Lahana yağı ile 4 beden incelme

arkadaşlar ramazan ayı geliyor nasıl kullanacaz acaba spor yapmadan sürsek sabah akşam yararı olurmu sizce

cicim sahurdan önce ya da iftardan sonra yapabilirsin bence :)
uyumadan önce ya da uykudan kalktıktan sonra gibi olur hihoyyyt
hem zaten sahur da 5 gb olucak

edit: bu arada ben sporsuz da denedim 1 gün 3 4 saat üstümde kaldı steçin üstüne bi de termal şort giydim ama yine de sporla olduğu kadar terlemedim

merhaba arkadaşlar
ben lahana yağı kullanıyorum. aktarlara gittiğim bir gün eşim için zayıflama hapı alacaktım kendimde kullanabilir miyim diye sordum ama benim daha çok bölgesel kilo sorunum olduğu için bana lahana yağı tavsiye etti. şurup şişesi gibi bir şişede 25tl. kilo aldım belimde resmen can simidi varmış gibi.satıcı lahana yağını sürüp üstüne streç film yada poşet sar 1 saat kadar yürü koş hareketli ol yani demişti bende pilates yaparken veya akşam basket futbol maçına giderken sorunlu bölgelere sürüp streç filmle sardım aşırı terletiyor ama Allah tan kaşıntı yanma falan hiç bir rahatsızlık vermiyor. 4 yada 5 gün bunu yaptım bir süredir rahatsız olduğum için ara vermek zorunda kaldım. ama 4 santim kadar incelme var can simitlerimde:)

arkadaşlar ramazanda nasıl yapacağız diye merak ediliyor. bence iftardan sonra malum masayı mutfağı toparlarken kullanabiliriz, hatta en güzeli zaten yaza döndü artık ramazan hava sıcık, en iyisi iftardan sonra yürüyüşe çıkmak.

kızlar bu mecitefendinin üstünde yatmadan sürün diyo burda 2 saate çıkarın diyolar hangisini yapcam anlamadım 2 gece sürdüm streçledim bugünde sabahtan sürmüştüm yeni çıkardım ve bu yağı duş harici nasıl çıkarıcaz hergün duş alamıycam ıslak mendille sildim ama sanki hafif yağlı gibi

arkadaslar merhaba. lahana yagını mısır carsısından bulmanız mumkun ordakı aktarlarda var. problemlı bolgeye 5-10 dk kadar masaj yaparak uyguluyorsunuz ve strec fılm ıle sarıyorsunuz yaklasık olarak 2 saat maksımum 3 saat uzerımde tutuyordum sonrada soguk suyla dayanamam dıyorsanız ılık suyla dus alıyorsunuz. duzenlı olarak kullnıldıgı takdırde sıkılasma ve ıncelmeyı aynada cok rahat farkedeceksınız ben kullandım tavsıye edıroum ;)))

arkadaslar merhaba. lahana yagını mısır carsısından bulmanız mumkun ordakı aktarlarda var. problemlı bolgeye 5-10 dk kadar masaj yaparak uyguluyorsunuz ve strec fılm ıle sarıyorsunuz yaklasık olarak 2 saat maksımum 3 saat uzerımde tutuyordum sonrada soguk suyla dayanamam dıyorsanız ılık suyla dus alıyorsunuz. duzenlı olarak kullnıldıgı takdırde sıkılasma ve ıncelmeyı aynada cok rahat farkedeceksınız ben kullandım tavsıye edıroum ;)))[/QUOTarkadaşım peki hareket etmeye gerek varmı

slm kızlar bugünden itibaren lahana yağı kullanmaya başlıyorum... ben kilo verdim doğumdan sonra 64düm şuan 53.5 kiloyum ama göbeğim var... göbek bölgem 83 cm... hergün azda olsa mekik çekmeye çalışıcam... ve pazartesi günleri tekrar ölçümü alıp yazıcam... en azından hem benim için motive olur hemde başlamak isteyen arkadaşlara fikir olur...

slm kızlar bugünden itibaren lahana yağı kullanmaya başlıyorum... ben kilo verdim doğumdan sonra 64düm şuan 53.5 kiloyum ama göbeğim var... göbek bölgem 83 cm... hergün azda olsa mekik çekmeye çalışıcam... ve pazartesi günleri tekrar ölçümü alıp yazıcam... en azından hem benim için motive olur hemde başlamak isteyen arkadaşlara fikir olur...
sonuç ne oldu canım

yağı kullananlara bir sorum olacak. her sürüşünüzden 2 saat sonra o bölgeyi yıkıyormusunuz? yoksa cilt yağı emdiği için yıkamaya gerek yok mu? ben sabah akşam kullanmayı düşündüğüm için günde 2 kere duşa girmek biraz zahmetli geldi açıkçası:( yağların üzerinde de masaj şeklinde uygulayın yazıyor sadece, yıkayın fln demiyor ama.. siz nasıl uyguluyorsunuz????

bende bugün xtra gel alacaktım ama krem hakkındaki yorumları görünce almadım.Sonra tesadüfen bunu gördüm.Hemen aktardan aldım ama aklıma şu takıldı.Acaba keselensem ondan sonra sürüp streçe sarıp sporumu yapsam ders çalışsam 3 saat sonrada duşumu alsam nsl olur.Birde şu karını titreten aletlerleride uygulasam strece sarılıyken etkili olur mu?

evet kızlar bende yağımı bugün aldım ve sürdüm 45 dkda oynadım ama ter bacaklarımdan süzüldü resmen azcıkta böle durayım bakalım ve ben haftada 3 gün spora gidiyorum başlayalı 2 hafta oldu salonda ölçülerimizi almışlardı bende bugün kendimce ölçtüm şayet doğru ölçtüysem baya fark etmiş ama lahana yağınla bakalım nasıl fark olucak bende 1 hafta sonra sonucu yazarım

benimde doğum sonrası kocaman bir göbişim var 1 haftadır yedikleirme dikkat ederek 1.5 kilo veridm ve sarkma başladı ..sezeryanla ikinci doğumum 3.5 ay oldu ....Lahana yağım var mecit efendi ama bir kere sürdüğümde şişkinlik yapmıştı..şimdi bir sorum olcek sürüp yatınca problem oluyormu cevaplarsanız sevinirim ..bende aranıza katılıp etkileini ekleyeceğim....

yağı kullananlara bir sorum olacak. her sürüşünüzden 2 saat sonra o bölgeyi yıkıyormusunuz? yoksa cilt yağı emdiği için yıkamaya gerek yok mu? ben sabah akşam kullanmayı düşündüğüm için günde 2 kere duşa girmek biraz zahmetli geldi açıkçası:( yağların üzerinde de masaj şeklinde uygulayın yazıyor sadece, yıkayın fln demiyor ama.. siz nasıl uyguluyorsunuz????

tamamen emmiyor bide streçle sardığımız için çok terleme oluyor mecburen yıkanıcaksın, sadece sürdüğün yerleri yıka saçlarını yıkamazsan sorun olmaz bende öyle yapıyordum ..

bu gün itibariyle tekrar lahana tohumu yağına başlıyorum arkadaşlar az az kilo veriyorum ama mezurayla ölçtüğümde belde göbüşte pek bir fark yok demekki önceden lahana yağı işe yarıyormuş onun için tekrar sürmeye başladım haftalık kaç cm azalma olduğunu bu topiği takip edenler için yazarım şimdi:
göbüş 119cm
bel 102cm
göğüs altı 99cm herkese sağlıklı zayıflamalar :))))

Selam kizlar :)

Ben de yeni üyeyim, ama eskiden beri burayı referans alıyorum.
Şimdi sizin lahana yağı için yazdıklarınızı okudum ancak streç demişsiniz ya da bim den alınan şey demişsiniz. Bizim burda bim yok maalesef de su streç dediiğiniz şey
buzdolabı streçi diil di mi? yani nedir o? Ben de aldım da lahana yğını başlıcam yrn stepperım var onla beraber, ama streç olayını anlamadım? yardımcı olursanız coooooooookkkkkk sevinirim

hepimize sağlıklı zayıflamalarrr

kaydirigubbakcemile2

Back
X