Lahana yağı ile 4 beden incelme

tamamdır, bgn başlıyorum hem stepper hem leg magic hem lahana yağı e tabi bir de max 1200 kcallik bi diyet. umarım 1 ayda 5 kg fkn veririm :/

yardımın için teşekkürler :delphin:

lahana yağı selülitleri geçirirmi deneyimi olanlar yazarsa sevinirim

Son düzenleme:
Ben bu lahana yağını merak ediyorum.
Cevaplarsanız sevinirim.
Benim bildiğim lahananın yağı yoktur onun için diyetlerde önerilir.
Yani lahana iyice öğütülüp başka bir yağla karıştırılıp öyle satıldığını düşünüyorum.
Yanılıyor muyum acaba?:uhm:
Kullananlar bir içeriğine bakabilirler mi?

evet canım ben lokman hekimden almıştım kullandım yarısına kadar. BEnde incelme oldu ama tabi spor yaptım sürdükten sonra 1 saat. Cıldim de yumuşacık oluyo banyoda kabak lifiyle ovduktan sonra:D

Tekrar selam kızlar,

bi sorum var, hani streçliyoruz ya, aranızda streç kullanan varsa bilir .), benim streç daha 2.gününde bitti??? acaba çok mu doluyorum sizinki kaç gün dayanıo?

Bi de yeni yapmaya başladım 2.günümde 30 dk yaptim durmadan ve vidayı sonuna kadar sıktım sanırım en zoru?! ama emin olamadim bozuk mu acaba benim stepper? yani bu kadar kolay olmamalı?

kol şeylerini arada yapıorum kollarım biraz gücsüz cunku ama yinede cok geldi bana bu ?
nolur yardım edin :(

tatlım bazı kişiler büyük çöp poşetleri varya streç yerine onu kullanıyolarmışş.. hem daha praitik hemde daha tasarrufulu.. streç gibi bir kerelik değil en azından... yıkayıp tekrar kullanabilirsin...

benim yeğenim çöp boşetinin petrol atıklarından yapıldığı için terleyince içindeki kimyasalları vücudun emdiğini onunda çok zararlı olduğunu söylemişti, en iyisi streç film ama arkadaş çok sarıyor galiba 2 kerede birmemesi lazım ben 2,5 tur göbüşü sarıp kesiyorum, 5-6 kere gidiyor galiba tam saymadım

benim yeğenim çöp boşetinin petrol atıklarından yapıldığı için terleyince içindeki kimyasalları vücudun emdiğini onunda çok zararlı olduğunu söylemişti, en iyisi streç film ama arkadaş çok sarıyor galiba 2 kerede birmemesi lazım ben 2,5 tur göbüşü sarıp kesiyorum, 5-6 kere gidiyor galiba tam saymadım

öylemiii saol hayatım bunu bilmiyodum yanlış yönlendirme yapmiyim ben o zaman...

allah allah bu kadar etkiliyse lahana yagi kosa kosa gider alirim benim sorun gobis oda sezeryan ayyy 15 ay oldu yanliz iyice yerlesmemistir umarim kilolar....

teşekkür ederim de ben de max 2-3 tur yapıorum bacaklarımı baştan sona yapıorum ama belki ondan bitiodur, yani mumyalıorum kendimi :P gittim 2 tane daha streç aldım daha az dolanıyım bari bu akşam :)

bu arada leg magic stepper dan daha etkili gibi gelio bana siz ne diosunuz? 2sini de kullanan var mı acaba?

bu stepper hic agritmıo bacaklarımı :/

ben Eminönünden aldım streç filmi, aktarların olduğu sokaktan kocaman ruloyu 5 tl ye falan satıyolar.:dance:

ya herkes lahana yağını sürüp streçledikten sonra spor mu yapıyo? Benim arkadaşım 6 gün kullandı bunu srteçle ve spor falan da yapmadı.Yağın emilmesi gerek dedi.Terle dışarı atılmaması lazım yani. 6 günde 3cm inceldim dedi.Ben anlamadım şimdi sporlu mu sporsuz mu etkili???

Back
X