Lahana yağı ile 4 beden incelme

merhaba arkadaşlarr kışın kilo birikimi oldu yaz geldii tabii dar badyler dar kotlar dışarı çıktı tabi onları giyince hüsrannn:1no2: biber hapı araştırırken gözüme çarptı bacak bölgem kalın acaba kesin sonuç alanlarr yardımcı olabilirmi bide bel bölgesindekiş yağlanma için işe yarıyormu ?fiyatıı ne kadar acabaa

arkadaşlar böyle yağları sadece kullanıp kendimizi streçleyip evde oturmakla kilo veremeyiz herseyde illa yürüyüş yapmak gerekiyo başka yolu yok kilo vermenin

bende 4 gündür kullanıyorum sporda yapıyorum zaten önceden de mekik falanda çekiyodum bakalım değişim olacakmı

ya benimde açık göbeğim var dahası yan yağlarım var(gerçi bana göre var ama eşime çevremdeki herkese göre yok )ben sporda yapıyorum twisste yapıyorum ama
acaba işe yarıyormu ya ben aktara sordum 20tl dedi fiyatı o kadarmı?

ya gerçekten kullanıp fayda görenler acaba ne kadara aldı bide sorun olmuycaksa markası nedir bilgi verirseniz sevinirim arkadaşlar

bende bugün aldım..
benim korkum yağı bıraktığımızda incelen bölgelerin tekrar şişmeye başlaması..
geçen sene kullanan arkadaşlar yazarsa bu konuyla ilgili sevinirim.

ahh ah
yağı aldım da kullanmaya başlamadım
çok tembel hissettim bak şimdi kendimi...
hemen başlamalıyım bende..

kızlar yaa sizi okuyunca diyet yapasım geldi:)
walla yazdıklarınızı okuyunca ben de yapayım dedim...
ama lahana yağım yazık boşuna bekliyor hemen başlayayım ona da ayrıntıları paylaşırım kısmetse

20tl mi? :S ben kozmetik dükkanından shiffanınkini 14t ye aldım 100ml.
Aktara sordum hiçbir farkı yok dedi diğerleriyle. Sadece mağazada satışa sunulduğu için pahalı.
Aktardan 50ml sini 6tl ye aldım toroslar diye bi marka.

slm kızlar bende başladım lahana yağına 1hafta oldu bikaç santim farketti ama üstünde lahana tohumu yağı yazıyo doğru almışımdır umarım bende 100ml 10tlye aldım

ben de dün aldım burdaki yorumları okuduktan sonra. mecitefendi lahana yağı yazıyo ama içeriği lahana tohumu yağı. ama nasıl kullanacağımı netleştiremedim konunun biraz başından biraz sonundan okurken kafam çarşamba pazarına döndü

şöyle bizi aydınlatacak tecrübelerini paylaşıcak yardımsever bi arkadaş yok mu?

mecitefendi pahalı galiba ya başka yerde de bulamadım aldım. ama şimdi akşam gidip sürsem 2 saat sonra yıkansam olur di mi bi de biberiye yağını iyi diyolar susam yağıyla karıştırıp susam yağım var evde bi de onu mu denesem

arkadaşlar cidden doğrumu yarın hemen gidip alırım ben 2 gün olmadı bniberiye yağı okumuştum aynı yöntemdi aradım kk yı yok neyse yarın olsun bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…