Popüler Konu Lahana Çorbası Diyeti Deneyimlerimiz

hayatım 56 kıloydum sıkıntı ve stresle 76 kılo ya cıktım hattta bu hafta 80 bılem gormustum:)))))) ama 58 hedefff ılk once ılk 15 kılo 600dan sonrası kolayy

bende katılsam aranıza olur mu kıslaryerimseniben yalnız diyeti nası uyguluyosunuz biraz anlatırmısnız?

tamam cıcım katıl aramıza kac kılosun ve ayrıca benım yaptıgım gıbı yapmayı dusunursen acık katı yapıyom ben yanı evet kacırıyom arada sırada ama yınede sıkı bı ıdet ızlemeye calısıyom ve calısıcammm

Ben Çok katıyımdır ama ıı sonuÇ alırım benı ızleyınnnn :)))
yapmayın kaÇamakkkkkk :)))
yada accıkk yapabılÜsÜnÜzz

ne dıımkı canım bende kacamak yapıyom yapmıyom degıl bak demın borek yedım:))))))))) heheh bıskuvıde attım araya yanı olum orucu tutmıycazkıı ama azzzz yıcezz

Ben Çok katıyımdır ama İİ sonuÇ alırım benİ İzleyİnnnn :)))
yapmayın kaÇamakkkkkk :)))
yada accıkk yapabİlÜsÜnÜzz

corbayı yapmaya basla o zmana sekerımm hadı katılıgını goster bızeeeeeeeee evet gıtsın kılolarrr

VALLA CANIM BEN LAHANA(beyaz)
DOMATES 4-5 TANE
SOĞAN 4-5 TANE
ÖNCEKıNE KEREVıZ SAPI ATMIŞTIM BU SEFER ATMICAM
MAYDANOZ 1 DEMET VE LıMON ATIYORUM 2-3 LT SUYA
TUZ BULYON YAĞ FALAN YOK ıÇıNE SONRADAN ıÇERKEN BAHARAT ATIYORUM OKADAR
MADEM BU SANCILI DÖNEMı ÇEKıORUZ BARı YAĞSIZ TUZSUZ TAM YAPALIMDA DEYSıN DıYE DÜĞŞÜNDÜĞÜM ıÇıN YAĞ TUZ BULYON ATMIYORUM AMA ATAN ARKADAŞLARDA VAR CANIM

baktım koymadanda kilo veren olmuş canım
dayanamıyorum ne tadına ne kokusuna oyüzden bu sefer öle denicem inş.veririz
kaç kilosun tatlım kaç kilo olmak istiyosun ?

canım açıkçası şuanda kaç kilo olduğumu bilmiyorum. yakın zamanda tartılmadım. ama en az bi 10 kilo vermek istiyorum.sen ne durumdasın

canım açıkçası şuanda kaç kilo olduğumu bilmiyorum. yakın zamanda tartılmadım. ama en az bi 10 kilo vermek istiyorum.sen ne durumdasın

ben 65 dim tatlım bi 4-5 ay önce lahana diyetini yaptım 61 e indim 5 günde
hatta 4,5 gün çünkü 5.günün akşamında süper bi ziyafet çekmiştim kendime :))
sonra 61 den 60 a indm hala 60 ım evlenmeden önce 57-58 falandım okadar olsam yine yeter canım

ben de pazartesi başlıyorum o zaman lahana çorbasına. inşallah senin gibi ben de faydasını görürüm.

sen kaçıncı günündesin arkadaşım? neler yapıyosun ekstra olarak? kaç kilo verdin bir de ?

kızlar bende çok istiyorum başlamayı helede bu ara ama bir türlü yapamadım iradem zayıfladı sanki bilemiyorum kabul ederseniz bende sizinle başlamak istiyorum pztesi hep beraber olunca belki nefsimize hakim olursunuz ben edahmet arkadaşımızı daha öncede takip etmiştim gerçekten iradesi için tbrikler

sağol tatlışımmm....
bekleriz aramıza bayramda geliyoo güsel güsel iltifatları
aaaaaaaa ne kadar zayıflamışsın diyenleri duyar gibiyim şimdiden şekerler... opuyorumnanaktan

beraber olunca daha iyi olur bence de ben başladım gerçi ama burayı açınca daha bir istekli yapıyorum acıkınca açıp açıp okuyorum iyi geliyor
:dance:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…