• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lahana Suyu Kürü (İbrahim Saraçoğlu tarifi)

kolay gelsin kızlarrr..

bende yarın başlıyorum lahana kürüne..sizi birazcık motive ediyim..:))

6 ay önce doğum yaptım ..malum baya bi fazlalığım var..diyete başlamaya karar verdim..eşim hemen dediki lahan suyu iç..neden dedim..bi arkadaşı lahana suyu içerek o kadar zayıflamışki..hem de 3 ay gibi kısa bi sürede..yemesini biraz azaltmış..günde yarım saatte yürümüş şimdi çok fitmiş..

ne kaybederim ki bende yapmaya karar verdim..böyle mutlu değilim..lohuda modundan çıkma vakti geldii..

bu arada..bebeğim artık emmiyo o yüzden gönül rahatlığı ile başlıyorum..

ben bu lahana suyunu icemiyorummmmmmmmm yaaaaaaaaa....ögüre ögüre ictmistim bi bardak gerisini döktüm...lahana corbasi bile daha iyi gitmisti beee..illaki faydalidir.dunyada tadi berbat olan ne varsa yararli zatennn..hic mi lezzetli bisi olmaz yaaaaaaaaaaa..:sinifsinif:

icine maydanozu atmistim kokusunu alsin diye ama yokkkafamçokkarıştı

Kızlar ben geçen kış bu yöntemi denedim çok uzun süre uygulamadım ama 1 haftada farkedilir şeklde kilo verdim lahanadan 3 yıl önce zehirlendiğim için ilk başta midem bulanarak lahana suyunu içtim ama sonradan lahana suyunu güzelleştirmeyi denedim ve içine poşet bitki çaylarından koydum elma çayı ya da kuşburnu ii oluyo. lahananın tadını farketmiosunuz burnunuzu da kapatırsanız olay bitmiştir. Lahanayı kokusundan dolayı içemeyenler bu yöntemi deneyebilirler.hihoyyyt

valla beyimi aradim söyle kocaman lahana al gel dedimmm ama ben icine bir tanede limon sikacagim bir tarifde öyle duymustumm 7 gün uygulayim 7 gün ara sonra sonra bir yedi gün daha uygulayin yaziyordu.burdaki tarif farkli.birde et diyetini yapiyorum bakalim valla sonuc ne olcak. yaza kadar kurtulmam lazim bir 10 kilo fazlalik var

Back