- Konu Sahibi Blackqueen89
lokman hekim
canım nerde satılıyor bı yazsan nette var mı??bilmiyorumkismile
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
lokman hekim
merhaba kızlar bende kardenin LAHANA TOHUMU YAĞINI ALDIM FARKETMİYO BENCE AYNI ŞEY SONUÇTA
BAŞLANGIÇ KİLOM 73
3 TEMMUZ 45 DK YÜRÜYÜŞ
5 TEMMUZ SÜRÜP VİBROSHAPER İLE 40 DAKİKA TİTRETME
6 TEMMUZ SÜRÜP AYNI ŞEKİLDE TİTRETME :)))
7 TEMMUZ TARTILDIM 72.2 KİLOYUM ŞOOKKK
TOPU TOPU 3 SEFER YAPTIM
BUGÜNDEN İTİBAREN DAHA DÜZENLİ YAPARAK BİLGİLERİ SİZE AKTARICAM
bende gecen sene yaz başında kullanmıştım selülitler için de faydasını görmüştüm.
32 bedenden 31 e düştüm.Hadi bakalım devamı gelicek inşallah :)
Nezamandan beri ve nasıl kullanıyosunuz?sadece lahana yağımı kullandınız?diyet sporda yaptınızmı?
2 -2.5 haftaya yaydım her gün yapmadım(üşengeçlikten).sırnaşık şey Yağı sürüp 3 dk kadar masaj yapıyorum ve sonra streçle sarıyorum. 2 saat beklettikten sonra yıkıyorum. 1cm inceldiğimi görüyorum pantolon denemelerimde. 32 giyerdim ben normalde. Genelde herkes spor yapın diyo;ama benim aldığım yağın üstünde spor yazın yazmıyodu. Bende yapmadım spor falan. Terle yağın atılmaması gerek diye biliyorum. Öncesinde yapıyodum spor;ama bırakalı 1 aydan fazla oldu. Sporla desteklemeyi düşünüyorum daha çabuk incelirim diye. Sporla desteklemek derken yağ sürülüyken spor yapmaktan bahsetmiyorum. Yağ sürmeden önce veya yağı sürüp yıkadıktan sonra spor yapma planlarım var. Umarım yardımcı olabilmişimdir![]()