• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lahana Suyu Kürü (İbrahim Saraçoğlu tarifi)

Bide bişey sorucam arkadaşlar ben bişeyi yaramayinca birakiyorum mesela soğan suyunu 1 hafta içtim lahana çorbasi 2ci gunde biraktim o mucize iksiri 3 gun içtim elma sirkesi yazin 1 hafta hergun içtim sonra baktim yaramadi 2 gunde bir aklima gelirse yemekten sonra içtim baktim kilo ayni bida içmedim belki birini adam akilli denesem kilo vericem

Herkese selam, bende yazdıklarınıza özenip başladım bugün lahana suyuna ama tadı bana fena gelmedi çok rahat içtim. İçine bol limon sıktım ve sıcak içtim umarım faydası olur... Ayrıcı lahanayı çok severim belki ondan bana çok kötü gelmedi yapan herkese kolaylıklar diliyorum... Ayrıca haşlanmış lahanaları şöyle değerlendirmeyi düşünüyorum, ben günlük haşlıyorum çünkü; bir kaç gün biriktireceğim buzdolabında sonrasında salata yada kapuska yapacağım...Bir fikir benim ki? O kadar yeni şeye başladım ki bu sıra 4 gün evvel sigarayı bıraktım şimdi de bu kilo verme yöntemini deneyeceğim bakalım hayırlısı...

canım tam bilgimiz yok ama ne biliyim emzirenler herşeye dikkat etmeli ya yapma istersen bi zararı olur falan ama tabi doktora danışmak lazım belki faydası olur? yani ama doktora faaln sormadan yapma öptüm bu arada bebişin çok tatlı:) maşallah Allah analı babalı büyütsün öpüyorum...

Kızlar lahanu suyu diyetinin 1. haftasını geçirdim ama sadece1 kilo verebildim çünkü bu arada çok dikkat etmedim diyete ama gerçekten insanın içi temizleniyor buna inandım... çünkü wc'den çıkamadım nerdeyse diyet için olmasa bile ara ara yapmak lazım bu formulü... Cumartesi 2. hafta kürüne başlayacağım bakalım bu sefer biraz daha dikkat edeceğim yediklerime...

Kızlar lahanu suyu diyetinin 1. haftasını geçirdim ama sadece1 kilo verebildim çünkü bu arada çok dikkat etmedim diyete ama gerçekten insanın içi temizleniyor buna inandım... çünkü wc'den çıkamadım nerdeyse diyet için olmasa bile ara ara yapmak lazım bu formulü... Cumartesi 2. hafta kürüne başlayacağım bakalım bu sefer biraz daha dikkat edeceğim yediklerime...

bu diyeti nasil yaptin canim tarifini verirmisin?

slm arkadaşlar aranıza yeni katıldım. yazılarınızı okuduktan sonra hemen lahana kürüne başladım ama lahana çorbasını bilmiyorum tarifini verirseniz çok :)) olurum. bide haşladıgımız lahanaların suyunu içip kendisinide eşkileyip kısırın yanına yapılır ya o şekilde yesek daha bi etkili olmazmı sizce...

bu diyeti nasil yaptin canim tarifini verirmisin?

Lahanu suyu diyetinin tarifi ilk sayfada var canım, yani nasıl yapılacağı ve kullanılacağı... Ama bu diyeti yaparken kendinde işte şekerli, hamur işleri ve yağlı yiyeceklerden uzak durman gerekiyor biraz... Ben açıkcası ekmeği 1 dilim yedim her öğünde, bol salata ve sebze yemeği yedim canım tatlı veya ıvır zıvır şeyler çektimi meyve yiyordum onların yerine...

Sana diyetin nasıl yapıldığını da buldum, hadi bakalım haberlerini bekliyorum...

BEYAZ LAHANA MUCİZESİ(prof.dr. ibrahim adnan saraçoğlu)

İŞTE MUCİZE REÇETE

1.KIŞ BOYUNCA BİRİKEN KİLOLARINIZDAN KURTULMANIZI SAĞLIYOR

2.VUCUTTA BİRİKEN TOKSİNLERİ ATIYOR,KOLON KANSERİNİ ÖNLÜYOR

3.KAN DOLAŞIMINI DÜZENLEYİP,VUCUDUNUZUN CANLANMASINI SAĞLIYOR

4.SELÜLİTLERİ ÜÇ HAFTALIK KÜRLE YOK EDİYOR

LAHANA KÜRÜ

:KAYNAMAKTA OLAN YARIM LİTRE SUYA 6-7 ADET BEYAZ LAHANA YAPRAĞINI,10 DKAĞZI KAPALI OLARAK HAFİF ATEŞTE PİŞİRİN

:SABAH VE AKŞAM OLMAK ÜZERE AÇ VEYA TOK KARINA BİRER SU BARDAĞI İÇİN.BU İŞLEMİ TOPLAM 5 GÜN DEVAM EDİN

:BU KÜRÜ 5 GÜN UYGULADIKTAN SONRA 3 GÜN ARA VERİN VE TEKRAR 5 GÜN DEVAM EDİN. BÖYLECE 10 GÜNLÜK KÜR TAMAMLANMIŞ OLUR

:10 GÜNLÜK KÜR İÇİN KESİNLİKLE İHTİYACINIZ OLAN MİKTARI BİR DEFADA DEĞİL, HER GÜN TAZE OLARAK HAZIRLAYIN

:KAN DOLAŞIMINI DÜZENLEMEK AMAÇLI KULLANIMDA 3-4 ADET BEYAZ LAHANA YAPRAĞINI YARIM LİTRE SUDA HAFİF ATEŞTE 15 DK PİŞİRİN. SABAH AKŞAM BİR BARDAK İÇİN. HER 3 GÜNDE BİR 3 GÜN ARA VEREREK TOPLAM 21 GÜN UYGULANIR. AYNI ŞEKİLDE İKİNCİ 21 GÜNLÜK KÜRÜDE UYGULADIKTAN SONRA İKİNCİ VE SON KÜRDE TAMAMLANIR.

FAZLA KİLOLARA VEDA EDİN

:4-5 ADET BEYAZ LAHANA YAPRAĞINI KAYNAYAN 750 ML SUYUN İÇİNE KOYUN VE HAFİF ATEŞTE AĞZI KAPALI 7 DAKİKA PİŞİRİN. AŞAĞIDAKİ ŞEKİLDE TÜKETİN:

İLK BEŞ GÜN:HER GÜN SABAH VE AKŞAM BİR SU BARDAĞI

İKİNCİ HAFTA:HER GÜN BİR SU BARDAĞI

ÜÇÜNCÜ HAFTA:İKİ GÜNDE BİR BİR SU BARDAĞI

DÖRDÜNCÜ HAFTA:ÜÇ GÜNDE BİR SU BARDAĞ

BEŞİNCİ HAFTA:7 GÜNDE BİR SU BARDAĞI

ALTINCI HAFTA:ALTINCI HAFTADA İÇİLMİYECEK

YEDİNCİ HAFTA:BİR SU BARDAĞI

NOT: ZAYIFLAMAK İÇİN YAPTIĞINIZ BU KÜR , AYNI ZAMANDA TOKSİN ATICI,ARINDIRICI VE KANSERE KARŞIDA KORUYUCUDUR..

kilolar herkezin derdi olsa gerek :) ben 6ay önce falan 52kiloydum ve illa kilo vermek istiyodum ugrastim baya ama kilolar gidip fazlasiyla geri geldi 57idim 4gündür lahana suyu iciorum ama yediklerime hic dikkat etmiyorum suan 56kiloyum bakalim devam nolcak..eger degisiklik olursa ( insallah) yazariiimm..

lahana suyunun bugün 5.günüydü... ayrıca dietteyimde ama bende acayip bir şişkinlik var... içmaya başlamadan önce daha az göbişim vardı ya... bide herkez ben tuvalete gitmekten bıktım diyor ama bende öyle fazla bir ihtiyaç olmadı... bide vücüdumda kocaman sivilceler çıktı geniş yüzeyli lahana suyundan olabilirmi acaba?... ben bu hafta ne yağlı bişey yedim ne de sivilce yapmaya müsait bişey... adet zamanımda değil 2.haftaya devam etsemmi bilemiyorum... kilomu daha ölçmedim... tartı günüm yarın... eğer kilo gitmesi yoksa bırakıcam...... bu şişkinlik böyle devam ederse yanarım çünkü devam edenlerde şişkinlik sürekli oluyormu acaba?...

lahana suyunun bugün 5.günüydü... ayrıca dietteyimde ama bende acayip bir şişkinlik var... içmaya başlamadan önce daha az göbişim vardı ya... bide herkez ben tuvalete gitmekten bıktım diyor ama bende öyle fazla bir ihtiyaç olmadı... bide vücüdumda kocaman sivilceler çıktı geniş yüzeyli lahana suyundan olabilirmi acaba?... ben bu hafta ne yağlı bişey yedim ne de sivilce yapmaya müsait bişey... adet zamanımda değil 2.haftaya devam etsemmi bilemiyorum... kilomu daha ölçmedim... tartı günüm yarın... eğer kilo gitmesi yoksa bırakıcam...... bu şişkinlik böyle devam ederse yanarım çünkü devam edenlerde şişkinlik sürekli oluyormu acaba?...

canım ,sivilceler toksin attığından olabilir belki ama bende kullanıyorum öğle senin dediğin gibi şişlik yapmadı şiş olduğun için belkide sık sık tuvalete çıkmıyorsundur .. gaz şişkinliğide olabilir lahana suyunun içine az maydonoz ve yarım limonun suyunu sık ben öğle yapıyorum sade içince gaz yapıyo çünki birde böğle dene ama sen bilirsin her bünye aynı deildir sende bilirsin tatlım ..:teselli: bikaçgün ara ver tekrar başla..a.s.

Son düzenleme:
Back