arkadaaslar bukadar deneyimlerin sonucu lahana suyu kuruna basladim ve 2 gunde 1 kilo vermisim hayret ettim ya gercekten ise yariyorr
kızlar ben yaptım kilo verdiriyor ramazan ayında bile 5 günde 2 kilo verdim kilo artışı başlamıştı lahana suyu ii geldi süper bişi suyu fazla için toksinlere elveda ebediyyen......:)))))[/QUOTE
canım nasıl yaptın bize anlatırmısın neler yedin lahana suyunu kendisi mi yaptın yoksa içine maydonoz da koydun mu içerken içine limon sıktınmı ve nasıl uyguluyosun 7 haftalık kür mü yaptığın CADIARZU
ayy şu kilolar ne dert sahibi yapıyo insanı beesenağlama
arkadaslar herkese slmlar ben daha önce bi kaç gün içmiştim lahana suyu kabılık problemim var bnm çok ii gelmişti şimdi tekrar başlaak istiyorum ama sanki lahanaın mevsimi gecti artık manavda bulamadım yaa...pazarda da yoktu ...bulsamda acaba sera lahansı olur heralde işe yarar mı sizce
Arkadaşlar ilk sayfada sizlere kilo vermek amaçlı lahana suyu kürü tarifini vermiştim bu prf.saraçoğlu tarifi ben daha önce çorbasını yaptım kilo veremedim ama bu yani suyunun kürü çok iyi sonuç verdi 1 haftada 1,5 kilo verdim sabahları aç karnına ,akşamda aç karnına için tabiki yediklerinize dikkat ederek tarife uyun gün içinde 2 litre su tüketin 1 ayda neler olucak görüceksiniz,annem 1 ayda 8 kilo verdi .Mutlaka yapın çokta faydalı görüceksiniz.:hooray:
sevgiler
arkadaşlar bu kür müthiş toksin attırıyo, hatta o kadar attırıyo ki yüzünüzü vucudunuzu sivilce basabilir o yüzden sabah akşam duş almakta fayda var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?