Popüler Konu Lahana Çorbası Diyeti Deneyimlerimiz

kızlar bende doğumdan sonrada oğlumu emzirirken [2 yaşına kadar emzirdim]sürekli kilo aldım.bu kiloları vermeye çalışırken denediklerimden biride lahana çorbasıydı.kısa sürede 3 kilo verdim.verdim ama ardından yine hızlı bir şekilde 6 kilo daha aldım.yusyuvarlak birşey olmuştum.psikolojim tamamen çökmüştü.birgün eşim kalk doktora gidiyoruz dedi ve beni akupunktura götürdü.ve ben kilolarımın birçoğunu böyle verdim.sonrasındada eski yeme sistemime dönmediğim için midemde küçülmüştü bu arada dahada vermeye devem ettimşimdi 10 yaş gençleştin diyor herkez.yazın sporada gittim tabi oradada sarkanlar sıkılaştı.oğlum 7 yaşında bu arada kilo verdiğimde 2 buçuk yıl kadar oldu birdaha almaya hiç niyetim yok allah izin verirse.çok zor bir süreç bu uğurda çabalayan herkeze allah yardımcı olsun. a.s.

ilk defamı yapıcaksın sen bu diyeti?

selam canım bende yarın başlıyorum daha yeni 60 kiloya düştüm hap sayesinde sonrasında deli gibi yemekten ve oturarak çalışmaktan aldım 4 kilosunu yarın başlıyorum bende azimliyim çorbam pişiyor ve ona bakıp amanda aman benim lezzetli çorbam die söyleniom ykoas içilmesi zorluo yaww iyi düşün iyi olsun taktiği uyguluyorum bakalım bu seferde kilo vermemi sağlıcakmı ben çok zorlamaması için 3 veya 5 gün yapıcam bakalım

yediğimin haddi hesabı yok evde ders çalışıcam diye habire yiorumm..sabah bütün malzemeleri alıp yapıcamm ve artık 50li kiloları görmek istiyooruumm:eek:

İçine 1 paket hazır çorba katılırsa içilebilir oluyor
geçen sene 66 dan 54 e düştüm
bu gece yaptım çorbayı
yine başladım malum yaz geliyor

ama bu hazır corbaların ıcınde bulunanlarda kılo aldırmıyormu ?? pekı neler yaptın baska ardksım beslemen nasıldı neler yıyıp neler yemıodun ??

Benim çorba tarifim : beyaz lahana + kereviz sapı + soğan

Bu berbat kokulu çorbayı suan itibariyle içiyorum , içine sadece pul biber koydum .. sarımsak koyucaktım ama iştah açıcı özelliği var diye koymadım. 1,5 litre su ile berbat çorbamı içmeye çalışıyorum öğüresim var :KK43:( ama artık bu kılolardan kurtulmak eski halıme gerı donmek ıstıyorum..
canım bende dün yapğtım benimkinde maydonoz domotes ve biber var biber yoktu koymadım tabe :))) bide bulyon koydum bitane tadı güzel olurmu die sabah zorla içtim bi bardak daha bişi yemedim ıyy allah yardımcımız olsun kızlar
İçine 1 paket hazır çorba katılırsa içilebilir oluyor
geçen sene 66 dan 54 e düştüm
bu gece yaptım çorbayı
yine başladım malum yaz geliyor
canım senin çorban nasıl hangi çorbayı atıyorsun biraz anlatırmısın acaba
yediğimin haddi hesabı yok evde ders çalışıcam diye habire yiorumm..sabah bütün malzemeleri alıp yapıcamm ve artık 50li kiloları görmek istiyooruumm:eek:

of of offff bende işten eve gelip deli gibi yiuorum işyerinde daha sabırlı olabilio insan ama evde ipten kopmuş gibi dolanıom heheh :)))))
canım benim çorbam şöle
1 orta boy lahana
2 yeşil biber 6 tane soğan
bir demet maydonoz
birkaç tane domates
üzerini örtünceye kadar su :) ben içine et bulyon attım baharatda atılabilio ama yerken atıcam mahvetmeyim tadını yanıma bi sürü meyve getirdim yarım lt de çorba umarım bi kaçgün dayanabilirim eyvahedigeldismile

arkadaşlar günaydın.4. günümdeyim ve kendimi harika hissediyorum.baskülüm dijital değil ama yaklaşık 74.5 kiloyu gösteriyorum.umudum yarınlarda DıYETTEYıM. sevgilerle

arkadaşlar günaydın.4. günümdeyim ve kendimi harika hissediyorum.baskülüm dijital değil ama yaklaşık 74.5 kiloyu gösteriyorum.umudum yarınlarda DİYETTEYİM. sevgilerle

ha şunuda söyleyeyim 2. gün biraz halsiz gibiydim.mecburen 1 tatlı kaşığı pekmez içtim.kendime geldim.

kaç kilo verdin canım bugüne kadar merak ettim arada kaçamak olabilio bende bardak çorba içiorum pek içemiyorum çorbayı malesef :KK43: daha 2 bardak içtim:eek:klava:

başlarken 76 kgdim.en azından 73 olabilirim diyorum kalan 3 günde.pekmez haricinde başka kaçamak yapmadım.sonuna kadar yapıp sizleri bilgilendireceğim canım.

başlarken 76 kgdim.en azından 73 olabilirim diyorum kalan 3 günde.pekmez haricinde başka kaçamak yapmadım.sonuna kadar yapıp sizleri bilgilendireceğim canım.

kaldı 1,5 kg desene az kilo veriyorsun nasıl uyhuluosun diyeti canım ben geçen yıl yaptım 3-4 günde 3 kg verdim ki ben çok zor kilo veririm :)
benim ilk gün çorba ve meyve(muz hariç) :)

bende başladım sabahtan beri 2 kez çorba 2 kez de meyve yedim umarım işe yarar ama söylenilen kadar kötü değil tadi ben içine kereviz havuç kabak da koydum onadan mı bilemem hepimize kolay gelsiinn

herkese selam,

bu çorbayı unutun gitsin :) ben size çok lezzetli hem de antioksidan kalitesi yüksek başka bir çorba önereyim. Bu arada sadece çorba içilerek verilen kiloların hepsi sahtedir, yağ yakmaz, su atar ve hooppp en ufak bir kaçırmada geri alınır. kan şekeriniz düşer, bü yüzden canınız deli gibi tatlı ister. öenmli olan bu çorbayı diğer yemeklerle birleştirmektir. bu çorbanın amacı karnı şişirip diğer yemeklerden az yemenizi sağlamaktır. gelelim çorba tarifine;

kabak, lahana, kırmızı dolmalık biber, yeşil biber, maydanoz, kereviz yaprağı, 1 yemek kaşığı zeytinyağı, 1 yemek kaşığı ince bulgur, katnabahar, brokoli, dereotu, havuç iyive haşlayıp belnderdan geçiriyorsunuz. ayrıca bu çorbayı diğer aile üyelerine ve çocuklarınıza da mutlaka yedirin. öğlen bu çorba ve et yemeği akşam da bu çorba ve sebze yemeği tüketiyorsunuz ama porsiyonları azaltarak !!!!

kaldı 1,5 kg desene az kilo veriyorsun nasıl uyhuluosun diyeti canım ben geçen yıl yaptım 3-4 günde 3 kg verdim ki ben çok zor kilo veririm :)
benim ilk gün çorba ve meyve(muz hariç) :)

canım hani deniyor ya ilk gün verilenler su kaybı diye .ben bu diyetten önce başka bir diyet yapıp 2 kilo vermiştim.nerdeyse hiç bir şey yememiştim.su kaybı olduysa onda oldu.şimdiki yaktıklarım yağ galiba.ama spor falan yapamadım.benim tarifimde aynı.

herkese selam,

bu çorbayı unutun gitsin :) ben size çok lezzetli hem de antioksidan kalitesi yüksek başka bir çorba önereyim. Bu arada sadece çorba içilerek verilen kiloların hepsi sahtedir, yağ yakmaz, su atar ve hooppp en ufak bir kaçırmada geri alınır. kan şekeriniz düşer, bü yüzden canınız deli gibi tatlı ister. öenmli olan bu çorbayı diğer yemeklerle birleştirmektir. bu çorbanın amacı karnı şişirip diğer yemeklerden az yemenizi sağlamaktır. gelelim çorba tarifine;

kabak, lahana, kırmızı dolmalık biber, yeşil biber, maydanoz, kereviz yaprağı, 1 yemek kaşığı zeytinyağı, 1 yemek kaşığı ince bulgur, katnabahar, brokoli, dereotu, havuç iyive haşlayıp belnderdan geçiriyorsunuz. ayrıca bu çorbayı diğer aile üyelerine ve çocuklarınıza da mutlaka yedirin. öğlen bu çorba ve et yemeği akşam da bu çorba ve sebze yemeği tüketiyorsunuz ama porsiyonları azaltarak !!!!

teşekkürler canım .başladığımız şeyi yarım bırakırsak motivasyonumuz sıfıra iner demi ama.koruma döneminde yapıp yiyebilirim.

ama bu hazır corbaların ıcınde bulunanlarda kılo aldırmıyormu ?? pekı neler yaptın baska ardksım beslemen nasıldı neler yıyıp neler yemıodun ??

İçine hazır 1 paket domates çorbası atıyordum
Ama dün sadece lahana kereviz ve soğan ile yaptım
yoğurt tabii light 1 küçük paket ile beraber yedim
çok kötü değildi belki de ben çok açtım
şimdi yeşil çay içiyorum plates yaptım
ve yürüme bandında yürüdüm bakalım neler olacak
geçen sene sadece lahana çorbası ve yoğurt yedim
12 kilo verdim 1.5 ayda
ama cmt pazar serbest bırakmıştım
şimdi 60 kiloyum herkese başarılarrrrrr

Aslında bu diyet sağlıksız
mesleğim gereği hastam sorsa önermem
ama kısa bir süre yapmam gerek
birkaç toplantı ve kongre var iyi görünmek istiyorum

Ben gün içinde sadece 1 öğün kahvaltı sonra aksam yemeği olarakta bu çorbayı içiyorum ama yatmadan önce .. çunku mıgdemı cok etkılıo gunduz sureklı dısarda oldugum ıcın içmeye korkuyorum.. bende bukadar ağır etki bırakmış kımse etkılenmemiş acaba ben nerde yanlış yapıyorum çozemedim gittiii AMA sunu rahatlıkla soyleyebılırım ( belkı psıkolojık ) bugun cok hafıftım :))))

herkese selam,

tadı nasıl acaba? gene maydonoz ve lahana var sonuçta :)))
canım hani deniyor ya ilk gün verilenler su kaybı diye .ben bu diyetten önce başka bir diyet yapıp 2 kilo vermiştim.nerdeyse hiç bir şey yememiştim.su kaybı olduysa onda oldu.şimdiki yaktıklarım yağ galiba.ama spor falan yapamadım.benim tarifimde aynı.

ben daha önce yaptım 3 kilo verdim ve tatile çıkıp açık menüleri görünce 2 kilosunu 3-4 ay sonra geri aldım bence süper verdiriyor hemde yağdan yoksa hemen alınırdı:)

ben dün akşam diyeti bozmak zorunda kaldım malesef üşütmüşüm bu halde bu diyete devam etmek mantıklı gelmedi kendime bakmam lazım bu yüzden evam edemiyorum herkese başarılar :KK43:

herkese merhabalar bu gün 5. günüm.bir tabak çorbadan içtim.birazda et yedim.kendimi iyi hissediyorum.birde ben çok çay içiyorum.şekersiz tabiki.o beni zinde tutuyor.ve baskül 74 ü gösteriyor.
yani 2 kg vemişim.bunu inş 3 .5 yaparız

en zor günüm 2. günümdü.şu an çok iyiyim.iştahımdada azalma olduğunu hissediyorum.1 hafta ara verip yeniden başlamayı düşünüyorum.hadi ama bana motivasyon arkadaşları lazım

kaç gündür yorumları okuyorum tam diyorum yapcam bi bakıyorum kötü yorumlar vazgeçiyorum çok kararsızım ama yapacam sanırım 68 kiloyum boyum da 1.63 cm. 8- 10 kilo fazlam var ve veremiyorum bi türlü bu çorba bi çare gibi gözüküo bakalım başlarsam eğer yazarım yine

X