Popüler Konu Lahana Çorbası Diyeti Deneyimlerimiz

zeynepist sen ne zamandır yapıyosun canım nasıl gidio kaçamak var mı
ve kaç kilo verdin ?

ben 1hafta lahana suyu içtim sabah akşam dünde lahana çorbasına başladım 2 gündür sadece çorba yiyorum

ben domates felan koymuyorum kereviz sapı lahana hazır çorba taze zencefil butün gün onu yiyorum baharat olaraktanda kırmızı pulbiber kimiside ince bulgur koyuyormuş

DİLRACIM tabiki katılabilirsin ki başlamışsın bile başarılar dilerim...
ben pazartesi başlıcam inşşş...

zeynepist sen ne zamandır yapıyosun canım nasıl gidio kaçamak var mı
ve kaç kilo verdin ?

canım bugün üçüncü gün şuanda açlıktan başım dönüyor inan ama pes etmeden devam ediyorum ama şuanda sadece 1 kilo gitti :KK43: çok moralim bozuk bütün ümitlerini bu diyete bağlamıştım ama sayanabildiğim yere kadar devam sen başlıyo musun yarın?

kızlar bgn itibari ile başladım ama çorbayı içerken midem acayip kalktı demekki tam motivasyon olmamaış
umarım devam edebilirim :KK43:((

kızlar bende çorbayı akşam yaptım içmeye başladım ama bebğim var emziriyorum sadece çorbayla günümü geçiremem
bu arada biraz önce tv de ender saraç çok sakıncalı dedi
sadece bir gün yapın bu çorbayı için dedi
ama benim sacilen zayıflamam lazım 11 kilo fazlam var ve kendimi çok kötü hissediyorum
birazdan kahvaltı yapacam çok az
of ya nasıl zayıflayacam ben yaaa

kızlar bende çorbayı akşam yaptım içmeye başladım ama bebğim var emziriyorum sadece çorbayla günümü geçiremem
bu arada biraz önce tv de ender saraç çok sakıncalı dedi
sadece bir gün yapın bu çorbayı için dedi
ama benim sacilen zayıflamam lazım 11 kilo fazlam var ve kendimi çok kötü hissediyorum
birazdan kahvaltı yapacam çok az
of ya nasıl zayıflayacam ben yaaa

inş canım hep beraber zayıflarız ender saraç ne dedi? ne sakıncaları varmış?benimde küçük bir bebeğim var 2,5 aylık ama emmeyi bıraktı sen çok şanslısın emdiği için beslenmene dikkat et bence abartma tabi ama sağlıklı beslenmen de onun için önemli

canlarımm şok diyet olarak geçtiği için çok sakıncalı deniliyo ve 1 haftadan fazla yapmak tehlikeli evet
ama bir hafta yapıp en az birkaç ay ara verip tekrar yapılabiliyo
herkesde farklı ama genel olarak çok kısa sürede ve iyi kilo verdirdiği için çok tercih ediliyo

bende yaptım corbayı buun aslında beımkı biraz garip oldu..
hıc nıyetınde dııldım ama evde lazımolan butun malzemmeler vardı..
nıyetlı olmadıgımıcınde sabah kahvaltıda oglumla tereyaglı yumurta yedim:KK70:
bıras sonrada corbayı yaptım...
ben ıcıne bol bol lahna kerevız sapı yapraklı..
1 demet maydnoz ve de hazır corba koydum..
3 lt yakın da su..
buyuk duduklude yaptım bı dunya corba oldu
tadı cok kötü o yuzden bol limon sıkıp nefes almadan kasıklıyorum..
4-5 tanede mandalına yedim..
sımdıde yesıl elma yıyecegım..
böle işte..

sağol tatlışımmm....
bekleriz aramıza bayramda geliyoo güsel güsel iltifatları
aaaaaaaa ne kadar zayıflamışsın diyenleri duyar gibiyim şimdiden şekerler... opuyorumnanaktan
canım çok tşkler

beraber olunca daha iyi olur bence de ben başladım gerçi ama burayı açınca daha bir istekli yapıyorum acıkınca açıp açıp okuyorum iyi geliyor
:dance:
bendede insan gerçekten daha sorumlu hissediyor hep beraber yapınca hep kabettiğimiz kilolarıda yazıp motive oluruz
bende yaptım corbayı buun aslında beımkı biraz garip oldu..
hıc nıyetınde dııldım ama evde lazımolan butun malzemmeler vardı..
nıyetlı olmadıgımıcınde sabah kahvaltıda oglumla tereyaglı yumurta yedim:KK70:
bıras sonrada corbayı yaptım...
ben ıcıne bol bol lahna kerevız sapı yapraklı..
1 demet maydnoz ve de hazır corba koydum..
3 lt yakın da su..
buyuk duduklude yaptım bı dunya corba oldu
tadı cok kötü o yuzden bol limon sıkıp nefes almadan kasıklıyorum..
4-5 tanede mandalına yedim..
sımdıde yesıl elma yıyecegım..
böle işte..

valla çok güzel hadi bakem hep beraber inşallah şöyle 5 kilo veririz.

benimdün yapmam bu sabahtan bşlamam gerekirdi aslında pazartesi başlıyoruz demiştik ama şöyleki lahanam yeni geldi çok hafif bir kahvaltı yaptım bu saate kadar ama saat 12:30 dan itibaren başladım :sm_cool:inşallah devamı gelecek sizden tek isteğim lütfen yazmayı bırakmayın hergün yazışalımki devamı gelsin kaçamak yaptık diyede hemen vazgeçmeyelim nolur:eek:lmaz:

acıktımya ha bide kızlar bizim burda keeviz yok onuz çorbada işe yararmı

yarar canım önemli olan burda lahana ben de koymuyorum kereviz iğren kokan çorbayı dahada iğrenç yapıyor maydonoz attım kabak ta atacaktım onu unutmuşum şimdi çorba bana bakıyo ben çorbaya saat 4 oldu midem almıyor daha bir yudum alamadım yemyeşil bişe ıyyyyyyyy allahım yardım et yawwwwwwwwwww

yarar canım önemli olan burda lahana ben de koymuyorum kereviz iğren kokan çorbayı dahada iğrenç yapıyor maydonoz attım kabak ta atacaktım onu unutmuşum şimdi çorba bana bakıyo ben çorbaya saat 4 oldu midem almıyor daha bir yudum alamadım yemyeşil bişe ıyyyyyyyy allahım yardım et yawwwwwwwwwww

canım ben şöyle yapıyorum cam olmayan bir kupaya dolduruyorum çorbayı içini görmemem lazım çünkü yanına da bir bardak su alıyorum tadını almadan dikiyorum içebildiğim kadar içiyorum hemen ağzımı suyla çalkalıyorum tadını hissettmiyosun öyle yapınca. sakın bırakma kaç kilosun hedefin ne?benim 4. günüm ama bu dyet bana o kadar etki etmiyor malesef sadece 1 kilo verebildim ama yılmıyorum devam sen de sakın yılma:içelim :

tam gaz sımdılık corbaya devam edıyorum
ama daha bu sabah ıcmedım evde sebzemde yok ne yıyecegım bılmem:KK70:
bakalım sımdı alıp oglnaı cıkacagım
hemde tartılacagım ıc tartılmadım ama kendımı cok hafif hissediyorum :KK70:
corbanın tadı cok kotu
bakalım sımdı ıcıcem bır tabak ben bır tabaga yarım limonu sıkıyorum:KK70:

kızlar bende bugün itibari ile diete başladım.sizlerden aldığım tarifle lahana çorbası yapıyorum.halen pişmekte.umarım içmem kolay olur.bu arada boyum 1.60 kilom 67 yani feci haldeyim.bölgesel problemlerim daha çok.banada şans dileyin emi.gelişmeleri yazarım buraya.

çorbamı içtimmm..tadı iğrenççç..günde kaç kase içmem gerekiyor.şu an acaip midem bulanıyor ve başım ağrıyor.ama olsun kararlıyım hedefin en az 55.

çorbamı içtimmm..tadı iğrenççç..günde kaç kase içmem gerekiyor.şu an acaip midem bulanıyor ve başım ağrıyor.ama olsun kararlıyım hedefin en az 55.

iğrenç diyip kendini şartlama canım benim yukarıda yazdığım şekilde iç daha rahat içersin ne kadar çok içersen o kdar iyiymiş ama ben en fazla 5 kase içebiliyorum ben 76 kiloyum vermem gereken dünya kadar kilo var senin çok daha az sakın bırakma başarılar

X