• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lahana Suyu Kürü (İbrahim Saraçoğlu tarifi)

Kızlar ya bişi sorcam
Bu lahana kürünü yaparken ilk 5 gün içip sonra 2 gün ara vericezde mi 2.haftaya başlıcaz?Yoksa 7 gün devam mı?Çünkü ilk sayfada ilk 5 gün 2 bardak diyo sonra 2.hafta 3.hafta diye gidiyo..Bu haftadan kasıt 5 gün mü 7 gün mü?Kafam karıştı ya:1shok: yardıımmm:uhm:

Kızlar ya bişi sorcam
Bu lahana kürünü yaparken ilk 5 gün içip sonra 2 gün ara vericezde mi 2.haftaya başlıcaz?Yoksa 7 gün devam mı?Çünkü ilk sayfada ilk 5 gün 2 bardak diyo sonra 2.hafta 3.hafta diye gidiyo..Bu haftadan kasıt 5 gün mü 7 gün mü?Kafam karıştı ya:1shok: yardıımmm:uhm:

benimde kafam karıştı
kendimce bişiler yapayım dedim
ilk 5 gün yani cuma sabahına kadar sabah akşam içicem
cumartesiyi hafta başı düşünerekten 1 hafta boyunca günde bikez içicem bu şekilde devam edicem

bende birşey sormak istiyorum
siz bu lahana kürünü içince idraramı çok çıkıyorsunuz diğerinemi :utangac:

bugün 5 günlük kür bitti
aslında bırakmayı düşünüyordum çünkü 1 haftadır tuvalete çıkamama gibi bi durum söz konusu idi
ama dün akşam göbeğimi ölçtüm ve 2cm küçülme vardı kaydirigubbakcemile2 daha sonra sıkıntımda geçti
lahanaya devam :smiley-cool:

kızlar bişey sorucam ben zaten dietteyim günde 4 bardak beşi biryerde içiyorum sporumuda yapıyorum ama bu lahanayı da denesemmi diyorum çok yavaş kilo veriyorum çünkü şubat ayına kadar 20 kilo vermem lazım gitmiyor bu kilolar sinir oluyorum önümde 3.5 ayım var bir melek sahibi olmak için mecburum kilo vermeye...:a015:

Slm kızlar bende bugün başladım lahana kürüne,tadı bnce fena deil işe yarasın yeter hem:D bide ben sabahları aç karnına içemiyorum bi problem yaparmı acep etkisi daha mı az olur:S Bide uyku düzenim yok benim bazen öğlen bazen sabahın köründe uyanırım:D etkisini gördükçe yada göremedikçe sizlerle paylaşırım hepimize kolay gelsin...

ben yaklaşık 1,5 haftadır içiyorum
ilk önce 5 günlük kürü yaptım ikinci hafta günde bi bardak olarak devam ediyorum şuan
başlamadan önce tartılmak yerine kendimi ölçmüştüm belim 84 basenim 102,5 idi
5 gün bitiminde tekrardan ölçtüm belim 78 basenim 100 :1shok:
yediklerime dikkat etmeye çalışıyorum bazen oluyor bazen olmuyor
bi haftadır sabah kahvaltıda beyaz peynir, salatalık ve şekersiz çay (pazar günleri hariçkaydirigubbakcemile)
10:30 gibi yeşil çay içiyorum
12:30 da öğlen yemeği az çorba, salata, ne yemek varsa
15:30 - 16:00 gibi müsli yiyorum (bu tatlı isteğimi kapatıyor)
akşam eve gidince çorba, salata ve annem ne yaptıysa az olarak yiyorum
bakalım ne şekilde ne olacak kaydirigubbakcemile4

Ben hapini aldim hiç yaramadi gitti 60 lira çorbasi çok guzel fakat 2 gun yenmiyor acikmiştim benim iyi huyum böyle şeylere hiç midem bulanmaz sabah tere tohumunu makinede çekip içiyorum düşünün tadi nasil üzüm çekirdeği tozu içerim sarimsak yutarim o elmali limonlu karabiberli mucize iksirden içmiştim boğazim herseyi yutuyor soğani çok severim onunda suyunu içmiştim bende soğan hastaliği var bu ara düzeldi yemeden duramiyordum doktora bile gitmeyi düşündüm yazin oturup 1 yemek tabaği hakiki zeytinyağli sumakli kekikli soğan salatasi yerdim ekmekle yine canim çekti bak işte)

Back