Popüler Konu Lahana Çorbası Diyeti Deneyimlerimiz

64 kiloyla başladım grubumuza girdiğimde 60 kiloydum çizelgemi ona göre ayarlamıştım canım

merhaba kızlar bende bugün başladım lahana çorbası diyetine daha öncede yapmıştım vee 7 günde 5 kilo vermiştim sonra ara verdim ve hiç kilo almadım şimdi 5 kilo fazlam var inşallah veririmkaydirigubbakcemile2

canım iki gündür fırsat bulup çorbamı yapamıyorum... inşallah bugün tekrar yapıcam sen başladınmı?

canım iki gündür fırsat bulup çorbamı yapamıyorum... inşallah bugün tekrar yapıcam sen başladınmı?
inşallah bende bugün başlıcam akşam yapıcam çalıştığım için hafta sonunu bekledim.ben çok diyet yaptım bugüne kadar hatta diyetisyenlere bile gittim en zor olan ilk 3 gün ama lahana diyeti hakıkatten başarılı tadı sadece sok kötüydü ama senın tarfinle yapıcam o yüzden çok zor olucağına inanmıyorum kaydirigubbakcemile2 birde meyveyı ya günkuru kayısıya ağırlık vericem yada püre yapıcam bakalım hayırlısı ben 59 kg 51 falan olmak istiyorum yazarım sanaa.s.

canım bu diyetle zayıflıcaksın gör bak. azıcıkda spor yapsan daha güzel verirsin. ben nivea body nin ısınma hareketlerini yapıyorum sadece o bile işe yarıyo...

canım bu diyetle zayıflıcaksın gör bak. azıcıkda spor yapsan daha güzel verirsin. ben nivea body nin ısınma hareketlerini yapıyorum sadece o bile işe yarıyo...

bende de 4-5 tane böyle spor eğzersiz tarzı aletler var titreşimli kemerden memnun kaldım 2 defa adım onu kullanmayı düşünüyorum.sana yazıcam inşallah bu akşam sende yap yarın yazışırız beraber devam ederiz kendimde tek avantaj olarak 2 litre mutla su içerim ben :içelim:

tamam canım burdan yazışırız birbirimizi takip ederiz:) bende su çok içerim kola meyve suyu çay kahve bunların hiçbiri hayatımda yok... mutlaka yap ama çorbanı görüşürüz...

merhaba arkadaşlar bende yeni katıldım aranıza tüm yazılanları tek tek okudum .malzemeler hazır beni bekliyor .inşallah bir an önce başlarım

aradaslar biseyi merak ettimbu lahana corbasi yada suyu kurunu yaparken,
cay,kahve ve sut icebiliyormuyuz ?
vede
yanlizca bu kur ilemi beslenicez gun icinde,baska birsey yiyemezmiyiz yani?

herkese merhaba... ben bu forumda yeni üye sayılırım. neredeyse zayıflama yöntemleri ile ilgili yazılan pekçok şeyi okudum. çünkü vermem gereken bir 7 8 kilo var. bir arkadaşım lahana ile zayıfladı ancak onun tarifi şöyleydi: lahanayı ve 2 tane büyük kuru soğanı haşlayıp, küçük küçük doğarayıp üzerine birazcık tuz ve nar ekşisi dökerek yiyordu ve bunu sadece akşam yemeklerinde yapıp, sabah ve öğlen normal öğün (ama abartmadan, tatlı ve ekmek yok) geçiriyordu. bu şekilde haftada 2 kilo verdiğini söyledi. acaba herkeste aynı etkiyi gösterir mi? ben çorbasını içemedim maalesef, acayip midem bulandı. nar ekşisinin de zayıflatıcı özelliği olduğunu duymuştum bi yerlerden. siz ne dersiniz?

kızlar bende başladım çorba diyetine bugün 4. günüm diyetim bitene kadar hiç tartılmıycam bakalım kaç kilo vericem daha önce bu diyetle 5 kilo verdim gerçekten işe yarıyor hihoyyyt

merhaba, yine döndüm. daha önce 3 günlük yapmıştım lahana çorbasını yaklaşık 1,5-2 kilo gitmişti.. bugün tekrar aldım malzemeleri. akşama hazırlayacağım ve kısmetse yarına başlayacağım inşallah. bu sefer biraz daha uzun yapmak istiyorum bakalım.
nar ekşisi fikri hoşuma gitti. ama fazlaca tatlı gelmez mi acaba? bir tabağa deneyeyim bakalım.. bir de ekstra kalori olur mu diye düşündüm. ama çok bayınca çorba denenebilir.
bir arkadaş sormuş çay kahve içilir mi diye. evet içiliyor. çorba dışında da günlük yemene izin verilenler var. örneğin ilk gün sadece meyve, ikinci gün sebze vs gibi. diyet bölümünde bulabilirsin açıklamaları.
inşallah bu seferki kürden daha iyi bir sonuç alabilirim. ben günlük yeneceklere ek olarak sadece yoğurt eklemeyi düşünüyorum. belki arada biraz da müsli katabilirim yoğurda.
off bir hafta geçse de buraya şöyle 4-5 kilo verdim diye yazabilsem. uzun süredir bu kiloda sabit kaldım. kırardım şu direnci ne güzel

canım yaaa nedense öyle oluyo kaldımı kalıyo nekadar çabalansada sabit kilondan düşmüyosun.:1no2:

ya bende yapdım anında verdım kılo sonra gerı aldım kılo en guzelı yavaş ve saglıklı zayıflıycan ..

kar kesinlikle doğru diyorsun. yavaş ve düzenli beslenmeyle zayıflamak en güzeli.. ki benim de yaptığım bu. çizelgemden de görüleceği üzere 13 kilo kadar vermişliğim var. bunu bir yıldan uzun sürede verdim. ama 63'te takıldım uzun süredir. veremedikçe ben de biraz tavsattım, dikkat etmedim ve 1,5 kilo kadar aldım. bu çorbayı yapma nedenim öncelikle yeni aldığım kiloları yerleştirmeden bir an önce verebilmek ve ardından direnci kırmak. önümde daha uzun bir yol var. geri kalanları da yine yediklerime dikkat ederek, hareketimi artırarak vermeyi planlıyorum. ama şimdi bünyemi bir sarsmam ve sıkıca tutunduğu bu kiloyu aşağıya çekmem lazım...arada bu tür beslenme düzenine geçmek en azından benim açımdan bu şekilde yararlı oluyor. benim gibi uzuuuun bir süre kilo ile uğraşınca insan artık bünyesini daha iyi tanıyor ve gerektiğinde dayak, gerektiğinde ödül ile harekete geçiriyor :))).

bugün ikinci çorba deneyişime geçicem fakat bu sefer soğan suyu destekli bakalım bu seferde direnecekmi benim vucut

arkadaşlar bu yola baş koymuş herkese başarılar diliyorum.kaydirigubbakcemile5ben bu diyetle 5 kilo verdim 74 kiloyla başladım 69a düştüm sonra 1 ay kadar ara verdim ve bu süreçte hiç kilo almadım yine başladım diyete bugün 5.günüm ama henüz tartılmadım bittikten sonra tartılcam.bana göre bu diyetin en güzel yanı asıl diyet bittikten sonra zayıfladığımın ortaya çıkması diyet sürecinde pek bişey farkedilmiyo çok su içmekten şişlik oluyo çünküyerimseniben diyetim bittikten sonra kaç kilo verdiğimi paylaşırım sizinle :)

bugün itibarı ile ben de başladım bu rejime!!kaçamak yapmadan devam etmeyi planlıyorum!!kaç kilo verdiğimi rejim sonunda sizlerle paylaşacağım!!!

dün akşam yaptım çorbamı. yatmadan önce bir tabak içtim. bugün de sabah yarım dilimden küçük ekmekle bir kaç domates dilimiyle kahvaltımı yaptım. arada elma yedim. az önce de kocaman bir tabak çorbamı içtim. sabah kahvaltısını normal yapmayı planlıyorum. arada yoğurt filan da yemeyi planlıyorum.ama onun dışında diyetin dışına çıkmayı düşünmüyorum. bakalım ne farkedecek. bu sabahki tartım 64,6 idi.cuma günkü kilo bildirimine kadar inşallah ciddi bir fark oluşur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…