Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
lara canım tebrik ederim hadi bakalım ben de 64-65le başladım şimdi 61,7 yim ama şöylee bişey var bazen giysiylebazen duştan önce tartıldımm! yani giysi dediğm kalın bi kazağım var bu aralr hava soğudu ya o yüzden onu giyiyorum e bii kaç kilo oynatıyodur!! veee yağ oranım 19.5 tan 18.4 e indiiiii!!!!!!!!!!! yalnız bayram diye baklavayı fazla kaçırdım!!! bide ben akşam yapıp sabaha kalanını içiyorum yani 8 saatte bişey olmaz bence? bide limonlayıp çiyorum daha güzel oluyo tadı! of bugünde fazla kaçırdım neyse bi yürüyüş yapıyım daaa! bide zayıflatığını görünce seve seve içer oldum yani en azından tadına dayanma gücüm arttı:) oleyyyyy hadi kızlarr devammmmmmmmmm! bol su ve keseyi de unutmayınnn:) ay bide çatlaklarıma burdan duyduğum madecassol u sürüyorumm süperiimmm geçiyo sanki! hepsine bu pazartesi başladım arife günü yaniii:) bu arada vücut bakımı bölümünde var kızlar bu dediğim okuyun mutlaka bu site çoooooook yararlı yaaa oley! of fazla yazdım neyse öpüyorumm hepiniziiiiii sağlıklı zayıflamalarr!!!
ya kizlar butun yazilanlari okudum ama hala karar veremedim suyumu yoksa corbasimi daha cok kilo vermeye yariyor hem corbanin tam bir tarifi varmi degisik degisik okudum lutfen ayrintili yazin yarin sabahtan basliycam 15 kilo fazlalik var ve artik gitsin istiyorum elma sirkesinden sonuc alamadim sira bunda bu ise yarar insallah
ya kizlar butun yazilanlari okudum ama hala karar veremedim suyumu yoksa corbasimi daha cok kilo vermeye yariyor hem corbanin tam bir tarifi varmi degisik degisik okudum lutfen ayrintili yazin yarin sabahtan basliycam 15 kilo fazlalik var ve artik gitsin istiyorum elma sirkesinden sonuc alamadim sira bunda bu ise yarar insallah
Ramazan ayı bitti,bayram bitti..Artık hiçbir bahanem kalmadı :) Yarın sabah lahana suyu kürüne başlıyorum..Gelişmleri bildiririm
lahana kürü nasıl yapılıyor...