Popüler Konu Lahana Çorbası Diyeti Deneyimlerimiz

yok canım illa sıcak içmek gerekmio sen nasıl içmek istersen öle iç..ama denildiğine göre ne kadar çok içersen o kadar iyi...valla tadı çok kötü deil ama acısını çok koymusum boğazım yanıo üzerine acayip su içiyorum =))

valla dün gece yaptım ama bi laf varya ondan olmuş=))ye ye bitmez aç gözlülüğüme bak =))))

canım valla bende aynısı tencere dolusu yapmışım yaa nasıl bitecek bu çorba yaaaaadelikafaduldenn neyse dayanacaz canım yaaa

ama cidden tok tuttuğu bi gerçek çünkü hiç acıkmadım kaç saat oldu başka zaman olsa bişiler yemek için deli olurdum =))

Son düzenleme:
ama cidden tok tuttuğu bi gerçek çünkü hiç acıkmadım kaç saat oldu başka zaman olsa bişiler yemek için deli olurdum =))

canım ne yaptın nasıl gidiyor benim akşama kadar iyidi akşam çok zorlandım ekmeksiz makarna ce cacık yedim

valla canım süperdi hiç acıkmadım bol bol çorba içtim acılı acılı =))3 litrede suyumu içtim biraz başağrısı oldu ama geçti çok şükür =))

canım arada kaçamak olur buna hazırlıklı olalım o kadarcıktan sorun olucağını tahmin etmiyorum yeter ki beyinde bitirmiş olalım :lepi:

yayla güzeli benim yaptığım çorbada; sivri biber, domates, taze soğan, maydanoz, lahana, 1 adet bulyon ve 1 paket hazır çorba koyuyorum birde tuz, karabiber ve köri ekliyorum 2 lt su ile pişiriyorum tarifde kereviz sapıda var ama ben koymuyorum birde çok yoğun oluyor ben içmeden önce ısıtmıyorum kaynamış su koyuyorum üzerine ılık içiyorum. Dikkat etmek gerek çok çabuk bozuluyor doğru.

ben öğünlerde birer bardak içiyorum kaşıkla içmek yoruyor ama benim bardaklarım büyük yaklaşık 0.5 lt kadar

her öğünde 1 bardak ama bugün öğlen içmedim akşama iki bardak içerim galiba ben seviyorum çorbanın tadını ama kokusu kötü birde çok içince tabi sıkıyor

valla canım ben bardakla içmiyorum çorba kasesi ama kasem 3 dolu kepce alıyor =))) ve günlük orta büyüklükteki tencerenin yarısını içiyorum :bbo:

bende dün bulantı yaptı hatta iğrendim içerken ama tadı fena değil şimdi alıştım herhalde ama ben acısı biraz fazla koyuyorum sanırım limon sıkıyodum şimdi sıkmıyorum =))

bugün 2 gün ama bıktırdı gerçekten delikafadulden bi haftayı tamamlıcam sonra napıcam bilmiyorum ama tuvalete gitmekten harap oldum kafamçokkarıştı

yok canım bırakmıcaz sonrasını düşünüp yicez =)) haftaya salı günü başka bi diyete başlıcam bununla fazla idare edemicem valla =))) gelişmeleri yazalım canım destek alalım birbirimizdenkaydirigubbakcemile5

bende denemek istiyorum
bu çorbayı ama şuan elmakrom kullanıyorumn ikisini aynı anda kullamsam bi zararı olurmu acaba onu merak ediyorum....15 kg fazlam var......

zuzumm nerdesin canım nasıl gidio azcık bilgi versene bugün harbi çok acıktım =))))

elma kromu bende kullanmıştım ama hiç faydası olmadı yani bana yaramadı

zuzumm nerdesin canım nasıl gidio azcık bilgi versene bugün harbi çok acıktım =))))

burdayım canım ben dayanamadım çorbaya çok kötü oldum midemde hiçbir şey kalmıyacak şekilde çıkardım :bbo:yani bıraktım.kendim uyguladığım diyeti yapacam hergün sabah 7 de kalkıp 1 saat yürüyüş geldikten sonra 1 bardak soğan suyu içitim sonra kahvaltımı yaptım.kahvaltıda salatalık,domates,2 tane zeytin çok azda peynir ve bir haşlanmış yumurta yedim ekmeksiz.şimdiye kadar çok iyiyim tekrar soğan suyu içtim öğleni meyveyle geçiştiricem akşamda ne yemek varsa 6 dan önce az porsiyon olarak yicem .çok acıkırsam bir elma yada salatalık yiyebilirim.bu kadar canım ben böyle yapmayı düşünüyorum diğerinde midem alt üst oldu bence sende kendini zorlayıp yıpratma ama soğan suyu içebilirsin ben 3 kilo vermiştim soğan suyuylaa hadi canım sana kpşay gelsin şimdilik beni haberdar et ne yapacaksın senkaydirigubbakcemile5

valla canım bu haftayı tamamlayıp aşkın yükselin diyetini uygulicam oda bir haftada 3 kilo diyo ve alternatifleri var en güzeli bu =)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…