Evet canım hergün tartılıyorum ama bıraktım lahana çorbasını o kadar midem bulandı ki :sinifsinif: aferdersiniz sanki birisi kusmuş da onu içiyorum gibi geldi yaptığım çorbayı döktüm.... Acil zayıflamam lazım kızlar ne yapmalıyım ?
ahh be canım aynı dert bende de var ama direniyorum :)
kilo verdiğinde vücudunun alacağı şekli düşün sadece boşver çorbanın şeklini tadını:lepi:
selam herkese baya bir uygulayan var ama kim kaç kilo vermiş acaba kimse yazmamış bu diyeti en az 3 gün yapın bence o ara veriyorsunuz zaten kiloyu 3. günden sonra ben kaçamak yaptım kiloda veremedim yemenize dikkat ederseniz verdiğiniz kiloyu almıyosunuz :)
Ben 5 gün hiç kaçamaksız uyguladım 6. ve 7. günler seyahat sebebiyle aksattım ama 5-6 kilo verdim. Ve bir ay geçti değil almak vermeye devam ediyorum
herkese merhabalar
4 ay önce diyete lahana çorbasıyla başlamıştım çokta faydasını görmüştüm4 ayda 15 kilo verdim .20 gündür 74,8 e takıldım.lahana bulabilirsem yeniden başlamayı düşünüyorum
olu_gelin ilk başladığınızda verilenin 4/3 ü su.ben başlangıçta vucüt yağ oranımı löçtürmüştüm.1 hafta sonra lahana çorbası diyeti bittikten sonra yine ölçtürdüm verdiğim 6 kilonun 4,5 kilosu yağdan 1,5 kilosu sudan gitmişti.aslında doktorlar bu diyete karşı ama napalım işede yarıyor.en azından 4 ay önce yaptığım için yeniden yapam konusunda kendimi biraz daha cesaretli hissediyorum.lahan bulabilen varmı nerden buldunuz
Selam bende lahana çorbası diyeti sayesinde kilo verebildim ne yaptıysam veremiyordum ama sıkı yapamadım tekrar başlıcam inşallahmerhaba arkadaşlar..lahana diyeti bana kilo verdiren tek diyet oldu 2 ay önce yaklaşık 8 kilo verdim.. şimdi lahana bulamadığım için yapamıyorum..ama en azından kilomu koruyabiliyorum.. şu an 71,5 kiloyum.. ve bu diyette yağlardan veriliyoo gerçekten vucuttaki değişim çok iyi oluyo.. lahana bulabiliyosanız mutlaka yapın derim..
ben geçen hafta başlamış ve üç kilo vermiştim ama kötü bi döneme denk geldi ve sinirlerime yenilip herzamanki gibi kafamı buzdolabına gömdüm(
ama iki gündür sıkı birşekilde yapıyorum, bu kez bir haftayı tamamlayacağım kararlıyım :))
pazardan aldım ben lahanayı bence sizlerde pazara bakın, marketlerde yok :)