• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lahana Suyu Kürü (İbrahim Saraçoğlu tarifi)

arkadaşlar şimdi lahanaları kaynattıktan sonra sadece içinde kaynattığımız suyu mu içiyoruz?
içindeki lahanaları ne yapacağız , yapan arkadaşlarım bi yardımcı olur musunuz?

evet sadece suyunu içioruz canım,haşlanan lahanaları limonlayıp yıyenlerde var , benim gibi atanlarda var...hangisini tercih edersen artık :) napalım her defasında yenmeskı o yaa..bı kavanozda biriktirip sirke limon bekletsek olur mu acaba...

ya bende merak ettim bu lahana kürünü. ama arkadaşlar ya haftada 5 kilo verdim diyosunuz inanası gelmiyo insanın. bi hafta beş kilo verilirmi. heralde bunu yaparken hiç bişey yemiyosunuz. merak ettiğim şey şuki diyet yaparken aynı zamanda bu suyumu içiyosunuz yoksa bunu içmeniz yeterli oluyomu. ve bu su tokluk hissi falanmı veriyo insana ne yani. lütfen bilgilerinizi paylaşırsanız çok sevinirim. yazdan önce denesek ne çıkar ama dimiCADIARZU

diddy teşekkür ederim lahanalında salatasını yapabiliriz aslında :)
inş. bnde başlicam ama lahanam yok :) ya pazartesiyi beklicem yada bgn çıkabilirsem tedarik edebilirim inş. :) :)
arkadaşlar bu suyu içerken uymamız gereken bi liste mi var?

ben 1 hafta yaptım bu kürü sabahları yürüdüm,yediklerimede dikkat ettim çok bişi farketmedi ama rahatım hafiflediğimi hissediorum,incelmede var gibi kilo kaybı pek olmasada...lahanayı bıraktım soğan kürüne geçtim..yapması daha kolay:))

diddy teşekkür ederim lahanalında salatasını yapabiliriz aslında :)
inş. bnde başlicam ama lahanam yok :) ya pazartesiyi beklicem yada bgn çıkabilirsem tedarik edebilirim inş. :) :)
arkadaşlar bu suyu içerken uymamız gereken bi liste mi var?

ya öle bi liste varsada ben bilmiorum şekerim,ben yediklerime dikkat ediorum sadece,kahvaltıda 2 dilim kepek ekmeği domates salatalık vs..öğlen yemeği alışkanlıgım yok benım, araları meyve yıyerek gecırıorum,akşam yemegınde de evde ne var sa işte ekmeksiz yiyorum .. bakalım bu sogan suyunda 2. günüm gelişmeleri yazarım, olursa tabe:))

ya arkadaslar kafam karıstı normal bildigimiz beyaz lahanadan bahsetmiyomusunz :uhm: ilk sayfadaki yorumları okuyunca basladm ama tabi beyaz lahana yı haslayp içiorum yanlşmı ki feci moralim bozuldu su an resmen hevesim kaçtı :çok üzgünüm:

öle bir etkisi yok.arkadaşlar ben lahana suyu kürünü denedim 3 kilo verdim kilo vermek dursun göbegim gitti eşim deli oluyo o zayıflayamadı da ben zayıfladım diye. şimdi bir hafta aradan sonra tekrar başlıcam ama bu sefer lahanayı,soganı ve maydonoz saplarını kaynattım onları içiçem. birde ben aşkam sabah denk geldikce sarımsak yutuyorum bir tane acayip yag attırıyo denemek isteyenler olursa.

bnde bgn başlıyorum arkadaşlar lahana kürüne hadi bakalım hayırlısı olsuuunn..
gelişmeleri yazarım arkadaşlar
şimdi ilk bardağımı içicem..
yalnız bişe sorucam ilk 5 günden sonra 2. haftaya geçio onu anlayamadım arada 2 gün ara mı vericez?

öle bir etkisi yok.arkadaşlar ben lahana suyu kürünü denedim 3 kilo verdim kilo vermek dursun göbegim gitti eşim deli oluyo o zayıflayamadı da ben zayıfladım diye. şimdi bir hafta aradan sonra tekrar başlıcam ama bu sefer lahanayı,soganı ve maydonoz saplarını kaynattım onları içiçem. birde ben aşkam sabah denk geldikce sarımsak yutuyorum bir tane acayip yag attırıyo denemek isteyenler olursa.

7 haftalık kür bitimindemi 3 kilo vermiştiniz ? bende başladım dün bu küre iki gündür içiyorum.kokusu çok fena burnumu sıkıp bir dikişte içiyorum ama olsun gerçekten hafifledim bile göbeğim biraz indi şimdiden .ben beraberinde karbonhidrat diyetini uyguluyorum.lahanadanmı yoksa diyettenmi bilmem acaip iştahım kesildi,lahanın böyle bir etkisini görmüşmüydünüz?
bu arada tansiyon hastası bi arkadaşım tansiyonu yükseldiği an bir diş sarımsak yutardı düşerdi hemen tansiyon düşürücü etkisi var sarımsağın.bilgilerinize arkadaşlar..

Dün lahana haşlayıp , sarımsaklı yogurtla bi güzel yedik :)
Haşlama suyunu da bi güzel döktüm .
Bilseydim valla boşa harcamazdım o suyu :)

Bu arada beni bir konuda aydınlatırsanız çok memnun olacagım.
Lahana diyetini uygulamak istiyorum ama önceki sayfalarda bahsedildigi gibi
5-6 hatta 8 kilo verdirecekse , hastanelik olurum ben . Fazla bir kilom yok benim.
Bu kiloları birden mi veriyorsunuz ? Sağlıklı mı bu ?

Back