Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ya bende bugun kaynattım suyunu ama içemedim kokusu mıgdemı cok bulandırdı .
İÇEN ARKADAŞLAR NASIL ICIYORSUNUZ ICINE BASKA BISEY KATIYORMUSUNUZ lutfen cvp verın?
icine limon sikabilirsin kokusunu limon aliyor okadar agir bir kokusu yok ben 3 ay araliksiz kullandim ama saracoglunun dedigi gibi degil 3 ayda 12 kilo verdim üc gün önce tekrar basladim ve üc günde 1 kilo100gram daha gitti
arakdaşlar iyi bilen biri yardımcı olsun lütfen benim 11 yaşında bir kzızım var ama gelişimi tesler yapıldı 13 çıktı ve kilolu....ona da ben içerken içirsem bir zararı olurmu acaba ????? çocuk olamsından dolayı endişşe ediyorum ama gelişimide zaten 13 olduğu için tereddütte kaldım ..çok diet uygulamak istemiyorum bu yaşta ona çocuk en nihayetinde fakat dr umuzun kısıtladığı şekilde yeme düzenini sürüdürüüyor ama sonuç maalesef ii diil :bbo: ben bu akşam başlıcam bu lahana suyuna oda faydalansın istiyorum ama tereddütteyim....
Kızlar afiyet olsun:) sıcak içilince o kadarda kötü gelmiyo bana ama sogukken çoooook berbat. Annem limon sıkıp içiyor.2 haftadır içiyoruz anneme iyi geldi 2 kilo falan verdi.Ama ben yediklerime dikkat etmediğim için pek kilo veremedim ama selülitler azaldı galiba. Sıcak içemenizi tavsıye ederim.Soguk içince:bbo:
kızlarr bayadır bakmıoyru bu linke ama dergide ibrahim saraçoğlununn reportajını okudum hani bazılarımız limon katyo yaa maalesef katılmaması gerekiyomuş kızlar üzülerek haber vermek istedim belki bunu konuşmuşsunuzdur daha önce dedim ya bayadır girmiyodum diye işte hbr veriyiöm dedim canlarımm hepinize başrılar......... öptümm:)
sonuçta bu zayıflama ilacı değil ki zararı olsun.
bence bir zararı olmaz.
ibrahim saraçoğlu kitabında sadece hamileler kullanmasın yazmış,eger bir zrarı olsaydı 12 yaşından küçüklerde kullanmasın derdi muhakakak.