Popüler Konu Lahana Çorbası Diyeti Deneyimlerimiz

PAM aramıza hoşgeldin, tadı ne yaparsan yap değişmiyor ama işe yaradığı bi kesinlik.
hep birlikte zayıflayacağız kızlar :)))

ya herkez başka başka bişey koyarak yapıyor ama ben anlamadım nasıl oluyo bu çorba neyde nekadar ve içine ne koyarak pişiriyorsunuz lütfen yazın

per.vin cimmmm
lahana soğan kereviz domates ve maydanoz asıl konulması gereken tuzsuz ve yağsız...
ama yiyemeyenler içine bulyonda atmışlar hafif de yağ
bazı sitelerde kabak gibi diğer sebzelerdende koyulabileceği yazıyor canım ama sanırım işin özü soğan ve lahanadan geçiyo..her listede aynı çünkü bu ikisi :))
ama bence canım madem bu eziyeti çekiyosun yağ ve tuz koyma canım....

dun gece karar verdim vericem ben bu 7 kiloyu giricem o pantolonlarimin icine, kumas pantolonlarim tayt gibi olmayacak diye :1shok:

1.Gun

ac karnina 1 fincan yesil cay be 1 buyuk bardak sicak su

sabah her zamanki kahvaltimi yaptim zira corba icin alisveris yapmamistim.

kahvalti: 1 yumurta, 1 domates, 7-8 yesil zeytin, 1 dilim ekmek, sekersiz sutsuz kahve

sonra gittim alisverisimi yaptim. sap kereviz yoktu kok kereviz aldim. tum malzemeleri dograyi 4'e boldum. 1 parcayi pisirdim kalanlari buzluga attim... daha iki tabak yiyebildim.

kacamak: 1 dilik kizarmis ekmek ve nutella :tomato:

su iciyorum... hadi hayirlisi...

bismillah dedim :dance:

sadece 2 gun dayanabildim ki ben pek ayırmam öyle yemektir ottur severim :) ama o 2 gündede yürüyüşle birlikte 3 kilo verdim

Evet canım hergün tartılıyorum ama bıraktım lahana çorbasını o kadar midem bulandı ki :sinifsinif: aferdersiniz sanki birisi kusmuş da onu içiyorum gibi geldi yaptığım çorbayı döktüm.... Acil zayıflamam lazım kızlar ne yapmalıyım ?

1. gune ek:

tum gun toplamda 3 tabak yedim. ek olarak 1 yesil elma 1 bardakda yesil cay ictim...

2.Gun: (bugun)

sabah olagan kahvalti:

kalkinda 1 bardak sicak su, sonra 1 fincan yesil cay...

1 dilim kizarmis ekmek, 1 yumurta, 1domates. 7-8 yesil zeytin, az zeytin yagi...

alisverise ciktim:S fastfood yedim yani, yaklasik 300 kalori ogle yemegim oldu... :tomato:

corba yok daha piyasada....:mymeka:

Bir kucuk sir: bir suredir gunluk aldigim kaloriyi (kilomu korumak icin yaklasik 1600 kalori almam gerek gunde) 200-300 kalori arasinda azalttim ve gunluk 3 bardak su icerken 6 bardaga cikarttim. bu gun alisveriste 40 beden degil 38 beden ustume gayet guzel oldu, yani 2 hafta aldigim kaloriyi azaltarak bir miktar verdigimi anlayabiliyorummm.. tartilmadim ama denedigim tum pantolonlar 38 bedendi :smiley-cool: :dance::teytey:

ben bu diyet gunlugumu biyerlere yazmazsam bu diyeti yapamicam.. istedigim cok degil, birazcik kucuk popo istiyorum ki 40 beden etek-pantolon aramayayim, giydigim elbiseler ustumde guzel dursun armut gibi olmayayimmm.. :teselli:

bide 24 yasima geldim, bundan sonra kilo alip vermekle ugrasmak istemiyorum... simdiden kontrollu olursam omur billah diyetlerle ugrasmam :1rolleyes: dimi???

ahh be canım aynı dert bende de var ama direniyorum :)

kilo verdiğinde vücudunun alacağı şekli düşün sadece boşver çorbanın şeklini tadını:lepi:

2. Gune ek:

toplamda 1 tabak corba yedim :tomato:
zencefil-sarmisak cayi yaptim, biraz kokuyor ama idare eder, siseye koyup buzdolabina kaldirdim, sogul olunca bi nefeste icebiliyorum surup gibi yerimseniben

3. Gun:

1 bardak sicak su + 1 fincan yesil cay (temizlik yaptim sonra) + zencefil sarmisak cayi

olagan kahvalti= 2 dilim kizarmis ekmek (normalde 1 dilim ama bu sabah pazar sabahi ), 1 yumurta, 1 domates, 8-10 yesil zeytin, az zeytin yagi + az peynir (sonunda peynir gordu ev) :smiley-cool:

kahvaltiyi her zaman iyi yapmak gerektigine inaniyorum. gunun geri kalaninda ac kalinabilir ama kahvalti muhakkak kuvvetli olmalidir bence

gun icinde 1 kez zencefil-sarmisak cayi daha ictim
1 tabak corba
1 tabak cacik
2 bardak cay (sekersiz)

1 ufak porsiyon kazandibi (baktim ufak ama 200 kalori) :tomato:

ortalama kahvaltim 350-400 kalori kadar.
1 tabak sebze yemegi yaklasik 100 kalori olsa gerek diyorum bilmem yanlismiyim
1 tabak cacik olsun olsun 70 kalori olsun
e cay kahve sekersiz iciyorum kalori yok yani
bolda su...
toplamda aldigim kalori 600 civarinda kaliyor yani... abur cubur agzima attiklarimi da gunluk 300 kalori saysak yine 1000 oluyor en fazla :teselli:
benim simdiki kilomu simdiki hayat tarzimla korumam icin gunluk almam gereken kalori 1600-1700 arasi...
lahanadan vermesem de az yemekten vericem :smiley-cool: :dance::teytey:-tatlicadiarzu-

ben yeniyim ama yinede bi tavsiyede bulunayim, ben yabanci sitelerden de arastirdim lahana vcorbasini, baskalarinin diyet icin nasil kullandiklarini, yagu tuzu dengeleyip lahana, kereviz ve sogani koyduktan sonrasi biraz kisiye kalmis gibi. isterseniz pirinc bulgur isterseniz turlu turlu sebze koyabilirsiniz diyor siteler..

birde ben cok su koymadim, corbadan cok sebze yemegi gibi oldu, corbadan daha lezzetli ve yemesi kolay bana kalirsa, zira daha once corbasindan tiksinmistim...

birde diyet aslinda sadece corba icin demiyor, gunde iki uc kez icseniz yeter diyor bir cok sitede.. destekleyen urunlere agirlik verilebilir gibi...

ben kati bir sekilde uygulamiyorum, ogle ve aksam yemekleri yerine yiyorum, kahvaltimi duzenli yapiyorum... saglikli olmak gerek, sadece zayif olmak saglik getirmeyecektir, yavas olsun benim olsun :)

ahh be canım aynı dert bende de var ama direniyorum :)

kilo verdiğinde vücudunun alacağı şekli düşün sadece boşver çorbanın şeklini tadını:lepi:

Yalnız bu lahana çorbası diyetinin bir sistemi var.. Onu uygulamadan etkisini fazla göreceğinizi sanmam. Yani lahana çorbasını içip gün içinde örneğin kahvaltıda,öğle yemeğinde başka şeyler yerseniz (ekmek,peynir,domates,tavuk,çay,kahve,fasulye,bulgur,pirinç veya aklınıza gelebilecek herşey olabilir diyet dışı) pek etki göstermez. Sabit bir program var. Onu uygularsanız emin olun daha iyi, etkili ve kalıcı olur.

selam herkese baya bir uygulayan var ama kim kaç kilo vermiş acaba kimse yazmamış bu diyeti en az 3 gün yapın bence o ara veriyorsunuz zaten kiloyu 3. günden sonra ben kaçamak yaptım kiloda veremedim yemenize dikkat ederseniz verdiğiniz kiloyu almıyosunuz :)

Ben 5 gün hiç kaçamaksız uyguladım 6. ve 7. günler seyahat sebebiyle aksattım ama 5-6 kilo verdim. Ve bir ay geçti değil almak vermeye devam ediyorum

Ben 5 gün hiç kaçamaksız uyguladım 6. ve 7. günler seyahat sebebiyle aksattım ama 5-6 kilo verdim. Ve bir ay geçti değil almak vermeye devam ediyorum

benimki zorunlu kaçamak olmuştu nişan düğün sevgiliyle buluşma falan haftaya tekrar başlamayı düşünüyorum bu sefer işi sıkı tutucam normalde kolay kilo veren biri değilim fazla yemekte yemem o yüzden 3 kilo benim için süper bir sonuç daha fazla vermiş gibi görünüorum ama tatilde biraz aldım onlarıda vericem inşallah :)

ya bişey sorucam. yaktığınız şeyin yağ olduğundan emin misiniz:S
su atıyo olmayasınız?

herkese merhabalar
4 ay önce diyete lahana çorbasıyla başlamıştım çokta faydasını görmüştüm4 ayda 15 kilo verdim .20 gündür 74,8 e takıldım.lahana bulabilirsem yeniden başlamayı düşünüyorum
olu_gelin ilk başladığınızda verilenin 4/3 ü su.ben başlangıçta vucüt yağ oranımı löçtürmüştüm.1 hafta sonra lahana çorbası diyeti bittikten sonra yine ölçtürdüm verdiğim 6 kilonun 4,5 kilosu yağdan 1,5 kilosu sudan gitmişti.aslında doktorlar bu diyete karşı ama napalım işede yarıyor.en azından 4 ay önce yaptığım için yeniden yapam konusunda kendimi biraz daha cesaretli hissediyorum.lahan bulabilen varmı nerden buldunuz

merhaba arkadaşlar..lahana diyeti bana kilo verdiren tek diyet oldu 2 ay önce yaklaşık 8 kilo verdim.. şimdi lahana bulamadığım için yapamıyorum..ama en azından kilomu koruyabiliyorum.. şu an 71,5 kiloyum.. ve bu diyette yağlardan veriliyoo gerçekten vucuttaki değişim çok iyi oluyo.. lahana bulabiliyosanız mutlaka yapın derim..

ben geçen hafta başlamış ve üç kilo vermiştim ama kötü bi döneme denk geldi ve sinirlerime yenilip herzamanki gibi kafamı buzdolabına gömdüm (

ama iki gündür sıkı birşekilde yapıyorum, bu kez bir haftayı tamamlayacağım kararlıyım :))

pazardan aldım ben lahanayı bence sizlerde pazara bakın, marketlerde yok :)

bilgi için sağol canım.

Selam bende lahana çorbası diyeti sayesinde kilo verebildim ne yaptıysam veremiyordum ama sıkı yapamadım tekrar başlıcam inşallah

bizimle sonuçları paylaş canım 2.kez yapıyorsun bakalıum bu sefer ne kadar farkedicek bende kaçamak yapıp 3 kilo verdim bu sefer kaçamak yapmadan kısmetse 7 gün sabredicem kaçamaksız 4 kilo vermeye razıyım pzt başlıcam adetimin bitmesini bekliorum bencede bu diyetle yağdan veriosunuz su olsa çoktan ben verdiğim 3 kiloyu geri alırdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…