Popüler Konu Lahana Çorbası Diyeti Deneyimlerimiz

Cok tebrik ederim canimm,cok guzel bir sonuc elde etmissin :hooray: Baska bir diyete de baslarsan mutlaka su icmeye devamm ett,gunde en az bir litre,bir de ekmekten uzakk durmaya caliss..Bol sanssss:teytey:

tesekkurlerr canım ben yarın yenıden baslamayı dusunuyorum kahvaltımı yapmak sartıylaaa kolay gelsınnnhihoyyyt

kızlar bende dün yaptım çorbamı bugün başladım baklalım 76 kilo ile başladım 18 kilo fazlam var ben 3-4 yıl evvel lahana diyeti yapmıştım ama sabah akşam yürüyüş ve inceltici kremle 1 haftada 8 kilo veröiştim bakalım şimdi ne olacak birde sandoz sakızı + sirkeye başlıcam yarın sabah ikisi birlikte devam etsn istiyorum oda çok etkiliymiş haydi bol şanş hihoyyyt

arkadaşlar mrb bende bu çorbaya başlıcam yarın =))şuan 71 kiloyum 1 hafta hollywood diyetini yaptım şimdi buna geçicem 1 haftada bunu yapmayı istiyorum umarım birbirimize yardımcı oluruz =))

ÖZEL ÇORBA
Malzemeler:
6 adet soğan, kereviz, lahana, biber, domates, patlıcan, kabak, enginar, havuç, maydanoz . az tuz Yapılışı:
Bütün sebzeleri ufak ufak doğradıktan sonra çorba olacak şekilde su ilave ederek düdüklü tencerede pişirin. Daha sonra dilerseniz blender'de ezerek krema kıvamına getirebilirsiniz.
1. gün
ıstediğiniz kadar meyve (muz hariç) ve özel çorba
2. gün
ıstediğiniz kadar sebze (baklagiller hariç) ve özel çorba
3. gün
ıstediğiniz kadar sebze, meyve ve özel çorba
4. gün
5 tane muz, 4 bardak süt ve özel çorba
5. gün
300 gr. kırmızı et, 6 tane domates, özel çorba
6. gün
ıstediğiniz kadar yağsız kırmızı et, özel çorba
7. gün
Esmer pirinç, istediğiniz kadar sebze, meyve suyu ve özel çorba

bunu yapıcam ben..sizlerden farklı ise siz nasıl yaptığınız sölerseniz sevinirim...

canım teşekkürler tarif için ben şimdi yapacam çorbayı yarın başlıyorum hadi beraber başlayalım birbirimize destek olalım

tmm canım bende yarın başlıorum birbirimize destek olup sonuçlardan haberdar edelim =)) ben inanıorum ki kiloları vericez beynimi yine hazırladım öle denildiği gibi iğrenç bi tat beklemiorum...

ayrıca sabah ve akşam yürüyüşlerim oluyo sabahları ve akşamları maydonoz sularım ve gece sıcak suya koyulan elma sirkesi içiorum valla ölücem içmekten hea bak günlük su miktarım ise 3 ila 3,5 litre =)))bende kilo veremesem yuh bana =))) başarılar zuzumm81 hadi kurtulalım şu kilolardan kaydirigubbakcemile5

tmm canım bende yarın başlıorum birbirimize destek olup sonuçlardan haberdar edelim =)) ben inanıorum ki kiloları vericez beynimi yine hazırladım öle denildiği gibi iğrenç bi tat beklemiorum...

ayrıca sabah ve akşam yürüyüşlerim oluyo sabahları ve akşamları maydonoz sularım ve gece sıcak suya koyulan elma sirkesi içiorum valla ölücem içmekten hea bak günlük su miktarım ise 3 ila 3,5 litre =)))bende kilo veremesem yuh bana =))) başarılar zuzumm81 hadi kurtulalım şu kilolardan kaydirigubbakcemile5

tamam canım inşallah bu azimle gidersek başaracaz

kızlar kereviz koymasak olurmu burda kereviz yok sanırımhiç görmedimmm

kızlar kereviz koymasak olurmu burda kereviz yok sanırımhiç görmedimmm

canım valla bilmiyorum ama bende ne kereviz nede enginar koydum.ikisini koymadım diğerlerin hepsini koydum şimdi pişiriyorum.hadi sanada kolay gelsinkaydirigubbakcemile5

kızlar bende dün yaptım çorbamı bugün başladım baklalım 76 kilo ile başladım 18 kilo fazlam var ben 3-4 yıl evvel lahana diyeti yapmıştım ama sabah akşam yürüyüş ve inceltici kremle 1 haftada 8 kilo veröiştim bakalım şimdi ne olacak birde sandoz sakızı + sirkeye başlıcam yarın sabah ikisi birlikte devam etsn istiyorum oda çok etkiliymiş haydi bol şanş hihoyyyt
canim senin corbanin icinde neler vardi okadar cok degistiki corbanin tarifi fasulye kabak patlican bile girdi delikafaduldenasli boyle degil hafta sonu arkadasima gittigimde istiyecegim tarifini o cok yapardi faydasinida gormustu ama kac kilo verdigini bilmiyorum kerevizli yapmistim birkere ikinci gun buzdolabinda olmasina ragmen eksimisti corba kopuk kopuk tu iyk-tatlicadiarzu-

kızlar ben dün başladım diyete ama kaçamak yaptım öğlen yemeğinde kepekli ekmeğe tost yedim mirmirmirmir ama hiç etkilenmedim öyle baş ağrısı baş dönmesi halsizlik filan olmadı akşamda sandoz sakızı aldım onuda çiğnedim yarın tartılmayı düşünüyorum bakalım nasıl gidiyor diyet ayrıca ben çorbanın tadını seviyorum bu gün ıspanak yemeği yicem öğle yemeğinde akşamada kabak yerim dün 3 litre su içtim 1 form çayı birde sütlü kahve içtim ama artık bugün kaçamak yok hem sebze var hem meyve süper bir gün olacak sizlerede kolay gelsin

zuzumm81 biz baraber başladık deilmi nasıl gidio bakalım tadı nasıl sende =))

evet canım beraber başladın ben sabah 1 bardak içtim ama zorla burnumu kapadım.şimdi bir elma yedim şimdilik iyi gidiyor ama bir sorum olacak sıcak içmek şart mı acaba?senin nasıl gidiyor canım

X