- Konu Sahibi Blackqueen89
lahana yağı faydasını gören varmı arkadaşlar varsa yazzsın birde nasıl kullandığını
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
herkese selamlar,
bu lahana yağını herkesten duydum ve buradaki yorumları da görünce ben de denemeliyim demekten kendimi alamadım,gayet iyi sonuç alan arkadaşlar olmuş umarım ben de onlardan biri olurum.bir kaç soru sorayım dedim;
bu yağın markası önemli midir (sahtelik açısından değil de iyi sonuç açısından soruyorum) benim aldığım Karden lakin çoğunluk Mecitefendi markasını tavsiye edince değiştirsem mi diye tereddüt ettim,bir diğeri de bu yağlar ne kadar kullanımda bitiyor ?
aydınlatırsanız sevinirim
Ben de bugün aldım yağı burda okuduklarımdan sonra.Mecitefendiyi tavsiye etmişlerdi,bu nedenle aktardan onu istedim.Ancak öğrendim ki mecidefendi yağını Karden' e yaptırıp kendi etiketiyle sunuyormuş.Bunun üzerine fiyatı daha uygun olduğu için Karden' i aldım.Bence değiştirmene gerek yok.Bugün ilk uygulamamı yaptım.Strech film ile sardım ancak bu metod çok zahmetli oluyor.Bu nedenle ben korse giymeyi deneyeceğim.Umarım faydasını görürüz.