• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lahana Suyu Kürü (İbrahim Saraçoğlu tarifi)

lara canım tebrik ederim hadi bakalım ben de 64-65le başladım şimdi 61,7 yim ama şöylee bişey var bazen giysiylebazen duştan önce tartıldımm! yani giysi dediğm kalın bi kazağım var bu aralr hava soğudu ya o yüzden onu giyiyorum e bii kaç kilo oynatıyodur!! veee yağ oranım 19.5 tan 18.4 e indiiiii!!!!!!!!!!! yalnız bayram diye baklavayı fazla kaçırdım!!! bide ben akşam yapıp sabaha kalanını içiyorum yani 8 saatte bişey olmaz bence? bide limonlayıp çiyorum daha güzel oluyo tadı! of bugünde fazla kaçırdım neyse bi yürüyüş yapıyım daaa! bide zayıflatığını görünce seve seve içer oldum yani en azından tadına dayanma gücüm arttı:) oleyyyyy hadi kızlarr devammmmmmmmmm! bol su ve keseyi de unutmayınnn:) ay bide çatlaklarıma burdan duyduğum madecassol u sürüyorumm süperiimmm geçiyo sanki! hepsine bu pazartesi başladım arife günü yaniii:) bu arada vücut bakımı bölümünde var kızlar bu dediğim okuyun mutlaka bu site çoooooook yararlı yaaa oley! of fazla yazdım neyse öpüyorumm hepiniziiiiii sağlıklı zayıflamalarr!!!

slm bende yapmak istiyorum acaba siz nasıl uyguladınız açyada tok farkediyormu verdiğiniz kiloyu kaç günde verdiniz ne çok soru sordum teşekkürlera.s.

ya kizlar butun yazilanlari okudum ama hala karar veremedim suyumu yoksa corbasimi daha cok kilo vermeye yariyor hem corbanin tam bir tarifi varmi degisik degisik okudum lutfen ayrintili yazin yarin sabahtan basliycam 15 kilo fazlalik var ve artik gitsin istiyorum elma sirkesinden sonuc alamadim sira bunda bu ise yarar insallah

ya kizlar butun yazilanlari okudum ama hala karar veremedim suyumu yoksa corbasimi daha cok kilo vermeye yariyor hem corbanin tam bir tarifi varmi degisik degisik okudum lutfen ayrintili yazin yarin sabahtan basliycam 15 kilo fazlalik var ve artik gitsin istiyorum elma sirkesinden sonuc alamadim sira bunda bu ise yarar insallah

Lahana çorbası ayrı bir diyet.. 1. gün çorba+meyve, 2. gün çorba+sebze gibi.. Bayağı kısıtlayıcı ve bence uygulanması çok zor.. Şahsen ben peynirsiz yoğurtsuz bi diyet düşünemiyorum.

Lahana suyu kürü ise diyete destek.. Yani en azından özel bi rejimi yok, yediklerine dikkat etmekle beraber belirtilen miktarda lahana suyu tüketiyorsun. Ben bunu uygulamayı düşünüyorum.

Bu sabah yine Erkan Topuz vardı televizyonda. Lahanayı bol bol tüketin, ama çiğ tüketilmesi hipotiroidi yapabilir, mutlaka haşlayın dedi. Yani bu su da zayıflatmasa bile vitamin-mineral desteği olur yerimseniben

Canım çorbası çok iğrenç dayanamazsın. Ben suyunu deniycem mesela. Yediklerine de dikkat et.Bana mantıklı geldi

Ramazan ayı bitti,bayram bitti..Artık hiçbir bahanem kalmadı :) Yarın sabah lahana suyu kürüne başlıyorum..Gelişmleri bildiririm

bende sürekli aynı şeyleri diyordum ve artık bahanemiz kalmadı sırnaşık şey
işe gideceğim için sabah yapmam zor olur diye şimdi kaynattım bi bardak içicem sabahta bi bardak içicem ve böylelikle şuan soğumaktan olan lahana suyumu içmeye başlamış buluncam kaydirigubbakcemile4
yarın sabah itibariyle yediklerime dikkat edip merdiven çıkıp inmeye başlıcam
neden merdiven diye sorarsanız işe servisle gidiyorum hareket yok tüm gün oturmak zorundayım yine hareket yok
çalıştığım yer 8. katta artık orayı iner çıkarım gün içinde de wcyi üst kattakini kullanırsam inş. kurtulurum bu fazla kilocuğumdan hihoyyyt

herkese bol şans

Arkadaslar ben lahana corbasini tavsiye etmiyorum. Ben yapmadim cok yakin bir arkadasim 10 gun yapti ve kjilo verdigini soyledi ama birakincada fazlasiyla aldi. Mantikli dusunursek cokta akillica bir is degil omur boyu lahana corbasimi icecez cunku birakinca hemen geri aliniyor. Ama su lahana kuru denmekle birsey kaybedilmez diye dusunuyorum. herkese kolay gelsin

bende gaz yapmadı akşam ve sabah içtim o konuda problemim yok
kokusu aşılabilir bir bardağı hiç durmadan içersem rahatım
ama bi sıkııntım varki o çok fena
içtikten sonra yarım saat kadar midem çok feci bulanıyor ilk 5dakika sürekli öğürüyorum :çok üzgünüm:

kızlar merhaba bende bu sabah ilk bardağımı içtim..

öyle çok kötü gelmedi tadı bana. midem de bulanmadı..

saat 10.30 gibi de çeyrek tost yedim.. ayrıca sabah yürüyüşlerime de ara vermiştim tekrar başladım. bakalım neler olacak..

slm kizlar baslayali 3 gun oldu ve sanirsam bugun ise yaramaya basladi kabizlik problemim vardi suan yok ve surekli wc ye gittim geldim heryer lahana gibi kokuyor burnuma sabah ilk hasladigimda cok rahat iciyorum ama aksam cok agirlasiyor tadi sabah gibi degil sizinkide oylemi ama bir sorunum var canim cikolata cekiyor ve yiyorum dayanamiyorum :(( elimden geldigince az yemeye calisiyorum
oglen meyve yiyorum aksam corba ve az sepze yemegi 2 kasik pilav bol salata yiyorum

Back