- 26 Mart 2009
- 130
- 0
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cok tebrik ederim canimm,cok guzel bir sonuc elde etmissin :hooray: Baska bir diyete de baslarsan mutlaka su icmeye devamm ett,gunde en az bir litre,bir de ekmekten uzakk durmaya caliss..Bol sanssss:teytey:
Buqun corbayı tekrar yaptım kaytarmak yok bakaLım sonuc nolucak xD
ahhh çok ıyı yoldas oluruz bırbırımıze canım :1hug:sen hangı tarıfle yaptın canım
Buqun bşLadım hadi hayrLısı
bunu yapıcam ben..sizlerden farklı ise siz nasıl yaptığınız sölerseniz sevinirim...
canım teşekkürler tarif için ben şimdi yapacam çorbayı yarın başlıyorum hadi beraber başlayalım birbirimize destek olalım
tmm canım bende yarın başlıorum birbirimize destek olup sonuçlardan haberdar edelim =)) ben inanıorum ki kiloları vericez beynimi yine hazırladım öle denildiği gibi iğrenç bi tat beklemiorum...
ayrıca sabah ve akşam yürüyüşlerim oluyo sabahları ve akşamları maydonoz sularım ve gece sıcak suya koyulan elma sirkesi içiorum valla ölücem içmekten hea bak günlük su miktarım ise 3 ila 3,5 litre =)))bende kilo veremesem yuh bana =))) başarılar zuzumm81 hadi kurtulalım şu kilolardan kaydirigubbakcemile5
kızlar kereviz koymasak olurmu burda kereviz yok sanırımhiç görmedimmm
canim senin corbanin icinde neler vardi okadar cok degistiki corbanin tarifi fasulye kabak patlican bile girdi delikafaduldenasli boyle degil hafta sonu arkadasima gittigimde istiyecegim tarifini o cok yapardi faydasinida gormustu ama kac kilo verdigini bilmiyorum kerevizli yapmistim birkere ikinci gun buzdolabinda olmasina ragmen eksimisti corba kopuk kopuk tu iyk-tatlicadiarzu-kızlar bende dün yaptım çorbamı bugün başladım baklalım 76 kilo ile başladım 18 kilo fazlam var ben 3-4 yıl evvel lahana diyeti yapmıştım ama sabah akşam yürüyüş ve inceltici kremle 1 haftada 8 kilo veröiştim bakalım şimdi ne olacak birde sandoz sakızı + sirkeye başlıcam yarın sabah ikisi birlikte devam etsn istiyorum oda çok etkiliymiş haydi bol şanş hihoyyyt
zuzumm81 biz baraber başladık deilmi nasıl gidio bakalım tadı nasıl sende =))