• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lahana Suyu Kürü (İbrahim Saraçoğlu tarifi)

arkadaaslar bukadar deneyimlerin sonucu lahana suyu kuruna basladim ve 2 gunde 1 kilo vermisim hayret ettim ya gercekten ise yariyorr

bakşimdi bende hayret ettim içdiğim dönem hiçöle 2 günde bi kilo durumu olmamıştı :1shok:sadece sivilcelerim arttı hergün yıkanmama rağmen ve cildim inanılmaz yumuşaktı

kızlar lahana kürüne bende başlamak istiyorum ama kafam cok karıstı zayıflamak icin maydanozlu mu yoksa sadece lahanamı yapayım karar veremedim lütfen yardımcı olurmusunuz sizler hangisini uyguluyorsunuz birde sandaloz sakızı kullanmaya başladım ikisini birden kullanmamda sakınca olurmu

meraba arkadaşlar aranıza yeni katıldım benimde başım dertte şu kilolarla ya :sinifsinif:
herkesin yazdığı yorumları okudum kimi zayıfladım yazmış kimi bir gram bile veremedim yazmıs.bende başladım bu sabah bakalım hayırlısı ama içerken kusuyodum ya ne yapalım katlanıcaz artık vermem gereken 10 kilo var bu yöntemle zayıflamış arkadaşlar bize bildirin verdiğiniz kiloları da bize moral olsun ve daha da hırslanalım hadi bakalım allah yardımcımız olsuna.s.

kızlar ben yaptım kilo verdiriyor ramazan ayında bile 5 günde 2 kilo verdim kilo artışı başlamıştı lahana suyu ii geldi süper bişi suyu fazla için toksinlere elveda ebediyyen......:)))))[/QUOTE

canım nasıl yaptın bize anlatırmısın neler yedin lahana suyunu kendisi mi yaptın yoksa içine maydonoz da koydun mu içerken içine limon sıktınmı ve nasıl uyguluyosun 7 haftalık kür mü yaptığın CADIARZU
ayy şu kilolar ne dert sahibi yapıyo insanı beesenağlama

arkadaslar herkese slmlar ben daha önce bi kaç gün içmiştim lahana suyu kabılık problemim var bnm çok ii gelmişti şimdi tekrar başlaak istiyorum ama sanki lahanaın mevsimi gecti artık manavda bulamadım yaa...pazarda da yoktu ...bulsamda acaba sera lahansı olur heralde işe yarar mı sizce

yapabildinmi peki o zamandan beri zayıflayabildinmi:1rolleyes:

:a015:
Arkadaşlar ilk sayfada sizlere kilo vermek amaçlı lahana suyu kürü tarifini vermiştim bu prf.saraçoğlu tarifi ben daha önce çorbasını yaptım kilo veremedim ama bu yani suyunun kürü çok iyi sonuç verdi 1 haftada 1,5 kilo verdim sabahları aç karnına ,akşamda aç karnına için tabiki yediklerinize dikkat ederek tarife uyun gün içinde 2 litre su tüketin 1 ayda neler olucak görüceksiniz,annem 1 ayda 8 kilo verdi .Mutlaka yapın çokta faydalı görüceksiniz.:hooray:

sevgiler

çiğdem bu suyu 7 haftalık kür olarak mı içtin biraz anlatırmısın bende başladım bugün ikinci günüm bakalım ekmek yemiyorum 300 kere ip atlıyorum spor olarak 2.5 litre su içiyorum 64 kiloyum 55 olmak istiyorum ah ah:delphin::delphin:bi zayıflayabilsek allah yardımcımız olsun 9-10 kilo vermem lazım yaa:a015:

arkadaşlar bu kür müthiş toksin attırıyo, hatta o kadar attırıyo ki yüzünüzü vucudunuzu sivilce basabilir o yüzden sabah akşam duş almakta fayda var

chess lahana kürü uygulayıp da kilo verebildin miopuyorumnanaktan bende yapıyorum bugün üçüncü günüm diyette yapıyorum 2lt su içiyorum günde 300 kez ip atlıyorum 10 kilo vermek istiyorum benneyaptımkikarnım şiş olurdu hep hala da aynı şişiyo lahana suyu gaz yapıyo inş verebiliriz ya :çok üzgünüm:

Kızlar lahanamı aldım ve yarın başlıyorum daha önce de yaptım ve çok güzel sonuç aldım...Kilo bazında takip etmedim ama incelme olarak kesin etkisi söz konusu.Ben yeşil çay da içiyorum ekmek ve şekri de kestim...Abartmadan her şeyden iyorum yani...3 yıldır bu kilolar yapıştı üstüme ama bu sefer kesin vereceğim...Başka alternatif yok!!!!:1hug::enbuyukkk::teytey::nazar:

Back