Popüler Konu Lahana Çorbası Diyeti Deneyimlerimiz

ya arkadaşlar içinizde pirinç lapası yiyen varmı hiç bu ne iğrennnçççç bişeydir ya, lahana çorbası ondan kat ve kat daha lezzetli valla...
iki kaşık ancak yiyebildim (

kızlar 7 günü bir iki küçük kaçamak ile bitirdim ve 5 kilo verdim :))

lahana çorbası bir aylığına evimde pişmeyecek :)))
lütfen sizlerde devam edin ve bittiğindeki bu mutluluğu doya doya yaşayın :))

verdim canım bu kez ki denemem sonucu 4 kilo verdim 5 günde :))
tavsiye ederim valla değiyor çorbanın tadına, hem alışıyorsun...
bugün bende başladım daha bir bardak çorba içtim sabah sonra meyve yedim şimdi çorbayı içmeyi düşündükçe tok hissediyorum kendimi ıyyy allah yardımcımız olsun çok kötü tadı
bu arada ben bu akşam kaçamak yaptım arkadaşlar (
bir tane kızarmış köfte ve bir tane yaprak sarması yedim (

kendime verdiğim sözü tutmadığım için öyle kızıyorum ki....
afiyet olsun canım genede iyi kilo vermişin etkilememiş yani

darısı başımıza canım 7 gün sabredebilirmiyim bilmiorum ama ben 3 gün yapıp sonra birgün ara verip 3 gün daha yapmayı planlıyorum geçen sefer ilk 3 günde kilo vermiştim sonra verememiştim buna dayanarak böyle bir plan yaptım bakalım hayırlsıı

magrenta canım inşallah istediğin kiloya rahatça ulaşırsın...
çorbaya alışmaktan başka şansının olmadığını düşün ve seni nasıl zayıflatacağını, ben resmen şafak saydım tabii iş yerindeki arkadaşlarımda. ne zaman bitecek ya buuu diyenler git başka yerde ye diyenler
ama bittiçok şükür :))
sadece bir aylığına ama ağustosta tekrar yapacağım :))

Valla işyerinde yapmak çok zor ara ara gidip bişiler atıştırman lazım o çorbayı ısıtman lazım napalım kiloları almadan düşüncektik şimdi vermek için uğraşıoz 3 gün sabredicem başka bir diyet buldum oda çorba diyeti onu denemeyi düşünüorum sonra

ya su plana uymam zor oluo sadece akşam yemeği yerine yesem su corbayı yine bi faydasını görmezmiyim acaba =(

ya su plana uymam zor oluo sadece akşam yemeği yerine yesem su corbayı yine bi faydasını görmezmiyim acaba =(

akşam için bu çileyi çekmene değmez normal diyetini yap az yemek ye aburcubur yerine meyve ye akşamlarıda bir akşam meyve bir akşam salata bir akşam sebze yemeği her akşam başka tarz yemek ama hafif ve erken saatte yiyerek kilo vermeye başlayabilirsin bu çorba her şeyi yapıp kilo vremeyenler için ideal ama bir kaç kilo fazlanız varsa bu çileyi çekmeye değmez bence :)

malum benim diyete başladığımda fazlam 30 kilo idi ve bu işkenceye değerdi...
ben çoğu zaman sabah ve akşam içtim çorbayı bilginize... öğlen içemediğim zamanlar oldu, iş yerinde kendimize ait bir mutfak var ancak kalabalık oluyor ve arkadaşlarm çorbadan rahatsızdılar.

canımcım hangi diyetmiş bu?
ben şimdi %100 detoksu yapıyorum, keyfim yerinde bundan sonra ne yapsam diyordum, belki sana eşlik ederim :))

valla bende bu çorbadan fazla rahatsızım ama kolay kilo verdirdiği bir gerçek bende bugün sanah içtim bide öğlen 2 gibi içtim herkes yemeini yedikten sonra şahsen önlerinde içmek istemedim çünkü kusuyordum nerdeyse akşama içebilecekmyim bilmiorum ıyyyyyy:bbo:
canımcım hangi diyetmiş bu?
ben şimdi %100 detoksu yapıyorum, keyfim yerinde bundan sonra ne yapsam diyordum, belki sana eşlik ederim :))

canım gene bu bölümde kayınvalidemin çorba diyeti die başlık var benim aklıma yattı açıkçası değişiklik yapabiliosun istersen senin bu detoks ne baktım ama bişi anlamadım yazmıo

bende yapmştım bu çorbayı ama kokusundan içemedim bile ama sarımsak,zerdeçal falan vardı benimkinin içinde..neyseki yeni tarifi buldum en kısa zamanda başlayacağm diyete güzel bi süreç olur inşallah..herkese iyi kilo vermeler

yahu çorbayı yapcaz konu komşu anlaştık lahana yok kaydirigubbakcemile3 1 haftadır mahallede gitmedigimiz market kalmadı bahçeye eksek yetişmiş bi lahanamız olurdu yahu Çok üzgünüm çoook carrefour a falan mı baksam dondurulmuş sebze reyonlarında bulabilirmiyim acep ? CADIARZU belkide incecik bi kız olcam ama engeller çok yaw :roflol: sewiyorum burayı yerimseniben a.s. kilo verenler : bizleri haberdar edip çorba içmeye teşvik edin ltfn kaydirigubbakcemile5

ben marketten aldım tansaştan...bulabilirsin marketlerde..bir de okudukça herkesin bu diyeti yaptığını ama çok az kişinin hlinden memnun olduğunu gördüm ya tiksine tiksine yapılırsa hayır mı gelir ondan..bence istemek sevmek lazım tamam eğer çok iğrençse bi sürü başka diyet yapın niye işkence yapıyosunuz ki kendinize...aklıma gelen bir şey de sarımsağı çok severim onunla tadi kapatılabilir sevenler için veya bol baharatla..acı biber metabolizmayı hızlandırıyo diye bas bas bağırıyolar heryerde..acı biber atılabilir bolca..ama nolur hem çorbayı yapıp içip hem de çocuk gibi sürekli ağlayıp sızlamayın..tamam siz de görüş bildiriyoruz diyebilirsiniz ama okurken bayıldım vallaa

Yaneka'ya katılıyorum. Başlık deneyimlerimiz ama mesajların çoğu "bugün başlayacağım, yarın başlayacağım" şeklinde. Bu diyeti uygulamış olanlar deneyimlerini paylaşsa daha iyi olur bence.

arkadaslar umudunuzu kırmak istemem burada bir çok kişiyee etkili olduğunu okudum ama ben 1 hafta boyunca günde 2 lt olmak kaydıyla ve sadecee bu iğrenç tesi çorbayı bütün malzemeleri dahil yaptım ama sonuç bir gram bile veremedimmmmmm oturup hüngür hüngür ağladım çünkü tam bi eziyet ve sonu fiyaskoo ama bana öyle oldu diye sizede olacak diye bişi yok tabi.sadece deneyimimi paylaşmak istedim

Ben lahana corbası yaptım ölüyordum yalnız sancıdan öldürdü benı kıvrandırdı duvarları tırmaladım bıdaha ıcmeye cesaretım yok ha ama evet bukdr sancıya benden cıkan yagı baska bısı cıkaramaz sanırım

Ben dün sabah başladım. Dün bütün gün çorba içtim. Ofiste kase kase içtim. Termosa koyup getirmiştim. Çorba biraz tatsız olduğu için zaten bol su içiyorsunuz ağzınızdaki tat gitsin diye. Ama akşam lahmacun yedim buna rağmen 700 gr vermişim.

Ama benim metabolizmam zaten hızlı çalışır. Çabuk kilo verir, zor alırım. Bu sebeple herkeste farklı etkisi olabilir.

bu sabah da ben başladım...hemen tartıldım yazdım buzdolabımın kapağına yapıştırdım sıkı takip var yani bakalım..

dün sabah 68.7 idim yani başlangıç kilom bu sabah ise 67.5 çıktımalkisalkisalkisinanamadım 3 kere tartıldım.ve itiraf ediyorum ilk günümde diyete harfiyen uydum ama akşam 8 gibi 1 tane lahmacun yedim yani bozduysam bozdum dedim dayanamadımmafoldumbenama sabahki kilo motivasyonumu artırdıbugün daha azümli başladım ve de severek isteeyerek...kızlar bence hemen başlayın ki ben mevsimi değil diye kereviz bulamadım zaten önemli olan 4 şey soğan lahana domates ve maydonoz imiş ben bir de yeşil biber ekledim 6.malzeme kereviz yoktu..yağsız ha bir de ben tuzsuz yaptım çorba su tutuyormuş diye özellikle tuzsuz yaptım bunun için de iyi olur diye...ayrıca bi ark bence koyu değil duru yapın kaşıkla yemek yerine bardağa koyup bir dikişte içindemiş çok mantıklı geldi dün akşam ve bu sabah öyle yaptım çok da iyi oldu bize bu fikri ark seni kocamannn öpüyorumopuyorumnanaktan

cnm nerdesin bilmiyorum ama ben TANSAŞ tan aldım marketler de pazarda yoksa sebze haline bakbelki vardır...kipanın da manavı çok büyük ve çeşitli öyle bi market varsa yani manavı büyük çeşitli düşün ve hemen giiittttt başlllaaakaydirigubbakcemile3 ve dediğim gibi blendırdan iyice geçirip buru yap çorbanı bardağa koy gene koyu gelirse üstüne su da koyabilirsin nasılsa su sa içmen gerek sünkü ben soğuk içiyorum az kokuyor kolay içiliyo...al sana motivasyon hemen başla ve yaz emi bekliyorummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…