Lahana Suyu Kürü (İbrahim Saraçoğlu tarifi)

kızlar bende bu lahana suyuna başlıcamm ama anlamadığım bir konu var ve bu suyu içerek zayıflayan bir arkadaş cevaplarsa eğer çook sevinirim a.s. şimdi kimi içine maydonoz koyuyorum diyor,kimi 7 haftalık uyguluyor kimi 15 günlük kimileri 3 gün ara verip devam ediyormuş falan filan yani herkes farklı uygulamış bir arkadaşımızda Dr. Saraçoğlunun kitabından alıntı yapmış ve kaynamakta olan 500ml suya 4-5 lahana yaprağını doğramadan büyük parçalar halinde at.kapağı kapat. 3dk kaynasın. sonra aç yarım demet maydanoz at,2 dk kaynasın. kapat. aç karnına gün boyu bitir. içerken 2 yemek kaşığı limon suyu ilave et yazıyor demiş. ama konuyu açan arkadaş ne maydonozdan bahsetmiş ne de limondan ve sadece sabah akşam içiliyor demiş...ya anlıyorsunuz dimi beni aklım çooooooook karıştı fisfisfis ne kadar süreyle ne kadar ara vererek ve nasıl hazırlayarak içicez biz bu şeyi...yardım pleaseeeeeeeeeeeeeeee :uhm:

slm arkadaşlar ben aslında konu acmıştım ama tekrar bölümüne kaldırılmış neyse konuya giriyim.ben 69 kilo idim lahana ve maydanoz suyuna başladım ve 66 kiloya kadar düştüm ama bir süre sonra kilo vermem durdu bende narekşili macun deneyerek 63 kiloya inmeyi hedefledim nitekimde 63 olmasada64 indim ama macunu bıraktım şimdi alışkanlık yaptı sanırım kabızlık sorunum başladı sanırım bagırsaklarım tembelleştinapmalıyım sizce???

soğan suyu müthiş çalıştırıyo bağırsakları aç karnına içilirse ve ödem atıyo ama bunu yapmak istemezsen yeşilçay zencefil çayı biberiye çayı mate çayı ada çayıda (ayrı ayrı bunlar karışım değil yanlış anlaşılmasın)bağırsak çalıştırıyo. bol su içmek kahveyi siyah çayı içiyosan kolayı azaltman sana çok yardımcı olacak. ayrıca aktardan alacağın hint yağından 1 çay kaşığı içtiğin takdirdede bağırsakların boşalır :jeyyar: birde bu bitki çaylarından önce 1 tane siyah kaysı yemeği alışkanlık haline getirirsen benim gibi sıkıntı çekmezsin inşallah birdaha a.s.

arkadaşlar lahana suyu kürünün ilk beş gününü geride bıraktım 2.haftaya başlayacağım.400 gram verebilmişim.beraberinde çok sıkı diyet yaptığım söylenemez ama aşırıyada kaçmadım akşamları belirli bir saaten sonra yemedim şekeri ve hamır işini mümkün olduğunca kestim.ilk beş gün için 400 gram nasıl bilmiyorum ben toplamda 4 kilo vermeyi hedefliyorum..

slm arkadaşlar uzun zamandır takip ediyorum siteyi ama ilk msjım bu.lahana küründe 2.haftam bitti ve 23 marttan bu yana yediklerime dikkat ediyorum,hergün 1.5 saat spor yapıyorum,akşam yediden sonra yemiyorum çok açıkırsam çilek yada salatalık yiyorum 5 kilo verdim hihoyyyt..hepinize kolay gelsin..

herkese slmlar.. ben de siteyi bi kaç aydan beri takip ediyorum ...buraya ilk msjım ... lahana suyunu denemk istiyorum aslında yrn başlmayı düşünüyorum ama nasıl uygulasam emin değilim ... 10 günlük var 21 günlük var..simanur sen nasıl uyguladın eger bende 5 veya 6 kilo versem çok güzel olur ya

canım bendeki liste 7 hafta sürüyor.. 5 gün içiyorum 3 gün ara veriyorum..cuma günü 3.haftaya başlıyacağım..çok sıradan olacak belki ama cidden az ve sık yedim kahvaltıda yumurta yada kepek ekmeği ile tost yaptım yada mısır gevreği yedim,öğlenleri çorba içtim yada grisinni ile yoğurt yedim yedim akşam da genelde salata,tavuk haşlama.yada sebze yemekleri yedım..ve yürüdüm hergün 1 saat en az sanada kolay gelsin musmer: ))

tebrikler ediyorum Şenizsporsuz olmuyo anlaşıldı bende yeniden denicem kaynattım içtim biraz önce :1closedeyes:

soğan suyu işhat kapatıyor ama bazılarınki kapatmıyormus benimkinide kapatıyor lahana dan sonra soğan suyunu dene istersen

kızlar ben bu kürü anlamadım ilk 5 gün 2 sb diyelimki pazartesi başladık cuma 2 sb sondu cumartesi pazara ne yapacağız 2, hafta derken başladığımız günmü başlayacağız 2, haftaya yani o halde cumartesi oazar içilmayacakmi yoksa 5 gün 5 gündenmi değişiyor yardım edin lütfen anlatabildimmi ondanda şüpe ettim bi anya yani ara vermedenmi 5 günde birm değişiyo içilme sayısı heh böle daha açıklayıcı oldu sanırım

kızlarrr bende bugün kaynattım lahanamı... bakalım başladık ne olacak:) gelişmeleri yazacağım tabiki.. şu ana kadar bende hiç bir şey işe yaramadı zayıflama çayları inceltici yağlar lahana yağı ooooooooo.. eğer bu işe yararsa gerçekten herkeste yarar demektir:) ee kızlar sizdeki gelişmeler nasıl? ben aslında en çok selülit için istiyorum ya selülitlerde işe yarayan varmı ya...

selam kızlar bende lahana maydanoz limon kürü yapıyorum 3 gündür.şimdilik bi degişiklik yok daha çok erken zaten.ben bugüne kadar yeşil çay içimek dışında pek bişiy yaptıgımı söyleyemem.içimi bence okadarda kötü degil.bakalım sonuç ne olacak bu arada kahana suyu sizdede sıcaklanma ve ter yaptımı

canlarım fazla okuyamadım bende 3 gün oldu bu küre başlayalı bi arkdş vermişti tarifi burdakiyle birebir aynı burdan baktı heralde

inş bi sonuç alırım

lahana suyuyla diyet ve günde 1 saat tempolu yürüyüşte yapıyorum
155 boyunda 50 kiloyum 5 kilo fazlalığım var :SS
kürü bitirip tartıldıktan sonra yazarım size

Selam bayanlar... Aranıza yeni katıldım. Lahana suyu içerek 13 kilo vermiş bir arkadaşın tavsiyesi ile ben de denemeye karar verdim. 3 gün oldu daha, henüz bir değişiklik olmadı bende ama ben azimle programa devam edeceğim. Neredeyse tüm yazdıklarınızı okudum. Ancak şunu söylemeliyim ki bilinçsizce uygulama yapan birçok kişi var burada. Farklı amaçlar için farklı kürler var ve kesinlikle hepsinin uygulama sürelerine hazırlanışlarına çok dikkat etmemiz gerekiyor. Aksi halde işe yaramayacaktır. Ben selülit için olanı yapıyorum. Gelişmelerden de mutlaka haber edeceğim sizleri. Ayrıca mutlaka yediklerimize de dikkat edip spor da yapmamız lazım. 1 sene içerisinde ne oldugunu anlamadan akıl almaz bir şekilde kilo aldım. Denemediğim ilaç kalmadı, sürekli başladığım ve sonunu getiremediğim diet girişimlerinden fenalık gecirdim. Ama lahana suyuna cok inanıyorum. Çünkü gözümün önünde canlı bir örnek var. Sıra bizde artık :sm_cool:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…