Popüler Konu Lahana Çorbası Diyeti Deneyimlerimiz

ilk yapışımda 4 gün yaptım ve sonunda 3 kilo verdim, şimdi ikinci denememin 3. günündeyim, diyet bitene dek tartılmayacağım.
günde 1 saat tempolu yürüyüş yapıyorum parkta. lahana yağı ile yağlıyorum önce bel ve bacaklarımı sonra sarıyorum yada korse giyiyorum.
o kadar terliyorum ki resmen seraları açtığımda su akıyor, dikkatinizi çekerim damlamıyor akıyor :))

gün içinde 3 lt ve üzeri su içiyorum... hergün üç kase çorba, meyvede hiç kısıtlamıyorum kendimi saat başı birşey elimde :))
4 günüm kaldı size gelişmeleri bildireceğim...

lahana çorbası ve yağı içim dışım lahana oldu :))
ama vucudumdaki değişimi hissediyorum inanın değer :))

edacımmm sağol, şimdi spordan geldim ayy ölüyorum yorgunluktan, saçımdan topuklarıma kadar terledim :))

arkadaşlar bu diyette 3. günün sonunda tartıda tam 2,5 kilo fark etti :))

benim hatam evdeki tartıyı kullanmaktı eksik tarttığını biliyordum ama evde 84 kilo ile başladım şuan 78 kiloyum, öncesinde 4 günlüklük bir lahana çorbası diyeti yapıp 3 kilo vermiştim sonra bozdum diyeti 4 gün kadar ama yarım kilo daha vermişim sonra bugn dödüncü günün sabahındayım ve tartıda 78 görünüyorum.

ancak benim tartım eksik tartıyordu ve ben biliyordum.
kendime yeni bir tartı aldım ve bu ikinci lahana çorbası deneyimim öncesi tartıldım, 83.7 idi şimdi 81.2 gösteriyor :))
artık bu tartıya göre devam edeceğim...
yani hala 80lerdeyim :))
ama eski tartıma göre toplamda 6 kilo verdim ve bunu 14 günde yaptım :))) zaten önemli olan kaç kilo fark ettiği değil mi, hep aynı tartıda tartılın diyorlar değil mi :)
demekki ben başlangıçta 84 değil 87 kilo falanmışım :KK43:( bunu kendime nasıl yaptım bilmiyorum ama nasıl zayıfladığımın sizler şahidi olacaksınız...
etrafımda bana güvenen o kadar az kişi var ki, herkes zeni dayanamaz yer diyor, o kırmızı ete dayanamaz diyorlar ama direniyorum :))

Son düzenleme:
Yazdıklarınızı okudum ve bende başlamaya karar verdim.benim 2 ayda 10 kilo vermem gerek.en az 5 kilo vermem gerek ama neyse ben 10 vericem.ben diyeti okudum.bir kağıda not ettim ama 4.günde 4 bardak süt içmemiz söyleniyor..ben daha az içeceğim.her gün düzenli spor yaparsam bende istediğim kiloya ulaşırım.eğer bu diyet olmazsa başka bir diyet denerim .2 ayda 5 kilo verrim mutlaka..gerçi birkere denemiştim bu diyeti ama çok düzenli değil ve 3 gün dayanmıştım kilo vermemiştim heralde verdiysemde 1 kilo falan.dıştan zayıflamış gibi görünmüyordum.çünkü düzenli uygulamamıştım.busefer sıklaştırıcı krem kullanıcam ve sporumu falan eksiksiz yapıcam bu diyeti kilo verrim umarımmm

kızlar herkese başarılar bende bu sefer sporla beraber yapıcam geçen sefer spor yapmamıştım kaçamak yapmayın ve 1 hafta sabredin ben verdiysem herkes verebilir bende yarın başlıcam ama tadını düşündükçe çok zor geliyor napalım yiyorsak yememeyide öğrencez kiloları aldık bir kere pes etmek yok hepimiz zayıflıcaz :)

bugün dördüncü gün ve en son annesini bebekken emen ben süt içtim, çorba da bile bukadar midem bulanmamıştı iki tane muzz yedim, sabah yürüyüşe gitmiştim lahana yağımı sürüp seralanıp, geldim eve duş yaptım ve koskocaa 5 saat uyumuşum, bugün diyet kolay geçecek gibi :))

Şuan açlıktan ölmek üzereyim fakat çorbanın tadı aklıma geldikce açlığım gider gibi oluyo :KK70: ıykk :sinifsinif:

canım ilk günler bana da oluyordu ama sonradan alışıyorsun emin ol :kaydirigubbakcemile5
hoş ben bugün öğle uykusunu abartınca sadece iki kase içebildim :))

o corbanın tadı kokusu ole bi kazınmıs ki beynime bda hic bi güc bana onu ictirtemez diodum ama sanırım yeniden baslıycam durdu kilo wermem artık bseler yapmam lazımdie düşünüorum...ben 2 defa yaptım bu dyeti 2.sini hatırlamıorum hemen bozdum galiba ama ilkinde 5 gun dayanabilmiştim 3 kilo gitmişti en son 60lara orda düşmştüm hatta :sinifsinif: we ben de kilo almamıştım uzun süre he bse daha ben 3 kilo werdigimde 5 gun boyunca toplasanız 2 kase corba içmemiştim sırnaşık şey

Valla dırenıyorum, ıŞ yerındekı arkadaŞlar yeter artık bıktık senın Çorbanın kokusundan dıyorlar ama ne yapayım :))
bugÜn 5. GÜn yanı domates ve Çorba gÜnÜ, sabah Çorbamı ıÇtım Şımdıye kadar 2 bÜyÜk domates yedım.
AÇ deĞılım ama Çorba saatı geldı ıÇmem gerek :))

Valla dİrenİyorum, İŞ yerİndekİ arkadaŞlar yeter artık bıktık senİn Çorbanın kokusundan dİyorlar ama ne yapayım :))
bugÜn 5. GÜn yanİ domates ve Çorba gÜnÜ, sabah Çorbamı İÇtİm Şİmdİye kadar 2 bÜyÜk domates yedİm.
AÇ deĞİlİm ama Çorba saatİ geldİ İÇmem gerek :))

ne güzel 5 gündür devam edebiliosun ben daha başlayamadım merak ettim nasıl gidio kilo verdinmi

arkadaslar coğu sayfaya baktım tarifini bulamadım cıldrcamdelikafadulden hayrına su corbanın tarifini bi yazsanız bide bunu deneyelm bakalım şimdiden tesekkrlerr opuyorumnanaktan

ne güzel 5 gündür devam edebiliosun ben daha başlayamadım merak ettim nasıl gidio kilo verdinmi

verdim canım bu kez ki denemem sonucu 4 kilo verdim 5 günde :))
tavsiye ederim valla değiyor çorbanın tadına, hem alışıyorsun...

arkadaslar coğu sayfaya baktım tarifini bulamadım cıldrcamdelikafadulden hayrına su corbanın tarifini bi yazsanız bide bunu deneyelm bakalım şimdiden tesekkrlerr opuyorumnanaktan

Malzemeler:
kereviz sapı bir adet ancak ben bulamadığım için koymadım.
6 adet soğan,
2 adet kırmızı biber
1 lahana,
1 patlıcan,
3-4 domates,
1 enginar,
2-3 kabak,
1 bağ maydanoz,
2 havuç
yarım bağ dereotu

Yapılışı:
Sebzeleri küçük doğrayın.
Üzerine çorba olacak şekilde su ilave edin.
Düdüklü tencerede pişirin.
Dilerseniz blender’da ezin ve krema kıvamına getirin.

Lahana Diyeti Programı

Lahana Diyeti 1. gün
Gün içerisinde dilediğiniz kadar meyve yiyebilir ve çorba içebilirsiniz. Ancak muz tüketmeyin.

Lahana Diyeti 2 gün
2. Gün dilediğiniz kadar meyve yiyebilir ve çorba içebilirsiniz. Ancak baklagillerden tüketmeyin.

Lahana Diyeti 3 gün
3. gün dilediğiniz kadar sebze, meyve ve çorba tüketebilirsiniz.

Lahana Diyeti 4. gün
4 bardak süt, 5 adet muz ve çorba

Lahana Diyeti 5. gün
Kırmızı et 300 gr., 6 adet domates ve çorba

Lahana Diyeti 6. gün
Dilediğiniz kadar yağsız kırmızı et ve çorba

Lahana Diyeti 7. gün
Dilediğiniz kadar meyve suyu, esmer pirinç, sebze ve çorba.

bu arada ben bu akşam kaçamak yaptım arkadaşlar :KK43:(
bir tane kızarmış köfte ve bir tane yaprak sarması yedim :KK43:(

kendime verdiğim sözü tutmadığım için öyle kızıyorum ki....

Ohh afıyet olsun canım hıÇ etkılemıcek gÖr bak
ama mutlaka 7 . GÜnÜn sonuna kadar devam et tatlımm......

cok tesekkr ederm zenimcim opuyorumnanaktan insallah bi işe yararda bu sefer azda olsa bi kilo verebilirim yoksa artık koyvercem gidicek mafoldumben

yaa kızlar ben esmer pirinc bulamadım :KK43:((
normal prinçle lapa yapıyorum yemek için....

X