• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lahana Suyu Kürü (İbrahim Saraçoğlu tarifi)

arkadaşlar merhaba
ben bu lahana suyunu içip de tığ gibi kalan birini tanıyorum
aynı zamanda arkadaşım da aşırı kilolu ve akupunktur tedavisi görüyo ve doktoru lahana suyunu içmesini söylemiş
bende 2 haftadır rejimdeyim 1 haftadır da lahana suyu içiyorum
ilk hafta rejimdeyken 1 kg verdim (yemek yemeyince 1-2 kg zaten otomatik gidiyo, yiyince o 1 kg tekrar geri geliyo)
bu hafta da daha tartılmadım ama tartılınca sonuçları paylaşırım
ayrıca bir haftadır bendeki etkilerini anlatayım ; çok üşüyen ben eskisi kadar üşümüyorum, aşırı gaz yapıyo hemde iğrenç kokusu var, dışkımda da renginin koyu olduğunu fark ettim heralde yağların atılmasıyla ilgili, (bütün sayfaları hemen hemen okudum) ama bende kabızlık yapmadı zaten böyle bir sorunum da yoktu

63 kiloyum hedefim 55 :))
ayrıca mate çayı içen arkadaşlara tavsiyem hemen bıraksınlar
yazın bende denedim ve 5 kg aldım
içmeden önce 58 kiloydum, veremediğim gibi üzerine aşırı kilo aldım
doktora gittim ve (bizzat ibrahim saraçoğlunun bitkiler üzerine danıştığı bi doktor) içindeki biberiyeydi yanlış hatırlamıyosam bıraktıktan sonra kilo aldırma özelliği olduğunu söyledi
şimdi lahana suyu içiyorum
bu yöntemle 70 küsür olan bi insanın 1 ayda 55-60 kilo arası olduğunu gözlermle gördüm

FAZLA KİLOLARA VEDA EDİN

:4-5 ADET BEYAZ LAHANA YAPRAĞINI KAYNAYAN 750 ML SUYUN İÇİNE KOYUN VE HAFİF ATEŞTE AĞZI KAPALI 7 DAKİKA PİŞİRİN. AŞAĞIDAKİ ŞEKİLDE TÜKETİN:

İLK BEŞ GÜN:HER GÜN SABAH VE AKŞAM BİR SU BARDAĞI

İKİNCİ HAFTA:HER GÜN BİR SU BARDAĞI

ÜÇÜNCÜ HAFTA:İKİ GÜNDE BİR BİR SU BARDAĞI

DÖRDÜNCÜ HAFTA:ÜÇ GÜNDE BİR SU BARDAĞ

BEŞİNCİ HAFTA:7 GÜNDE BİR SU BARDAĞI

ALTINCI HAFTA:ALTINCI HAFTADA İÇİLMİYECEK

YEDİNCİ HAFTA:BİR SU BARDAĞI

NOT: ZAYIFLAMAK İÇİN YAPTIĞINIZ BU KÜR , AYNI ZAMANDA TOKSİN ATICI,ARINDIRICI VE KANSERE KARŞIDA KORUYUCUDUR..

peki arkadaslar bunu yaparken,hicbir sekilde baska besin almiyacakmiyiz,yanlizca lahana suyumu olucak,,cay yada kahve icebilirmiyiz,sut icebiliriyiz??:uhm:

arkadaşlar acaba siz bu lahana suyunu en baştaki tarife göre mi tükettiniz merak ediyorum çünkü burda bir arkadaş 7 gün içilecek 3 gün ara verilecek yazmış ama diğer haftalar nasıl ne kadar tüketilecek yazmamış lütfen cevaplar mısınız arkadaşlar ben de içmeye başladım da... a.s.

bende bugün başlıyooorumm 1 lt suya 6-7 yaprak beyaz lahana atıp pişirecegim. limonlu olarak 2 bardak içeceğim. 7 gün devam ettireceğim haftaya sonucu yazacağım kızzlar. bakalım nasıl bir tadı var.

salıdan beri içiyoorum ben faydasını göööördüm kesinliikle. 1.5 kg verdım şuanda ama sabah 5 30 dan 6 30 a kadar spor yapıyoorum. 1 bardak kefir içiiiyoorum. 2 bardak lahana suyu içiyoorum.bir nevi detoks yapıyoorum. kıızlar tavsie ederim. tokta tutuyoor. tadı o kadar iğrenç degil.

salıdan beri içiyoorum ben faydasını göööördüm kesinliikle. 1.5 kg verdım şuanda ama sabah 5 30 dan 6 30 a kadar spor yapıyoorum. 1 bardak kefir içiiiyoorum. 2 bardak lahana suyu içiyoorum.bir nevi detoks yapıyoorum. kıızlar tavsie ederim. tokta tutuyoor. tadı o kadar iğrenç degil.

günde iki bardak lahana suyu ikisini de sabah mı içiyorsunuz? bir de aç karnına mı içiyorsunuz acaba?

Arkadaşlar burdaki formül toksin atmak için, bunu zayıflama amaçlı kullanacağımız zaman; 1/2 litre kaynayan suya 4 yaprak elimizle parçaladığımız lahanayı ekleyip ağzı kapalı 3 dakika kaynatıyoruz, sonra 20-25 adet maydonoz ekleyip 2 dakika daha kaynatıyoruz. Toplam 5 dakika oluyor. Ilıdığı zaman cam bir kaba süzüp, sabah akşam yemeklerden önce içiyoruz. ıçmeden hemen önce 2 yemek kaşığı limon ekliyoruz( sadece içeceğimiz kısma). Ben bu sabah uygulamaya başladım, lahanalar bitmeden. şu an 58.100 gr. kilom. Böyle 7 gün yapıyoruz, 3 gün ara veriyoruz, tekrar 7 gün yapıp 3 gün ara veriyoruz ve tekrar 7 gün yapıp 3 gün ara veriyoruz. Ben sonuçlarımı iletirim size.. Burada da yapan ve öneren bir arkadaş var, o da bilgi verebilir..
http://www.kadinlarkulubu.com/selul...ldenediklerim-sonuc-aldiklarima-goz-atin.html

Kür 1: Toksin atıcı ve kolon kanserini önleyici
Beyaz lahananın toksin atıcı ve kolon kanserini önleyici özelliğinden istifade edebilmek için, kaynamakta olan yarım litre suda 6-7 adet beyaz lahana yaprağı parçalamadan (tüm olarak), on dakika ağzı kapalı olarak hafif ateşte haşlanır, sabah ve akşam olmak üzere aç veya tok karına birer su bardağı içilir. Bu işleme toplam beş gün devam edilir. Beş gün uyguladıktan sonra üç gün ara verilir ve tekrar beş gün uygulanır. Böylece toplam on günlük kür tamamlanmış olur. Kısaca: 5x2U+3A

5 gün uygulama + 3 gün ara + 5 gün uygulama = Toplam 10 günlük kür

Toksin atıcı ve kolon kanserini önleyici bu on günlük kürü, bir yıl boyunca üç veya dört defa yapmak en doğrusudur. Bu kürü uygulamaya başladığınızın ikinci veya üçüncü gününden sonra vücudunuzun terlediğini ve özellikle de yüz kısmınızda yağlı yağlı terlediğinizi görürsünüz. Aynı zamanda dışkıda da belirgin şekilde yağ oranının artığı gözlenebilmektedir. Bu da yağla beraber toksinlerin atıldığını gösterir. Bu kürü uyguladığınız dönemlerde daha sık banyo veya duş yapmanız sizi hem daha çok rahatlatacak hem de deri gözenekleri açıldığından daha rahat toksinli-yağ atmanıza yardımcı olmuş olacaktır. Unutmayınız ki, toksin atan vücut kendini yeniler.

Not: Kesinlikle on günlük kür için ihtiyacınız olan miktarı tek bir defada hazırlama- yınız. Hergün taze olarak hazırlamanız şarttır.

slm arkadaşlar yine bennn. sonunda bitkisel macunu aldım ve kullanmaya başlayalı 3 gün oldu ve bir kilom daha gitti şimdiye kadar 69 dan 65 indim 2 kilo fazlam kaldı onuda verdimmi zafer benim ama kıyafetlerim şimdiden bollaşmaya başladı ama kendimi cok iyi hissediyorum lahana suyunu bırakmayın ben onla 3 kilo verdim diger 3 kilomuda bitkisel macunla vercem hepimize kolay gelsin ...

:sm_cool::hooray:
günde iki bardak lahana suyu ikisini de sabah mı içiyorsunuz? bir de aç karnına mı içiyorsunuz acaba?

Geçen hafta detoks uyguladım.

sabah : 1 adet yeşil elma / 20 gr light labne
Lahana yemegi yaptım - beyaz lahana 7-8 yaprak + karnıbahar +soğan + domates +1 limon . 1 lt suyun içine bütün malzemeleri kattım. yağ koymadım . tuz ve nane ekledim yarım saat pişirdim. onu yedım öğlenleri

1 saat sonrada 2 bardak lahana suyunu içtim. gün içinde 4-5 fincan yeşil çay tükettim. 1 bardak kefir içiyorum . su tüketiyorum. 2.5 kg verdım bu hafta.

aralarda elma
saat 6,30dan sonra bişey yemedım. geçen hafta 3 kere sabah 6:00 dan 7:00 a kadar yürüdüm ve güç egzersizleri yaptım.birde akşamları Ankarada oturuanlar bilirler Cinnahtan Sıhhıyeye kadar yürüyorum 1 saat yokuş aşağı.

3 ayda 20 kg verdim.

Son düzenleme:
arkadaşlar rejimle haftada 1 kg verdim ve lahana suyu içerek de haftada 1 kg daha verdim
yalnız bir hafta kullanın 2 gün ara verin bu şekilde yapın
ayrıca dün duş aldım ve selülitlerimin inanılmaz oranda yok olduğunu fark ettim
tavsiyen bol bol keselenin, lahana suyunun en önemli özelliği selülitleri yok etmesidir kaydirigubbakcemile2

ayrıca her gün yeşil çay içiyorum sizler de mutlaka için çünkü bağırsak hareketlerini hızlandırma özelliği dışında bir sürü yararı var sağlk açısından araştırın sizde şaşıracaksınız. ayrıca doktorum da çay içme onun yerine yeşil çay iç diye tavsiyede bulunmuştu bilgilerinize...

lahananın hiç yormadan yarattiği başarı.selülitlerin azalması..evet.
ayrıcageçen dr lar söyledi tv de selülit kremleri kanser yapıyormuş.ne gerek var doğalı dururken kimyasallauğraşmak.hemkesenize hemsağlığınıza zarar.üstelik de yorucu..

:sm_cool::hooray:

Geçen hafta detoks uyguladım.

sabah : 1 adet yeşil elma / 20 gr light labne
Lahana yemegi yaptım - beyaz lahana 7-8 yaprak + karnıbahar +soğan + domates +1 limon . 1 lt suyun içine bütün malzemeleri kattım. yağ koymadım . tuz ve nane ekledim yarım saat pişirdim. onu yedım öğlenleri

1 saat sonrada 2 bardak lahana suyunu içtim. gün içinde 4-5 fincan yeşil çay tükettim. 1 bardak kefir içiyorum . su tüketiyorum. 2.5 kg verdım bu hafta.

aralarda elma
saat 6,30dan sonra bişey yemedım. geçen hafta 3 kere sabah 6:00 dan 7:00 a kadar yürüdüm ve güç egzersizleri yaptım.birde akşamları Ankarada oturuanlar bilirler Cinnahtan Sıhhıyeye kadar yürüyorum 1 saat yokuş aşağı.

3 ayda 20 kg verdim.

bunu bir hafta bıyunca mı yedin arkadaşım? bir de ayda kaç kez uyguladın bu diyeti ?

Arkadaşlar burdaki formül toksin atmak için, bunu zayıflama amaçlı kullanacağımız zaman; 1/2 litre kaynayan suya 4 yaprak elimizle parçaladığımız lahanayı ekleyip ağzı kapalı 3 dakika kaynatıyoruz, sonra 20-25 adet maydonoz ekleyip 2 dakika daha kaynatıyoruz. Toplam 5 dakika oluyor. Ilıdığı zaman cam bir kaba süzüp, sabah akşam yemeklerden önce içiyoruz. İçmeden hemen önce 2 yemek kaşığı limon ekliyoruz( sadece içeceğimiz kısma). Ben bu sabah uygulamaya başladım, lahanalar bitmeden. şu an 58.100 gr. kilom. Böyle 7 gün yapıyoruz, 3 gün ara veriyoruz, tekrar 7 gün yapıp 3 gün ara veriyoruz ve tekrar 7 gün yapıp 3 gün ara veriyoruz. Ben sonuçlarımı iletirim size.. Burada da yapan ve öneren bir arkadaş var, o da bilgi verebilir..
http://www.kadinlarkulubu.com/selul...ldenediklerim-sonuc-aldiklarima-goz-atin.html

kızlar dün ibrahim saraçoğlunun kitabını aldım kitapta da aynen bu tarif var. toplam 21 gün uygulanıyor. 7 gün yap 3 gün ara ver şeklinde.

Back