• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lahana Suyu Kürü (İbrahim Saraçoğlu tarifi)

herkese merhaba

benimde bu 4.günüm.
ama ben hiçbir şey yiyemiyorum arkadaşlar.
lahana suyu ve soğan suyunu içince birşey yiyemez oldum.halsizlik ve baş ağrısı var üstelik
regl dönemimdeyim ondanmıdır acabaa.s.

ibrahim saraçoğlu kürerden sadece bir tanesini yapın aynı anda birkaç kür yapmayın diyor aklınızda olsun

suyun kokusu,tadı abartıldığı gibi değilmiş yav çok korkuttu bu kk nın hatunları beni :oklava: acık kimyon attım acık biber öle içtim ama bidahakine sadece kimyon atıcam kokusu yok zaten (oda gaza iyi geliyo demişlerdi ondan) limonsuz içtim ben pazara kadar yapıcam sona tartılır sonucu sölerim bacular a.s.

suyun kokusu,tadı abartıldığı gibi değilmiş yav çok korkuttu bu kk nın hatunları beni :oklava: acık kimyon attım acık biber öle içtim ama bidahakine sadece kimyon atıcam kokusu yok zaten (oda gaza iyi geliyo demişlerdi ondan) limonsuz içtim ben pazara kadar yapıcam sona tartılır sonucu sölerim bacular a.s.

merhaba.kimyonu kaynatırken mi attın içine yoksa bardağına attın.

ben sabah akşam birer bardak içiyordum
yanlış mı yaptım
bugün ve yarın dinlenmedeyim cumaya tekrar başlayacağım
ay inşallah sonuç verir ya
feci klilo aldım 82 kg oldum ya şaşılacak bir durum deli olcağım..yürüyen bir varil gibiyim
elma kromu denedim ama emziren annede olmuyormuş zaten çocuğun kakasında hemen kendini gösterdi ben de bıraktım
ama kızkardeşimde ve annemde epey işe yarıyor...

merhaba.kimyonu kaynatırken mi attın içine yoksa bardağına attın.

bardağa attım canım biraz öncede içtm hatta başka hiçbişey katmadım acık kimyon katıp içtim yerimseniben

ben evlenmeden 52 kiloydum.1 sene sonra sürpriz bir şekilde bebegimi öğrenince tartıya çıktıgımda 73 ü görünce inanamadım:oklava:
85 le doğuma girdim.şu an 65 im ama hiççç korkmuyorum.kendimden eminim.emin ol zayıflayacaksın.kilonu takma.kaç olursa olsun.kendine hedef koy asla pes etme ve önüne bak.
kim korkar kilodana.s.neticede verebilmek elindeykenm hemde
ben şu an çok saglıklı bir diyet yapıyorum.lahana suyunu içiyorum.yarında lahana yagına baslıycam
bu bitince hemen elma sirkeli karışıma beşi bir yerdeye baslıycam
akşamlarıda evde egzersiz yapıyorum.eeee bana kilomu dayanır:sm_cool::sm_cool:hihoyyythihoyyyt

[ı][/ı]

merhaba kızlar.geçen hafta soğan suyunu denedim.kötü kokulu gaz ve kötü kokulu idrara sebep oldu.bir hafta dolunca bıraktım.bıraktıktan iki gün sonra regl kanaması başladı.regl zamanından önce oldu.bu soğan suyunun etkisi olsa gerek kistleri eritti galiba.dün de lahana suyuna başladım.soğanın aksine gaz pek yapmadı.oysa ki lahana sarması ben de hep gaz yapardı.belki de maydanoz ve limon suyu gazı önlüyor olabilir.lahana suyunun iki günde bendeki etkisi ise büyük tuvalete acayip çıkıyorum ve rengi değişik.ve karın kısmında bir hafiflik hissetmeye başladım.üstelik regly kanaması olurken karın kısmımda şişkinlik ben çok rahatsız ederdi ki bu sefer o şişkinlik hissi yok.ama tartıda sadece 500 gr oynadı.iki güne iyidir.hedfim zaten 2kg vermek.yavaş yavaş veririz artık.

Back