalıyo. gündüz hafta sonu sabahtan kabak lifi kese yaptım kendime sonra b, daha sürdüm yatana kadar kaldı. yatarken duş aldım daha da sürmedim kafama göre takılıyorum ben ama hep 2 saatten fazla kalıyo üzerimde

ne güzel 2 kilo vermişsin canım bende vermiştim geçenlerde ama yine aldım maalesef umarım seninki kalıcı olur
lahana yağını bende senin gibi kullanıyorum ne zaman aklıma eserse ama genellde geceleri kullanıyorum inş faydasını görürüz kaydirigubbakcemile5

Selam arkadaşlar. Bu lahana yağı selülit görünümüne de iyi geliyo mu.. ve hangisi daha iyi, hareketsizken yani gece yatrken sürmek mi yoksa sabah sürüp spor mpor fln yapmak mı?

bende kullanıyorum yaklaşık 1 haftadır.. sabahları sürüp on dakkacık karın egzersizi yapıyorum:)geceleride yatmadan sürüyorum. nazar değmesin diye sonucun ne olduğunu yazmıyorum şimdilik:) anlamışsınızdır tabi:)
bir hafta sonra Allah izin verirde düzenli kullanırsam tekrar bilgilendiricem göbekdaş arkadaşlarımı:))

hahaay allah seni ne yapmasın
sonuçlar iyi sanırsam ben hafta sounda evde değildim tabi önceside var baya kaytardım tekrar devam ediyim

merhaba arkadaşlar bende kullanmaya bir hafta oldu başlayalı,ben ceviz suyu ve elma sirkesini sabah aç karına içiyorum.bir haftadır streç filmle geziyorum..sabah kendime bir tabak hazıtlıyorum.2 tane domates birde salatalık birda yağsız bir dilim peynir ,zeytin reçel yemiyorum bir çay kaşığı aradada bal.herzaman bal yemiyorum.bu şekilde sabahları sadece arada bir su bardağı ayran yada bir kase yoğurt.yiyorum.öğlen ve akşam sadece nesfit meyveli olanı aldım,1 su bardağı yağsız süt katıp 5 dk bekletip yiyorum.tam 2kilo verdim bir haftada.koşu bandında öğlen yarım saat,akşam da yarım saat tempolu yürüyorum.kilomdan ötürü 5. dk dan fazla koşamıyorum..nesfit yemekten içim kötü oluyor ama bir hafta daha devam edicem.birde lapa pilavı bir gün uyguladım sabahtan akşama kadar onu yedim..kesinlikle lağana yağı ve bu yaptıklarım bende işe yaradı..tavsiye ederim.ve bugün ismini yazmak yasak biliyorum ama kalp doktoru memet özün tavsiye ettiği zayıflama hapına başladım...

kızlar bende kullanıyorum.ve eşimede zorla kullandırdım...

komik bir şey paylaşim bunla ilgili, yazın eşimle lahana yağımızı sürüp çöp poşetlerini giyip basket oynardık. sağ kolunu çok kullanmasından kaynaklı sanırım sağ tarafındaki poşet hep aşagı sıyrılırdı sol taraf poeştli. ne oldu biliyor musunuz? kilodan dolayı gögüsleri yağlı ve sıkı değil sarkık duruyordu...sol taraf göğüs düzleşti sağ göğüs eskisi gibiydi.çok belirgin fark vardı.
dahada büyük bir ispatı olamaz herhalde bunun nasıl işe yaradığının. kilo verdiriyor mu bilemem ama işte kanıt sıkılaştırıyor.
şimdi ben belimdeki yağlardan kurtulmak için sauna kemer vardı. sabah yağı belime sürüp kemeri takıyorum. okulda zaten önlük giydiğim için belli olmuyor belimdeki kemer hergün üstümde 1haftadır rahatsız da etmiyor. belli bir sıkılaşma hissediyorum göbek Allah a şükür çok az kaldı dümdüz görünüyor açken. belimin yanlarındakinide düzleştirmek için devam ediyorum.
unutmayın yanlız süreklilik çok öenmli!

herkes çeşit çeşit yapıyor kafam karıştı bak şimdi. :uhm:

bende 3 gündür kullanıyorum. ama yağı sürüyorum, şeffaf çöp poşetni sarıyorum. 40dk spor yapıyorum. sonra duş alıyorum yağı temizliyorumda. böyle yapmamam mı lazım. faydasını görmez miyim. gece sürüp yatmam mı lazım? bir de streç kullanamayan için şeffaf çöp poşeti ya da buzdolabı poşeti de olablir. mavi gibi renkli çöp poşetleri zararlı diye biliyorum ama şeffaf olunca bi zararı yok diye biliyorum. yıkayıp kullanabiliyorsunuz tekrar tekrar.

şimdi bu yağı kullanırken ne yapmam gerek ? :uhm: faydasını görenler bi bilgilendirse hayırına kaydirigubbakcemile3

ben suan bıber hapı kullanıyorum ve evde iş yaparken sauna esofmanı aldım onu gıyıyorum
muthiş terletıyor ve hap acıktırmıyor acıkçasını soylemek gerekırse yedıklerıme cok fazlada dıkkat etmıyorum her seyımı yıyorum ama abartmadan gunlerde hamur işlerını ve tatlılarımı yıyorum . gunlere gıttıgım akşam 1 saat yuruyuş yapıyorum ama muthiş kılo verıoyrsunuz . deneyın derım.tabi ilaçtan snr ne olur bılmem daha kullanıyorum ılgılenen olursa yazarım gene by by

Merhaba bayanlar ben lahana yağıyla bir haftadan fazla oldu masaj yapıyorum sonra streçliyorum sabahta sıcak soğuk duş yapıyorum yalnız ben masaj yaparken çokmu sert yapıyorum nedir bacaklarım hep nokta nokta mosmor oldu sizde de öyle bişi oldumu bu iyi mi kötü mü anlamadım

slm bebik arkadaşım bende kullandım ama morarma falan olmadı benı hiç terletmedide ben faydasını görmedim inş sen görursun kolay gelsinopuyorumnanaktan

Bir senedir mecit efendi yağını bulmak için canım çıktı çokmu zor bulunuyor veya benim şansım mı anlamadım ama bu kadar çabaya inanın değdi 4 gündür belime bacaklarıma uyguluyorum 3 santim kadar incelme var kotlarımı giydiğimde yanlardan taşmıyor artık kesinlikle tavsiye ediyorum arkadaşlar sanırım 1 ay tam gaz kullansam inanılmaz güzel olacak:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…