• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lahana Suyu Kürü (İbrahim Saraçoğlu tarifi)

arkadaşlar ben dün başladım bu lahana kürüne inceltici kremimi surup yürüyorum 1 saat tempolu olarak.lahana suyunu içiyorum 700 g gitmiş.akşamları spordan sonra süt ve süt ürünleri içiyorum.bence işe yarayacak.haber vericez diyen arkadaşlardan ses cıkmıyor nedense

:)) ben burdayım. ben sizlerin yaptığı gibi değil birebir kitaptan aldığım şekliyle yapıyorum. 3 gün içiyorsun 3 gün ara veriyorsun. ıkinci 3 günlük dönemimdeyim. Ayrıca yediklerime de dikkat ediyorum ve deracine kullanıyorum. Günde 1 saat da yürüyorum. Şimdi regl oldugum halde tartının ibresi 2 kilo eksik gösteriyor.Gerçekte ne kadar kilo verdiğimi anlayamıyorum çünkü ben regl döneminde inanılmaz şişiyorum. Daha 3 hafta önce içine giremediğim pantolanlarımın içine rahatca sığıyorum ama.En azından inceldiğimin de bir kanıtıdır bu. Ayrıca kremden midir lahanadan mıdır bilmem selülitlerim de azalmaya başladı. Kesinlikle işe yarıyor yani. Daha vereceğim 6 kilom var ama rahatlıkla veririm bu şekilde:)))

Merhaba arkadaşlar .Bende yeniyim .Benimde bugün 2. günüm lahana suyunda.Ama ben içine maydanoz katıldığını bilmiyordum.Artık öyle deniyim bende.Daha önce 5 gün yapıp 2 gün ara verip bi 5 gün daha yapmıştım.Ara verdiğim günlerde de yediklerime hiç dikkat etmedim.Ama genede etkisini gördüm. Bide maydanoz ve limon suyuyla deniyim . Herkese kolay gelsin.

ya benimde öğrenmek istediğim okadar farklı sekilde yapılıyoki bu lahana kürü kafam karıştı iyice.7 hafta boyunca azaltılarak içilen var birde 5 gün içip 2 gün ara vererek içen var hangi işe yarıyo yardımcı olur musunuz bana lütfen.İbrahim saraçoğlu sitesinde de 3 gün iç gün günara ver yazıyo:çok üzgünüm:

merhaba arkadaşlar. lahana kürünü uygulamak istiyorsanız lütfen ayrıntılara dikkat edin. ben selülit için olanını yaptım. 3 gün akşam ve sabah içtim 3 gün ara verdim böylece içilen günlerin toplam sayısı 21 gün oldu. kitabında aynen böyle yazıyor. oysa ki bi çok yerde bu yanlış anlaşılmış 3 haftalık kür diye belirtilmiş.. tam tersi 6 haftaya yakın sürüyor:)
bir de bilinmeyen ya da akıl edilemeyen bişi daha var. yapılan lahana suyu mutlaka taze yapılıp taze tüketilmeli. akşam yemeğinizi yiyin. 1 saat sonra evde lahana kürünüzü yapın. yemekten 2 saat sonra da 1 bardağını için. kalan diğer bardağı ise kahvaltıdan 1 saat önce ya da kahvaltıdan 2 saat sonra içmeniz gerekiyor. çalışıyorsanız pet şişeye koyun evde kahvaltınızı yaptıktan 2 saat sonra iş yerinde için. ya da sabah çıkarken için. 1 saat sonra işte kahvaltınızı yapın:)
yazılırken sabah ve akşam diye klişeleşmiş bir söz kullanılıyor. çoğu kimse de illa sabah pişirip akşam bitirmeye çalışıyor bu da bence düzenimize uymuyor..
ha bu arada ben çok memnunum. inanılmaz çok selülitim vardı. yarısından fazlası gitti diyebilirim. yani kaymak gibi bir cildim olmadı malesef ama lahana da işte elinden geleni yaptı bence.
aaa çok önemli bişi daha yazayım. kitabında kürü anlattığı kısımda yazmıyor ama lahana başlığı altında kürün daha gerisinde şunu da yazmış ibrahim hoca. lahana kürünü uyguladığınız sürece kahve tüketümini sıfıra indireceksiniz. tam tersi etki yapıyormuş kahve lahanayla. aslında sahiden ne uygularsanız uygulayın ayrıntılar önemli. bence kitabı alınmalı her yeri okunup öyle başlanmalı. ben de kaçıncı haftada fark ettim kahve olayını ve sonradan bıraktım yani:(

arkadaslar herkese slmlar ben daha önce bi kaç gün içmiştim lahana suyu kabılık problemim var bnm çok ii gelmişti şimdi tekrar başlaak istiyorum ama sanki lahanaın mevsimi gecti artık manavda bulamadım yaa...pazarda da yoktu ...bulsamda acaba sera lahansı olur heralde işe yarar mı sizce

arkadaslar herkese slmlar ben daha önce bi kaç gün içmiştim lahana suyu kabılık problemim var bnm çok ii gelmişti şimdi tekrar başlaak istiyorum ama sanki lahanaın mevsimi gecti artık manavda bulamadım yaa...pazarda da yoktu ...bulsamda acaba sera lahansı olur heralde işe yarar mı sizce

Canım büyük marketlerde var.Ben yapıyorum valla.Zamanı geçti ama.Olsun Şansımı deniyim yinede.Bence içine maydanoz da koy.Daha etkili.

Canım büyük marketlerde var.Ben yapıyorum valla.Zamanı geçti ama.Olsun Şansımı deniyim yinede.Bence içine maydanoz da koy.Daha etkili.

annemde maydonoz koy diyo hep. bi deneyeyim yakn zamanda sınavlarım bitsin ....zayıflamam lazım zayıflamam CADIARZU

kızlar bende bu küre başlayalı buqün üçüncü qünüm 5 kilo versem bana yeter yaa evimde koşu bandımda var yürüyüş te yapıyorum :) sabah içtim akşam oluncada içicem inşallah ben 5-6 yaprağı yarım litre suda tencereye koyuyorum kaynadıkdan sonra altını kısıyorum yarım saatte kısık ateşte kaynatıyorum doğru mu kızlar??

lahana suyunu tam 1 ay harfiyen uygulayarak yaptım yemin ediorum gram oynamadı o berbat seyi içtiğimle kaldım sadece ilk bikaç gün karnımdaki şişlik gitti ama sora o da geri geldi ki yedklerimede dikkat ediodum=( elma sirkeside hiiiç bişeye yaramadı isyan etmek üzereydim kiii lahana corbasına basladım bu 3.gün 1 kilom gitmiş bile bence hiç onun suyu bunun suyuyla vakt harcamayın çorba olayına baslayın ve tamamen uygulayın mucizevi bişey bu kaydirigubbakcemile4

slm arkadaslar oncelıkle hepınıze hayırlı zayıflamalar diliyorum.ben bızzat kendım lahana suyunu denedım ve cok faydasını gordum fayda gormeyenler var okuyorum eger bu yontemden fayda goremıyosanız tek sebebı ; normalde yedıgınız yeme alıskanlıklarınıza devam ederek bu yontemı kullanmanızdır.Tabiki de hiç bi yontem tek basına cok etkılı olmıcaktır.3 beyazı bıras azaltırsak bu yontem bız bayanlar ıcın mukemmel oluyo.benım yontemim de;tencerenın yarısına kadar su 10-12 kalın yaprak lahana 20 dk.kaynatıp soguttuktan sonra pet şişeye koyup gunde 3 sefer bunu ıcıyodum bıttıkcede tekrar yapıyodum.ınanınkı bunu 1 hafta boyunca yaptım her gun 3 pet şişe içtim ve sonuç olarak 5 kiloya yakın verdim arkadaslar.Tadına kokusuna gelınce burnumu tıkayarak ıcıyodum daha sonraları alısıncada burnumu tıkamadan su ıctıgımı dusunurcesıne ıcıyodum ve hıc bı sekılde tadı kotu gelmıyodu.Bunu gecen sene denedim.Bugün tekrar basladım.Sık sık yazıp haber vercem sızlere.Herkese kolay gelsinkaydirigubbakcemile4

kızlar ben eski sporcuyum sporu bırakınca 20 kilo birden aldım. birde memur olunca sabah 8 akşam 5 te çıkıyorsun spor falan yapmaya fazla zaman kalmıyordu bende salmıştım zaten iyice.sonra birden heveslendim kilo vermeye çünkü üzerime hiç bişey olmuyordu birde benim için önemli olan birisi kilolarımla dalga geçince tamam dedim vericem ben bu kiloları.demesine dedim ama nasıl yapacaktım .çok yöntem denedim bir türlü kilo veremiyordum. iyice kalıplaşmış yağlar vücudumda. her yolu denedim eve koşu bandı aldım uykumdan feragat ettim. spor yaptım diet yaptım.olmadı bir türlü. sonra esra ceyhan'ın programında ibrahim saraçoğlu'nu dinledim. lahana kürü diyordu birde bunu deneyim dedim. ve başladım birden yağlar enerjiye dönüşmeye başladı sporla birlikte çok etkili oluyordu fazla tatlı ihtiyacı duymuyordum. selülitlerimde gözle görülür bir azalma olmaya başladı ve 1.5 ayda toplam 16 kilo verdim. sanırım benim vücudumda toksin çoktu bu yüzden de kilo veremiyordum bu toksinler gidincede zayıflama sürecim başladı. şimdi fazla kilom değil fazlalıklarım var onlardan da kurtulacağım inşallah. lahana kürüne devam ediyorum ben 5-6 yaprak lahanayı haşlıyorum hergün taze yapıyorum sabah akşam yemeklerden önce birer bardak içiyorum. kafein alınmamalı deniyor ama ben günde bir kahve içiyorum şuan ramazan ayı ve ben sadece akşam iftardan önce içiyorum . diğer günlerde sabah akşam içiyorum.ben 2 hafta yapıp ara vermiyorum sürekli bu şekilde devam ediyorum. ilk başlayanlara ilk hafta biraz şişkinlik ve gaz yapabiliyor ama sonra bu etki kayboluyor sabırlı olmak lazım .birde her metabolizmada farklı işliyor sanırım 1 ay deneyin bence oluyorsa devam edin olmuyorsa zorlamayın. olacaksa olur zaten bu sürede. lahana kürü ile birlikte spor yapmak ve ardından duş almak toksin atılımını hızlandırıyor ben bu konuda deneyim sahibi olduğumu düşünüyorum . eğer bir sorunuz olursa benim sürecimle ilgili mail adresimi veriyorum.xxxxxxxxxxx sağlıklı zayıflamalar.

Son düzenleyen: Moderatör:
kızlar ben yaptım kilo verdiriyor ramazan ayında bile 5 günde 2 kilo verdim kilo artışı başlamıştı lahana suyu ii geldi süper bişi suyu fazla için toksinlere elveda ebediyyen......:)))))

tediklerini kısıtladınmı bakim yoksa sadece lahana suyu içtim okadarmı diyosun CADIARZU

selam arkadaslar bende uzun zamandir sayfanin takipcisiyim lahana kuruna bugun sahurdan sonra basladim kilo verebilirsem yazarim lahana suyunun tadi bana hicde kotu gelmedi hatta hosuma bile gitti diyebilirim ilikken yudum yudum cay gibi ictim,belkide daha once 2 haftalik sogan suyu denememden dolayidir sogan suyunu icen bunu cok daha kolay icer.yaklasik 2 aydir kilo vermeye ugrasiyorum 66 kilodan 58 dustum bu iki ay icinde dönüsümlü olarak sirkeli balli su,sarimsakli zencefil cayi,ve sogan suyunu ictim bunlarin hic biride dogru durust ise yariyor diyemicem bunlari icerken gunde en az 3 litre su Ramazan dolayisiyla iftardan sahura kadar sudan davul oluyordum :))) yesil cay ekmegi tamamen kestim seker hic kullanmadim diyebilirimki yemegide cok az yedim her gunde spor yaptimm yani bu ictiklerimin etkisi olmadigini düsünüyorum zaten ekmek ve sekeri kesince yemegide azaltinca kilo gidiyor bosu bosuna iki aydir onlari ictim,ee yapmadigim bir bu lahana suyu kalmisti buda kusur kalmasin dedim bakalim bundan kilo verebilcekmiyim,kilo vermek isteyen arkadaslara kolay saglikli kilo vermenizi dilerim,,,

Son düzenleme:
Back