• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lahana Suyu Kürü (İbrahim Saraçoğlu tarifi)

yok valla bu sabah bir 100 gr daha fazla çıktım bn içmiyorum bunu ya geçen iclal aydın diyordu herşey herkesde ayrı etki yaratıyor maydonoz herkesi iğne ipliğe çeviriyor beni şişrdi diyordu kesinlikle besin testi yaptırmak lazım falan belki benimde lahanaya karşı bir problemim vardır anlamadım:S

kızlar ben 4 gundr yaptım burda baska bır konuda okumustum maydonoz ve lımonda vardı lahananın içinde 2 kılo verdım 4gunde fakat maydonozdan dolayı sanırım kasıklarım cok agrıdı bugun bıraktım 3 gun ara verıcem ve burdakı tarıfe gore devam edıcem sanırım suan bendekı toksınler gıttı.inş verırız burdan paylasucam gene ayrıca ben elma sırkesıde içiyorum bı 15 er dk.sabh aksam spor yapmya gayret edıyorum..umarım hepımız kurtuluruz bu fazlalıktan:):sinifsinif:

arkadaşlar konu çok geride kalmış, devam eden yok mu???
ben de başlamak istiyorum ama,adet döneminde kullanılıyor mu???fisfisfis
annem 2-3 yıl önce lahana suyu+diyet+sporla iyi kilo vermişti, sonra da çok fazla geri almadı. ama, adet döneminde devam edip etmediğini hatırlamıyor.

ben ramazandan önce yapmıstım 1.5 ay kadar diyet ve spor yapmadgm için heralde kilo veremedm ama ilk 2 hafta siskinliğim fln gitti sora geri geldi diyet yapmıodum ama yedklerime dikkat edıodum eğer yapcaksanz mutlaka sporla yapn böle seyleri. maşallah denemedgm hiçbişey kalmadı şimdi boğazımı kıstım verıorum bunlar hikaye

Back