Popüler Konu Lahana Çorbası Diyeti Deneyimlerimiz

arkadaşlar ben yaptım içemedim demiştim,ondan sonra listeyi attım sanırım topiklerde farklı yazıyodu teyzem denemek istiyo acaba şu çorbanın tarifini yazarmısınız.bide hergünmü pişirilecek,bozuluyomu buzdolabına mı koyulacak,kaç gün gidiyo bu çorba,arkadaşlar yazarmısınız ben çünkü aynı gün çpe atmıştımm malzemeleri hatırlayamadım canlarııım bide limon sıkıyomusunuz

çorbayı pişiriorm arkadaşlar kimse cevap yazmamış ama ben deniyicem hazır cesaret toplamışken herkese iyi geceler :eek:

hyr cnm ztn o yönden zararı oLmuo demek istemştm bnde kaydirigubbakcemile3 tbi lahana tansiyonu düşürüyo diyolar bilemem bünyen nasıL :KK70:

hihoyyytarkadaşlar tarifi aldım.acaba bu kaç gün gidiyo dolaptamı saklıyosunuz bozulmuyomu yapanlardan cevap lütfen:sm_cool:

bramble arkadasım regl dönemin mi yani olmak üzere misin yoksa regl misin çünkü onun etkisi oluyor vücud daha az kilo kaybediyorr

Valla ben 3 kilo verdim bıraktım artık yazın sıcağının iştahımı kesmesiyle devam ediyorum.
Daha da vereceğim sanırsam :KK70:

pazardan aldık arkadaşım....
teşekkür ederim... yerimseniben manavda bi tane kalmıştı onu aldım yaptım çorbamı....ama pek bi sade oldu... önceden yine yapıp denemiştim bu çorba diyetini...o zaman çok lezzetli olmuştu...yine de içeceğim ama... şakkıdı

yaw pazarda buLamadım yaz geldi abisi ne lahanası dedi yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :KK70::KK70::KK70:

Merhaba kızlar , yaklaşık olarak 40 sayfa okuyabildim.Oldukça ilgi çekici bir diyet.Bugün çorbayı yaptım ama yanlış yaptığım birşeyler var elbette, tadı çok güzel oldu :) (kereviz , enginar koymadım).Ben ;
3 litre suya 1 ad. lahana (çok küçük doğradım , zamanımı aldı),
1 kabak,
1 soğan,
1 biber,
1 patates,
2 domates,(bütün malzemeleri o kadar küçük doğradım ki inanılmaz oldu :))
1 ad. et bulyon,
karabiber,kimyon koydum.Bu karışımla kilo verebilir miyim merak ediyorum?Gerçi içtim bugün..Harfiyen de uygulayacağım ve sonuçlarımı paylaşacağım.82,5 kiloyum şu anda.Sonucu gerçekten merak ediyorum..Metobolizmam da epey yavaştır.Bazı sayfalardaki sonuçlar beni inanılmaz etkiledi.Hepsini tebrik ediyorum.Kendime de başarılar diliyorum. :)

ya arkadaşlar bu bozulmuyomu dolaptamı bekletiyosunuz.her gün ısıtıp falanmı yeniyo.cevap yazarmısınız:uhm:

ya arkadaşlar bu bozulmuyomu dolaptamı bekletiyosunuz.her gün ısıtıp falanmı yeniyo.cevap yazarmısınız:uhm:

ben daha önceki yapışımda, daha kısa sürede tüketmiştim, öğlenleri de yanımda getirip içiyordum çünkü, o yüzden bozulacak kadar beklemedi, bence 3-4 günde bozulmaz. dolapta duruyor ve her seferinde hepsini ısıtmıyorum çünkü....

arkadaşlar ben bu diyeti tam yaptım 1 haftada 6 kilo verdim ama bırakınca 8 kilo geri aldım.ben şimdi dr kontrolünde 3 ayda 16 kilo zayıfladım hemde hiç aç kalmadan .merak eden olursa diyet listemi başaranlar bölümündeki sayfamda verdim.ben aklınıza gelen bütün yöntemleri yaptım sonucu hayal kırıklığı ve hsta bi mide oldu

arkadaşlar sadece bu çorbayla kilo veremezsiniz. verseniz bile vücuttan giden su olur büyük ihtimalle bende ilk başta çorbayı içmeyi denedim gerçekten insan çok rahat olduğunu hissediyor ama bir süre sonra çorbayı içmekten bıkıp eski yeme alışkanlığınıza geri dönüyorsunuz. bu şekilde sonuç daha vahim oluyor. o yüzden her şeyden azar azar yiyin. mesela bu çorbayı her öğünde deilde hafif olduğu için akşamları salatayla birlikte yiyin. karnı şişirdiği için açlık hissetmezsiniz mide de yorulmamış olur bu şekilde daha kolay kilo verirsiniz ben öyle yaptım ve 6 kilo verdim yaklaşık 2 ayda. kimilerine uzun bir süre gibi gelebilir ama hem psikolojim çok ii (çünkü canımın istediğini yiyorum) hemde giden sudeğil yağ bundan emin olabilirsiniz...

çok sadik kalmamakla beraber 3 gündür bu çorba diyetini uyguluyorum 1 kg verdim...devam ediyorum a.s.

Ben bu Çorbaya Çok fasla gÜvenıyorum
yapım Çokda ıyı sonuÇ aldım bıraktıĞımdada azaltarak yedım hıÇ bırınıde gerı almadım verdıĞım kıloların.Şımdı tekrar yapmak ıstıyorum ama ÇalıŞtıĞım ıÇın hep atlatıorum ÖnÜmÜzdekı pazartesı tekrar baŞlamak ıstıyorum yapabılırsem

arkadaslar ben dün başladım bu diyete 73 kilo olarak günde 3 saat yürüyüş ve 5 kase çorba şeklinde bakalım ne kadar gidecek yazacağım sizleree

önümde 15 gün var acaba bu tempo ile 10 kilo gider mi çok merak ediyorumm banaa birşeyler söyleyiin destek verin bu pis şeyi içmek çook zorr

X