• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lahana Suyu Kürü (İbrahim Saraçoğlu tarifi)

arkadaşlar i. saraçoğlunun lahana küründe süre var. hani her hafta giderek azalıyor yy
işte ona uymadan devam etsem suyu içmeye sizce sorun olur mu?
deneyen olmuş mu acaba hiç içiniz de?
şimdiden teşekkür ederim cevaplar için:))

dün kitabında okudum canım...

7 gün uygulanacak
3 gün ara verilecek
7 gün uygulanacak
3 gün ara verilecek
7 gün uygulanacak

yani toplam 21 gün yapılmış olacak. yanlış hatırlamıyorsam yılda bir - iki kez yapın diye yazıyordu. eğer merak eden olursa bakarım kitaptan.

arkadaşlar sitesine baktım bu tarif var
Kür 1: Toksin atıcı ve kolon kanserini önleyici
Beyaz lahananın toksin atıcı ve kolon kanserini önleyici özelliğinden istifade edebilmek için, kaynamakta olan yarım litre suda 6-7 adet beyaz lahana yaprağı parçalamadan (tüm olarak), on dakika ağzı kapalı olarak hafif ateşte haşlanır, sabah ve akşam olmak üzere aç veya tok karına birer su bardağı içilir. Bu işleme toplam beş gün devam edilir. Beş gün uyguladıktan sonra üç gün ara verilir ve tekrar beş gün uygulanır. Böylece toplam on günlük kür tamamlanmış olur. Kısaca: 5x2U+3A

5 gün uygulama + 3 gün ara + 5 gün uygulama = Toplam 10 günlük kür
bende yapmak istiyorum 2 kilo fazlam var ama ben daha çok göbeğimdeki yağlardan kurtulmak için yapıcam hangisini uygulamam gerekiyor deneyen arkadaşlar lütfen yardımcı olun

arkadaşlar sitesine baktım bu tarif var
Kür 1: Toksin atıcı ve kolon kanserini önleyici
Beyaz lahananın toksin atıcı ve kolon kanserini önleyici özelliğinden istifade edebilmek için, kaynamakta olan yarım litre suda 6-7 adet beyaz lahana yaprağı parçalamadan (tüm olarak), on dakika ağzı kapalı olarak hafif ateşte haşlanır, sabah ve akşam olmak üzere aç veya tok karına birer su bardağı içilir. Bu işleme toplam beş gün devam edilir. Beş gün uyguladıktan sonra üç gün ara verilir ve tekrar beş gün uygulanır. Böylece toplam on günlük kür tamamlanmış olur. Kısaca: 5x2U+3A

5 gün uygulama + 3 gün ara + 5 gün uygulama = Toplam 10 günlük kür
bende yapmak istiyorum 2 kilo fazlam var ama ben daha çok göbeğimdeki yağlardan kurtulmak için yapıcam hangisini uygulamam gerekiyor deneyen arkadaşlar lütfen yardımcı olun

bu toksin atıcı bu değil canım. yukarda bahsettik maydonozlu olan 21 günlük olanı yapcaksın

kızlar ben dün ikinci 7 günlük döneme başladım ama dün akşam ve bu sabah lahanaları 5 dk haşladıktan sonra maydonoz da koyup 2 dk daha haşladım. tadı bu sefer daha iyi
ama sabahtan beri midem bulanıyo ve afedersiniz ishalim. daha önce sadece lahana haşlayıp içtiğimde böyle bi durum olmamıştı. sizde de aynısı oldu mu? yoksa ben yanlış mı yapıyorum?

kızlar ben dün ikinci 7 günlük döneme başladım ama dün akşam ve bu sabah lahanaları 5 dk haşladıktan sonra maydonoz da koyup 2 dk daha haşladım. tadı bu sefer daha iyi
ama sabahtan beri midem bulanıyo ve afedersiniz ishalim. daha önce sadece lahana haşlayıp içtiğimde böyle bi durum olmamıştı. sizde de aynısı oldu mu? yoksa ben yanlış mı yapıyorum?

birşey sorucam canım ilk 7 gün kilo verebildinmi ben 3 üncü günümdeyim veremedim kilo ben rejim yapmıyorum ama ekmek pilav felan az yemeye çalışıyorum birde arada atıştırma felan yapıyodum onları bıraktım sen rejimde yaptınmı

birşey sorucam canım ilk 7 gün kilo verebildinmi ben 3 üncü günümdeyim veremedim kilo ben rejim yapmıyorum ama ekmek pilav felan az yemeye çalışıyorum birde arada atıştırma felan yapıyodum onları bıraktım sen rejimde yaptınmı

tabiki de rejim de yaptım. ilk rejim yaptığım hafta lahana suyu içmeden 1 kg verdim sonra lahana suyuyla ilk 7 günlük dönemde 1 kg daha verdim maşallah :nazar:
akşamları ip atlıyorum :) hem zevkli oluyo tavsiye ederim. yediklerime de çok dikkat ediyorum. herşeyi yemiyorum. kendime özellikle yemek hazırlıyorum. öğün aralarında da mutlaka meyve yiyorum ki biraz açlığımı bastırsın diye. zaten lahana suyunu içince bende tokluk hissi yaratıyo bilmiyorum sizde de öyle mi oluyo ?

Arkadaşlar ben geçen sene lahana suyu ile kilo vermeyi başarmıştım.Doğumda aldığım kilolardan bununla kurtuldum diyebilirim ama tabii ki yanında rejim de yaptım.örneğin hergün 3 lt su,ufak plastik şişelerle 6 tane bitiriyordum yani.Şekeri kıstım,çaya bile atmadım,hamur işi yasak,6 öğün yaptım,pilav makarna azalttım,ara öğünleri atlamadım kesinlikle.Biraz da hareket yaptım evde,mesela mekik çektim 50 sabah 50 akşam,yanına birkaç hareket daha.Şimdi yine kilo aldım bir başlasam bu yöntemle sonuç alacağıma eminim ama sorun başlamak.

herkese merhaba

benimde bu 4.günüm.
ama ben hiçbir şey yiyemiyorum arkadaşlar.
lahana suyu ve soğan suyunu içince birşey yiyemez oldum.halsizlik ve baş ağrısı var üstelik
regl dönemimdeyim ondanmıdır acabaa.s.

bende lahana kürü yapıyorum yediklerimede dikkat ediyorum ama sık yemiyorum biraz aç geziyorum yani bendede halsizlik oldu ama benimki öğün atlamaktan biliyorumda işte sen lahana kürüyle soğan kürünü bir arda mı yapıyorsun İbrahim Saraçoğlu iki kürü bir arada yapmayın demişti ondan dokunmasın canım

Back