bugün bende başladım daha bir bardak çorba içtim sabah sonra meyve yedim şimdi çorbayı içmeyi düşündükçe tok hissediyorum kendimi ıyyy allah yardımcımız olsun çok kötü tadıverdim canım bu kez ki denemem sonucu 4 kilo verdim 5 günde :))
tavsiye ederim valla değiyor çorbanın tadına, hem alışıyorsun...
afiyet olsun canım genede iyi kilo vermişin etkilememiş yanibu arada ben bu akşam kaçamak yaptım arkadaşlar(
bir tane kızarmış köfte ve bir tane yaprak sarması yedim(
kendime verdiğim sözü tutmadığım için öyle kızıyorum ki....
kızlar 7 günü bir iki küçük kaçamak ile bitirdim ve 5 kilo verdim :))
lahana çorbası bir aylığına evimde pişmeyecek :)))
lütfen sizlerde devam edin ve bittiğindeki bu mutluluğu doya doya yaşayın :))
magrenta canım inşallah istediğin kiloya rahatça ulaşırsın...
çorbaya alışmaktan başka şansının olmadığını düşün ve seni nasıl zayıflatacağını, ben resmen şafak saydım tabii iş yerindeki arkadaşlarımda. ne zaman bitecek ya buuu diyenler git başka yerde ye diyenler
ama bittiçok şükür :))
sadece bir aylığına ama ağustosta tekrar yapacağım :))
ya su plana uymam zor oluo sadece akşam yemeği yerine yesem su corbayı yine bi faydasını görmezmiyim acaba =(
Valla işyerinde yapmak çok zor ara ara gidip bişiler atıştırman lazım o çorbayı ısıtman lazım napalım kiloları almadan düşüncektik şimdi vermek için uğraşıoz 3 gün sabredicem başka bir diyet buldum oda çorba diyeti onu denemeyi düşünüorum sonra
valla bende bu çorbadan fazla rahatsızım ama kolay kilo verdirdiği bir gerçek bende bugün sanah içtim bide öğlen 2 gibi içtim herkes yemeini yedikten sonra şahsen önlerinde içmek istemedim çünkü kusuyordum nerdeyse akşama içebilecekmyim bilmiorum ıyyyyyy:bbo:malum benim diyete başladığımda fazlam 30 kilo idi ve bu işkenceye değerdi...
ben çoğu zaman sabah ve akşam içtim çorbayı bilginize... öğlen içemediğim zamanlar oldu, iş yerinde kendimize ait bir mutfak var ancak kalabalık oluyor ve arkadaşlarm çorbadan rahatsızdılar.
canımcım hangi diyetmiş bu?
ben şimdi %100 detoksu yapıyorum, keyfim yerinde bundan sonra ne yapsam diyordum, belki sana eşlik ederim :))
yahu çorbayı yapcaz konu komşu anlaştık lahana yok kaydirigubbakcemile3 1 haftadır mahallede gitmedigimiz market kalmadı bahçeye eksek yetişmiş bi lahanamız olurdu yahu Çok üzgünüm çoook carrefour a falan mı baksam dondurulmuş sebze reyonlarında bulabilirmiyim acep ? CADIARZU belkide incecik bi kız olcam ama engeller çok yaw :roflol: sewiyorum burayı yerimseniben a.s. kilo verenler : bizleri haberdar edip çorba içmeye teşvik edin ltfn kaydirigubbakcemile5
Yaneka'ya katılıyorum. Başlık deneyimlerimiz ama mesajların çoğu "bugün başlayacağım, yarın başlayacağım" şeklinde. Bu diyeti uygulamış olanlar deneyimlerini paylaşsa daha iyi olur bence.ben marketten aldım tansaştan...bulabilirsin marketlerde..bir de okudukça herkesin bu diyeti yaptığını ama çok az kişinin hlinden memnun olduğunu gördüm ya tiksine tiksine yapılırsa hayır mı gelir ondan..bence istemek sevmek lazım tamam eğer çok iğrençse bi sürü başka diyet yapın niye işkence yapıyosunuz ki kendinize...aklıma gelen bir şey de sarımsağı çok severim onunla tadi kapatılabilir sevenler için veya bol baharatla..acı biber metabolizmayı hızlandırıyo diye bas bas bağırıyolar heryerde..acı biber atılabilir bolca..ama nolur hem çorbayı yapıp içip hem de çocuk gibi sürekli ağlayıp sızlamayın..tamam siz de görüş bildiriyoruz diyebilirsiniz ama okurken bayıldım vallaa
yahu çorbayı yapcaz konu komşu anlaştık lahana yok kaydirigubbakcemile3 1 haftadır mahallede gitmedigimiz market kalmadı bahçeye eksek yetişmiş bi lahanamız olurdu yahu Çok üzgünüm çoook carrefour a falan mı baksam dondurulmuş sebze reyonlarında bulabilirmiyim acep ? CADIARZU belkide incecik bi kız olcam ama engeller çok yaw :roflol: sewiyorum burayı yerimseniben a.s. kilo verenler : bizleri haberdar edip çorba içmeye teşvik edin ltfn kaydirigubbakcemile5