Popüler Konu Lahana Çorbası Diyeti Deneyimlerimiz

Aslında pis birşey değil..Sadece bu çorbayı sürekli içme düşüncesi bile bayıyordu beni.Evet kabul ediyorum ki her gün bu çorbayı içmek zormuş..Tadından değil, farklı birşeyler arıyor insan.Ne vardı sanki bütün lezzetli yemeklerin kalorisi bu kadar yüksek olmasaymış. :) Ben de bu çorbaya çok sadık kalmamakla birlikte 2 kilo verdim şimdiden.Peynir - domates , çorba ile devam etmekteyim.Günde 4,5 km'lik yürüyüş yapıyor , 50 tane mekik çekiyorum.Hala umudum var :)

bramble arkadasım regl dönemin mi yani olmak üzere misin yoksa regl misin çünkü onun etkisi oluyor vücud daha az kilo kaybediyorr

hayır cnm, regl bitti öyle başladım... :KK43: 2 kilodan daha fazla vereceğime umutluydum ama bunada şükür :)

Ben bu Çorbaya Çok fasla gÜvenİyorum
yapım Çokda İyİ sonuÇ aldım bıraktıĞımdada azaltarak yedİm hİÇ bİrİnİde gerİ almadım verdİĞİm kİloların.Şİmdİ tekrar yapmak İstİyorum ama ÇalıŞtıĞım İÇİn hep atlatıorum ÖnÜmÜzdekİ pazartesİ tekrar baŞlamak İstİyorum yapabİlİrsem

sn bu diyeti yapmştn dimi abLacım kaç kg vermştin xD

selam herkese bende lahana çorbası yapmayı düşünüyorum ama bu tarif tam olarak nasıldır nasıl uygulanır yapan kilo veren faydasını gören bir arkadaş anlatabilirmi çok fasla sayfa var hepsini inceleyemedim
teşekkürler

arkadaşlar 4 dündür içiyorumm ama tek bir gram bile veremedimm neden acabaaa?kafama çok taktığım için mi dersinizz:KK43: sporda yapıyorum 5 kase içiyorum başka birşey yemiyorum normal de lahana çorbası değilda bu kadar az yemeyle bie 1 2 kiloverirdimm tık yokk banayardım edinn:KK43::KK43::KK43::KK43:

arkadaşlar 4 dündür içiyorumm ama tek bir gram bile veremedimm neden acabaaa?kafama çok taktığım için mi dersinizz:KK43: sporda yapıyorum 5 kase içiyorum başka birşey yemiyorum normal de lahana çorbası değilda bu kadar az yemeyle bie 1 2 kiloverirdimm tık yokk banayardım edinn:KK43::KK43::KK43::KK43:

Kafana taktığın için olabilir..Çünkü bende senin gibiyim hep kilo veremeyeceğimi düşünüyorum ve veremiyorum bu benim elimde değil ama...Berna Laçin in bir röportajını okumuştum doğumda çok kilo almış onları verebilmek için diyetisyene gitmiş 1 sene hiç yememesine ve spor yapmasına rağmen 1 gram verememiş çünkü diyor kilo takıntım vardı..sonra attım bu düşünceleri beynimden diyor ve çok rahat kilo verdim diyordu..

teşekkür ederimm cevabın için arkadaşımm takmıyorum su dakikadan sonra gittiğiğ yere kadar gider gitmediği kalır ben onlarla da kendimi seviyorumm:)

bu zamanda beyaz lahana bulmam zor bu akşam kırmızı lahanayla yapacağım cumartesi sonucu yazarım eger bana bir faydası olursa sizde yaparsınız (benim gibi beyaz lahana bulamayanlara faydam olsun diye:) ) şuanda 59 kiloyum.. cumartesi sonucu yazarım

Vazgeçtim ben bunu semiz otuyla yapacağım. faydaları çok fazla hem bu mevsimde rahatlıkla bulunur...
Semizotu bronşite oldukça faydalıdır ve tıkanmış bronşları açar. Ayrıca midye bağırsak yanmasını giderir; yani o bir antiasittir.Bağırsakları yumuşatır,kabızlığı giderir. Semizotu iyi bir uyku vericidir ve sinir krizleri ile beyin yorgunluğunu giderir.

Semizotu diğer önemli tıbbi faydası da dalak tembelliğini ve tıkanıklığını gidermesidir.

Semizotunun en önemli tıbbi faydası da onun bir antidiyabetik doğal bir ilaç olmasıdır. O kandaki şekeri adeta bir kevgir gibi süzer. Bu nedenle diyabetlilerin çiğ olarak veya yoğurtlu, sarımsaklı, cevizli ve zeytinyağı ile hazırlanmış salatası her gün yenmelidir.

Ayrıca semizotu idrar söktürücü ve kan temizleyicidir. Kanı üre ve her çeşit toksik maddelerden temizler. Böbrekdeki kum ve taşı döker. ıdrar tutukluğunu ve yanmasını giderir. Bilhassa sebze olarak yenildiğinde semizotu fazla kiloları atar.

teşekkür ederimm cevabın için arkadaşımm takmıyorum su dakikadan sonra gittiğiğ yere kadar gider gitmediği kalır ben onlarla da kendimi seviyorumm:)

canım sana faydası olur mu bilmemde yaklaşık 2 ay önce 72 kiloydum ve bu az düğünüm var diye baya telaş etmiştim lahana çorbasını duydum tvde bi yerde araştırıp yaptım 1 hafta falan içtim ama sonrasında midem bulandı sonrası işte 1 kilo verdim bu şekilde sonradan öğlen normal yedim akşam az yedim yeşil çay ve funda çayı içtim bu şekilde 10 günde 2 kilo gitti bu arada da istediğim her şeyi yedim abartmadan hamburger kola cips kumpir aklına ne gelirse ama dediğim gibi abartmadan doyana kdr deil tadını alana kdr bu şekilde 2 ayda 7 kilo verdim 65 kiloyum halada veriyorum hatta şuanda dondurma yedim :eek:
uzun lafın kısası tek bir lahana çorbasına takılıp kalma zaten tadı çok güzel değil uzun süre içemezsin bıraktıktan sonrada sonu hüsran olabilir :nazar:

Hehehe nıhayet lahanayı buldum dÜn Çorbamı hazırladım bugun 1. GÜnÜm tadı fena deĞıl. Vallahı kÖtÜde olsa 1 hafta ıÇıcem. YaĞlarım lÖmbÜr lÖmbÜr gıydıĞım hıÇ bır Şey yakıŞmıyor.. Eger sonunda kılo vereceksem Çorbayı ıÇmeye deĞer

evet bayanlar diyetimin 2. günü herşeyi harfi harfine yerine getirdim.
1. acıkmadım geçen yıl dez kullanarak zayıflamıştım açlıktan resmen nefesim kokuyordu:p lahana acaip tok tutuyor.
2. 1 kilo kaybetmişim en azından karnımdaki şişlik indi.
3. diyete devam daha yapacak 6 günüm var
bu arada işe yarıyor ve tadı kötü diyenlere küçük bir tüyo 1 sogan koyun yemeğe soganın çok olması tadını acaip bozuyor ve ben bir kaç demet semiz otu attım semiz otunun faydalarından dolayı yemek böylece daha iyi oldu limonla süper oluyor.. ve sanırım bu diyeti yapan tek kişi benim hiç kimse birşey yazmamış. yarın yine yazarım kızlar

canım kırmızı lahana diyodun..beyazı mı buldun kırmızı lahanaylamı yapıyosunnn

yok canım annem sağolsun bütün marketleri alt üst edip koca bir beyaz lahana buldu. Onunla yaptım.özkuruşlar diye bir market var onda var lahana hala bulamadıysan onlarda bulabilirsin

ya kızlar ben her malzemeyi aldım ama kereviz bulamadım..çok önemli mi yoksa kerevizsiz de olur mu??

öncelikle herkese merhaba:) ben 1.63 boyundayım ve 73 kgdım.kadınlar klübünde araştırmadığım zayıflama hapı krem vs kalmadı...:)hatta almaya bile yeltendim çogu kez hapları. ama sonra kendi kendime karar verdim bunu ben yapa bilirm hap deil boğazımı tutmam bukadar mı zor sadece yedıklerime dikkat etcem tamam sporda yapmıcam dedim( bir yandan zayıflamak isterken diğer yandan bukadar bir insan uyuşuk olamaz:p ) ve sadec yediklerime dikkat ettim beyaz ekmegi hayatımdan attım, salata yedı yagsız yogurt peynir, sebze yemekler, geç sattlerde yememek, abur cubur herseyden bi anda vazgectım ve BAŞARICAM DEDİM ..10.günde tartıya çıktıgımda tam 7 kg verdim. çok mutluyum . suan kendımı ödüllendiriyorum kesınlıkle asırıya kaçmıyorum ama sevdıgım seylerden örn mantı vs yiyorum yani asla kesip atmadım . yedim ama az yedim. bende çok kötü bir göbek problemı var. onu halletmem lazım yani bundan sonra ki kilolarımı vermem için bölgesel çalışmam gerekiyo. onun yanında bu lahana diyetinide yapcam tadı nekadar iğrenç olursa olsun sonund aben mutlu olcaksam kesinlikle 1 hafta bunu içcem:) inş istediğim kiloya ulasırım hedefım 50 olmak :) zayıflamak isteyen herkese çokkk başarılar diliyorum ve herşey beyinde bitiyor bunu bir kez daha hatırlatmak istiyorum . inş herkes istediği kg ulaşır sevgiyle kalın:):)

ya kızlar ben her malzemeyi aldım ama kereviz bulamadım..çok önemli mi yoksa kerevizsiz de olur mu??

koymana gerek yok canım işin özü beyaz lahanada beyaz lahanayı koyduğun sürece bir şey olmaz. bu arada kızlarrrrrr 3 günde 2 kilo verdim. göbeğim indi. süper ya işe yarıyor ama devam edin bırakmayın sadece 1 hafta dişinizi sıkmak gerekiyor

koymana gerek yok canım işin özü beyaz lahanada beyaz lahanayı koyduğun sürece bir şey olmaz. bu arada kızlarrrrrr 3 günde 2 kilo verdim. göbeğim indi. süper ya işe yarıyor ama devam edin bırakmayın sadece 1 hafta dişinizi sıkmak gerekiyor
canım sen çorbanın içine ne koydun tam olarak hepsini yazarmısın.. günde kaç defa içiyosun öğlen akşam falanmı.. dolaptamı saklıyosun bozulmuyomu.. her yemende ısıtıyomusun... tatlım detaylı yazarmısın.....a.s.

X