Popüler Konu Lahana Çorbası Diyeti Deneyimlerimiz

yarın pazardan lahanamı alıp yine çorbamı yapacağım...
diyeti yapıp 7 kilo kadar verdim ve tatile gittim, aç kurtlar gibi yedim... hemde deli gibi yedim. kebablar, börekler kola ve içki derken dedim herhalde 10 kilo aldım geri ama almamışım :))
lahana çorbasında verdiğiniz kiloları geri almıyorsunuz...

kızlar ben dün nette GENERAL MOTORSun çalışanları içinhazırladığı diyet-beslenme programını buldum.bizim lahana çorbası diyetimizin aynısı..gerçi herkes farklı farklı uyguluyor ama benim bulduğum çorbalı diyette :
1.gün meyve+lahana çorbası
2.gün sebze +lahana çorbası
3.gün sebze ve meyve.+lahana çorbası........devam ediyordu
general motors un programı aynı böyle ama çorba diyete 4.gün yani muz ile sütün olduğu gün ekleniyor ve4,5,6 ve 7 günler içiliyor tabi yanında bi şeyler var
TEK FARK BU!!!
eğer çorba içmek zor geliyorsa bunu deneyebilirsiniz en azından ilk 3 gün yok detoks gibi ılk 3 gün mide iyice küçülüyor zaten 4.günde çorba zor gelmese gerek düşünsenize 1 hafta dişini sıkıp ucunda 4-5 kilo vermek var !!
ben geçen başladığım çorba diyetimi 2 .gün bozdum hem çok zayıf bi anımdı hem de beni cezbeden baştançıkaran bi sürü güzel şey vardı o gün karşımda:eek:DAYANAMADIMMMMM
DÜN BU DıYETE BAŞLADIM SADECE MEYVE BUGÜN DE SADECE SEBZE YEDıM YARIN HER ıKıSıNDEN DE YıYEBıLECEĞıM .(muz ve patates hariç)şimdilik iyi gidiyor ama kilomu 1.hafta sonu yazıcam çünkü araaya bir de regl molası alıyorum yani 5 gün sonra tam bir sonuç verebilirim...

ben de tekrar basldım bugun yazılanlara bakarak nane de koydum corbanın icine gercekten de aldı kokusunu gerci ben de kerewiz koymadım.yne de bu corbanın kokusu hep agır oluyodu su an zewkle iciyorum posası hala igrenc cunku :bbo: ayrca tabaga da nane we bol sarımsak dogradım garanti olsun die..asıl merak ettigim sadece suyunu icenler de aynı sonucu aldılar mı acaba :uhm:

daha ilk gunden 1.5 kilo gtti gerci kabızdım onu da gecrdi 600 700 gramı ole gtse ilk gunden 700 gram gayet ii ben bu sebze gununde yiyecek bse bulamıorum sizler ne yiyosunuz domates salatalık mı ycem ben smdi butun gun?bu arada dun hc kacamak yapmadım her seyi oldugu gibi yaptım sadece activia yiyorum her gun bi tane ondan yedim ne kdar kacamak sayılır blemiorum artık....

daha ilk gunden 1.5 kilo gtti gerci kabızdım onu da gecrdi 600 700 gramı ole gtse ilk gunden 700 gram gayet ii ben bu sebze gununde yiyecek bse bulamıorum sizler ne yiyosunuz domates salatalık mı ycem ben smdi butun gun?bu arada dun hc kacamak yapmadım her seyi oldugu gibi yaptım sadece activia yiyorum her gun bi tane ondan yedim ne kdar kacamak sayılır blemiorum artık....

cnm ben sebze günü çok az zeytınyağı ile yaptığım sebze yemekleri de yedim(yeşil fasulye,barbunya,bamya,kabak....)salatalık domatesle gün bitmiyo valla

cnm ben sebze günü çok az zeytınyağı ile yaptığım sebze yemekleri de yedim(yeşil fasulye,barbunya,bamya,kabak....)salatalık domatesle gün bitmiyo valla

walla ben dun ac kaldım sonunda da kacamak yaptım bugun aynı kilodaydım ama sanırım regl olcam wucudum su topluo da olabilr blmiorum 2 gundur karnım agrıo hep belki de corba yapıyo :bbo: yarın da ac kalcam heralde sut we muzla gun mu gecer yahuu benneyaptımki

walla ben dun ac kaldım sonunda da kacamak yaptım bugun aynı kilodaydım ama sanırım regl olcam wucudum su topluo da olabilr blmiorum 2 gundur karnım agrıo hep belki de corba yapıyo :bbo: yarın da ac kalcam heralde sut we muzla gun mu gecer yahuu benneyaptımki
muz süt ama yanında çorba da var cnm vazgeçme ...çorbanı nasıl içiyorsun bulyon atınca tadı güzel oldu benim çorbamın bir de sıcak içtim daha iyi oldu...açıktıkça su iç ..adet öncesi tabi ki farklı çıkacaksın dert etme..benim 1 haftam bitti sadece 2 kg vermişim 66.4 çıktım tartıda ama olsun zor kilo veren biri için 1 haftada 2kg bile süper bişey ..dün bugün izin yaptım yarın yine başlıyorum çorbamı yapıcam hazır edicem birazdan...yanındayım cnm vericezzz işaalllaaaahhh bu kiloları

ya tuzsuz olurmu hiç nası içilcek o :KK43: ben bol baharat koyarım tadını değiştiririm die avutuodum kendmi bak çöktüm smdimafoldumben 2 hafta önce fln corbamı hazrladm 1 kase kadar içtim acaip karabiber de koydum güzel olmustu malesef özel nedenlerden dolayı (sevgilim askerdn tam 1 haftalgna izne geldi gelcek baska zaman yokmus gibi :KK43: ) öle kaldı güzelim corba devam edemedm yrn yine baslamayı düşünüorum bayramdan sora tekrar gelcek bari bu sefer cocuk bi değişiklik görsün. baktım herkes az cok kilo verms ins bende verebilirim dua edin kızlar :çok üzgünüm:

muz süt ama yanında çorba da var cnm vazgeçme ...çorbanı nasıl içiyorsun bulyon atınca tadı güzel oldu benim çorbamın bir de sıcak içtim daha iyi oldu...açıktıkça su iç ..adet öncesi tabi ki farklı çıkacaksın dert etme..benim 1 haftam bitti sadece 2 kg vermişim 66.4 çıktım tartıda ama olsun zor kilo veren biri için 1 haftada 2kg bile süper bişey ..dün bugün izin yaptım yarın yine başlıyorum çorbamı yapıcam hazır edicem birazdan...yanındayım cnm vericezzz işaalllaaaahhh bu kiloları

ewet ben de sıcak ictim bulyon da guzellestirdi ben suyunu ictim ama sadece baskaları ne yaptı bilmiorum maydonozla lahana cok kotu oluo cnku :bbo: 4.gunun basında bıraktım ben regl oldum insan tartılınca fark gormek istio :icecream: bittikten sora bda baslıycam.o 3 gun bile cok farkettirdi bende simdi tam kilo soyleyemiorum wucudum sis malum 1.5 falan werdm sanıorum belim baya inceldi gobegim indi spor da yapıorum zaten.tekrar baslayınca gelismeleri yazarım herkese kolay gelsin...

ewet ben de sıcak ictim bulyon da guzellestirdi ben suyunu ictim ama sadece baskaları ne yaptı bilmiorum maydonozla lahana cok kotu oluo cnku :bbo: 4.gunun basında bıraktım ben regl oldum insan tartılınca fark gormek istio :icecream: bittikten sora bda baslıycam.o 3 gun bile cok farkettirdi bende simdi tam kilo soyleyemiorum wucudum sis malum 1.5 falan werdm sanıorum belim baya inceldi gobegim indi spor da yapıorum zaten.tekrar baslayınca gelismeleri yazarım herkese kolay gelsin...
tamam cnm yazarsın yine

arkadaşlar ben bu diyeti 2 gündür yapıyorum.3. günümdeyim.Ama sadece 1 kilo verebildim.Daha önce de yapmıştım ama o zaman her gün 1 kilo veriyordum.Günde 10-15 bardak su içiyorum.3 tabak da lahana çorbası içiyorum her gün ama dün bir kase dondurma yedim bu yüzden verememiş olabilir miyim ?

arkadaşlar ben de bu diyete başlamak üzere dün lahanayı yüklenip geldim eve. anneme dedim ki bunu böyle böyle yapıp içerlim zayıflatıyormuş dedim tamam dedi. sabah geldi bana çorbayı yaptım çok güzel oldu dedi. ben de vay be millet iğrenç filan diyordu annem böyle şeyleri kolay beğenmediği halde güzel diyor demek ki gerçekten güzel dedim. bi gittim mutfağa annem lahanayı pek güzel tadı tuzu yerinde çorba yapmışmafoldumben içine lahana maydonoz ve kırmızı biberden başka pirinç z.yağı ve tuz koymuş.. kendime yeniden pirinçsiz yağsız ve tuzsuz çorba yapmam gerek.. yine başlayamadım

Son düzenleme:
Merhaba bende bugün lahana çorbasına başlıyacağım. Enginar dışında malzemeleri aldım.Lahanında mevsimi değilmiş, aslında kışın yapmak daha iyi yaza hazırlık olur. ama ben kışı bekleyemem çok kilo aldım.
Şu an 84-85 kilodayım ( değişiyor )

Çorbayı yalnız ben içeceğim bütün malzzemenin hepsini koyarsam çok olur bir günlük ne kadar malzeme koymalıyım? Bütün malzemeyi bir defadamı hazırlayacağım bu hazırlanan çorba kaç gün gidiyor, durdukça faydası azalmazmı?

Biraz biraz tüm malzemlerden koyup hergün hazırlamayı düşünüyorum. Siz nasıl hazırlıyorsunuz?

Bu çorba tarifi için teşekkür ederim.

Merhaba bende bugün lahana çorbasına başlıyacağım. Enginar dışında malzemeleri aldım.Lahanında mevsimi değilmiş, aslında kışın yapmak daha iyi yaza hazırlık olur. ama ben kışı bekleyemem çok kilo aldım.
Şu an 84-85 kilodayım ( değişiyor )

Çorbayı yalnız ben içeceğim bütün malzzemenin hepsini koyarsam çok olur bir günlük ne kadar malzeme koymalıyım? Bütün malzemeyi bir defadamı hazırlayacağım bu hazırlanan çorba kaç gün gidiyor, durdukça faydası azalmazmı?

Biraz biraz tüm malzemlerden koyup hergün hazırlamayı düşünüyorum. Siz nasıl hazırlıyorsunuz?

Bu çorba tarifi için teşekkür ederim.

zamanın ve enerjin olursa eğer hergün yap derim elbet tazesi daha faydalı oluyor.
ama ben yarım mazeme ile yapıyor 3 gün içiyordum.
bende yarın yapacağım çorbayı ama az az bir öğün yemeyi planlıyorum sadece galiba akşamları çorba içeceğim.

sana kolay gelsn dilerim sağlıkla verirsin kilolarını :))

zamanın ve enerjin olursa eğer hergün yap derim elbet tazesi daha faydalı oluyor.
ama ben yarım mazeme ile yapıyor 3 gün içiyordum.
bende yarın yapacağım çorbayı ama az az bir öğün yemeyi planlıyorum sadece galiba akşamları çorba içeceğim.

sana kolay gelsn dilerim sağlıkla verirsin kilolarını :))

Teşekkürler zenim. Evet taze taze hergün yapayım. Evet sağlıkla zayıflayalım sana da kolay gelsin arkadaşım :)
Şimdi çorbayı yapacağım

arkadaşlar ben lahana çorbası diyetini zor buluyorumda bu hapı çıkmış yaa ondan denemek istiyorum, ama ramazan da nasıl kullanılır bu ilaç , yemekten 20 dk önce diyolar ya kullanan varmı ?

arkadaşlar ben lahana çorbası diyetini zor buluyorumda bu hapı çıkmış yaa ondan denemek istiyorum, ama ramazan da nasıl kullanılır bu ilaç , yemekten 20 dk önce diyolar ya kullanan varmı ?

bu forumda hapının işe yaramadığını okudum bende alacaktım ama çorbası hem ekonomik hem daha güzel. kimyasal hap koruyucu var o var bu var.. haplara güvenmiyorum. Bence alma, çorbasını yap

lahana çorbamı yaptım içtim. kapıska tadında. tadı kötü değil patlıcan ve enginar koymadım her malzemeden azar azar koydum bu şekliyle bile çok oldu. mikserden geçirdim daha güzel oldu. Bakalım ne sonuçlar verecek...

Lahana çorbası içmeye devam ediyorum.

Bugün yediklerim:

Sabah: Nesfit gevrek sütle beraber

Öğlen: Lahana çorbası, Balık salata

Öğünlerden evvel beşi bir yerde bitki çayı

Saat 17.30 gibi iki bardak lahana çorbası içeceğim (Akşam yemeği)

19.30 gibi meyve yerim

Ben temel yağ yakıcı diyetini bitirmistim aynı buna benziyor yalnız 4 gunden sonra dayanamadim midem bulaniyordu ve lahana corbasini hic sevmiyordum fakat 4.5 kg vermistim + spor ile

X