Popüler Konu Lahana Çorbası Diyeti Deneyimlerimiz

tamam canım burdan yazışırız birbirimizi takip ederiz:) bende su çok içerim kola meyve suyu çay kahve bunların hiçbiri hayatımda yok... mutlaka yap ama çorbanı görüşürüz...

canım çorbamı senın tarif etiiğin gibi yaptım ama şunu sormak istiyorum
blanderden geçiriyormusunkaydirigubbakcemile2

merhaba, yine döndüm. daha önce 3 günlük yapmıştım lahana çorbasını yaklaşık 1,5-2 kilo gitmişti.. bugün tekrar aldım malzemeleri. akşama hazırlayacağım ve kısmetse yarına başlayacağım inşallah. bu sefer biraz daha uzun yapmak istiyorum bakalım.
nar ekşisi fikri hoşuma gitti. ama fazlaca tatlı gelmez mi acaba? bir tabağa deneyeyim bakalım.. bir de ekstra kalori olur mu diye düşündüm. ama çok bayınca çorba denenebilir.
bir arkadaş sormuş çay kahve içilir mi diye. evet içiliyor. çorba dışında da günlük yemene izin verilenler var. örneğin ilk gün sadece meyve, ikinci gün sebze vs gibi. diyet bölümünde bulabilirsin açıklamaları.
inşallah bu seferki kürden daha iyi bir sonuç alabilirim. ben günlük yeneceklere ek olarak sadece yoğurt eklemeyi düşünüyorum. belki arada biraz da müsli katabilirim yoğurda.
off bir hafta geçse de buraya şöyle 4-5 kilo verdim diye yazabilsem. uzun süredir bu kiloda sabit kaldım. kırardım şu direnci ne güzel

cok tesekkur ederim canima.s.umarim sende istedigin sonucu alirsin:Saruboceq:

secilyüce arkadaşım bana sormamışın soruyu ama ben blendırdan geçirip iyiyorum

teşekkür ederima.s.ben daha önce lahana diyetınde kı menuyu birebir yapıyordum.şuanda sadece soğan ve lahanayı kaynattım :eek:acaba ne kadar faydalı olcak bilemem ama öteki tadı içelemeyecek kadar kötükafamçokkarıştısen nasıl yapıyorsun:içelim:

canım çorbamı senın tarif etiiğin gibi yaptım ama şunu sormak istiyorum
blanderden geçiriyormusunkaydirigubbakcemile2

hayır canım blendırdan geçirmiyorum... taneli yemek daha güzel bence öteki türlü sadece sıvı alıyomuşsun gibi olur sanırım.. hem böyle daha yenilebilir... bende cuma akşamı yaptım çorbamı bi gece dışarda unuttum sonra dolaba koydum tabi daha bi tabak bile içmedim bişey olmuşmudur sizce çorbaya yoksa tekrarmı yapsam....

bende bugün başladım lahana çorbası diyetine daha önce de yapmıştım işe yaramıştı allah yardımcım olsunnn

hayır canım blendırdan geçirmiyorum... taneli yemek daha güzel bence öteki türlü sadece sıvı alıyomuşsun gibi olur sanırım.. hem böyle daha yenilebilir... bende cuma akşamı yaptım çorbamı bi gece dışarda unuttum sonra dolaba koydum tabi daha bi tabak bile içmedim bişey olmuşmudur sizce çorbaya yoksa tekrarmı yapsam....

bence hiçbirşey olmamıştır havalar soğuk çünkü bozukmaz çünkü içinde yağ soğan bıde lahanadan başka bırşey yok:dance:bende bugün başladım artık umarım iyi sonuç alırım bu hafta

teşekkür ederima.s.ben daha önce lahana diyetınde kı menuyu birebir yapıyordum.şuanda sadece soğan ve lahanayı kaynattım :eek:acaba ne kadar faydalı olcak bilemem ama öteki tadı içelemeyecek kadar kötükafamçokkarıştısen nasıl yapıyorsun:içelim:

seçil canım aynen bu sefer bende senin gibi yaptım hem soğan çorbası hem lahana çorbası gibi bir şey oldu şimdi pişti blendırdan geçirecem birazdan ben hafif cezvede ısıtıp bir kupa kadar başıma dikip içiyorum

seçil canım aynen bu sefer bende senin gibi yaptım hem soğan çorbası hem lahana çorbası gibi bir şey oldu şimdi pişti blendırdan geçirecem birazdan ben hafif cezvede ısıtıp bir kupa kadar başıma dikip içiyorum

canım bende bu tarifi maeves ten aldım test edilmiş ve oynaylanmış:sm_cool:diğerini hakıkatten içemiyordum.bunu tarifi bende bugün denedim gerçekten güzel bol limon suyu ve pul biber kotdumkaydirigubbakcemile2umarım başarıcaz:lepi:yazışırzmaeves teşekkür ederiz.a.s.

canım bende bu tarifi maeves ten aldım test edilmiş ve oynaylanmış:sm_cool:diğerini hakıkatten içemiyordum.bunu tarifi bende bugün denedim gerçekten güzel bol limon suyu ve pul biber kotdumkaydirigubbakcemile2umarım başarıcaz:lepi:yazışırzmaeves teşekkür ederiz.a.s.

rica ederim ... umarım başarılı olursunuz kızlar... tabii azucukda hareket ederseniz ve çok kaçamak yapmazsanız en kötü ihtimal 1.5- 2 kiloya bu hafta bye bye dicez:))

bu sabah tartıldım. dün başlamıştım ben. cuma tartıma göre yarım kilo gitmiş. ctesi filan gerçi daha çok çıkıyordum tartıda.şişkinlik nedeniyle o yüzden tam da emin değilim. neyse cuma tartıya göre yarım. ctesi tartıya göre 1.5 kilo gitmiş :))). bakalım esas yarın verip vermediğim belli olur.bu sabah da normal kahvaltı yaptım. yarım dilim tam tahıllı ekmek ve peynirle. ben arada yoğurt da yiyorum. dediğim gibi çok katı şekilde yapmıyorum. bahar geçişi vücudum biraz düşük. ama yediklerime olabildiğince dikkat ediyor ve bol bol çorbadan içiyorum. inşallah cuma günü ciddi bir fark olur ya.

canım bende bu ta rifi maeves ten aldım test edilmiş ve oynaylanmış:sm_cool:diğerini hakıkatten içemiyordum.bunu tarifi bende bugün denedim gerçekten güzel bol limon suyu ve pul biber kotdumkaydirigubbakcemile2umarım başarıcaz:lepi:yazışırzmaeves teşekkür ederiz.a.s.
bilmemki içebilirmiyim acaba kokusuna tahammül edemediğim için başıma dikip içiyorum ama diğer seferee söz deneyeceğim

bu arada kaç kılosun benım kılom 59 kaydirigubbakcemile2
ay inanmıyorum 59 çok güzel geliyor kulağa benim boy 1.70 kilo 69 canım benimde hedefim 60 olmak geçen yaz 64 düm :eek:klava:

bu sabah tartıldım. dün başlamıştım ben. cuma tartıma göre yarım kilo gitmiş. ctesi filan gerçi daha çok çıkıyordum tartıda.şişkinlik nedeniyle o yüzden tam da emin değilim. neyse cuma tartıya göre yarım. ctesi tartıya göre 1.5 kilo gitmiş :))). bakalım esas yarın verip vermediğim belli olur.bu sabah da normal kahvaltı yaptım. yarım dilim tam tahıllı ekmek ve peynirle. ben arada yoğurt da yiyorum. dediğim gibi çok katı şekilde yapmıyorum. bahar geçişi vücudum biraz düşük. ama yediklerime olabildiğince dikkat ediyor ve bol bol çorbadan içiyorum. inşallah cuma günü ciddi bir fark olur ya.
inşallah hep beraber muavvak oluruz bende seninki yapıcam yoksa birden saldırışa geçerim herşeyden vazgeçersem:eek:

arkadaşlar merhaba ben aranıza yeni katıldım. çorbayı yapıcam ama kereviz yok. benm aldığım tarifte de kereviz yok. aca ba kerevizsiz olsa faydası olur mu

merhabaaa hepimize kolay gelsin bende bu sabah başladım lahana çorbası içmeye 1 hafta devam etmek istiyorum 66 kiloyum 55 kiloya düşmek için çabalıycam:)çorbayı yaptım ama doğrumu yaptım bilmiyorum 2tane kurusoğan ve yarım lahana içerisine limonsuyu ve pulbiber koyup düdüklü tencerede pişirdim ve blendırdan geçirdim doğrumu yaptım acaba bana fikir verebilirmisiniz birde mekik ve oklava hareketleriyle belimi inceltmek istiyorum of offffffff 11 kilo var önümde sizin sayenizde başladım çok teşekür ederim ayrıca çorbanın tadınıda çok beğendim

merhaba arkadaslar ben bu corbayı yapmayı dusunuyorum yalnız tadı hos bır tarıf ıstıyorum ..bır arkadasımız kırmızı mercımek katıp yapmıstı acaba kılo vermesı nasıl oldu?normal tarıfını ıcemıyorum benkafamçokkarıştı

ya benim bildiğim kadarıyla bir tabak mercimek çorbası yarım kilo aldırıyomuş insana

ya benim bildiğim kadarıyla bir tabak mercimek çorbası yarım kilo aldırıyomuş insana
1 kase mercımek corbası 1 dılım ekmege denk gelıyor canım kı oda yaglı falan normal sekılde yapılması,benım bahsettıgım sadece bıraz corbaya mercımek katılacak sonucta corbaya yag tuz katılmıyor..

Arkadaslar ben de uzun suredir sizi takip edyorum.Bir turlu baslayamamistim..Bu gece corbami psirdim ve kokusu o kadar istah kabrticiydi ki ,hemen tatdim...Tadi nefis olmustu valla oturup yarim ekmekle yedim kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 ....Saka saka ama tadi gercekten nefisss olmus...Yarini iple cekiyorum,su corbayi yemek icin..

uff çok açım. işim var oturmak zorundayım ve açlıktan ölüyorum. Ya bu diyetlerde neden elma verirler anlamış değilim. Beni deli gibi acıktırıyor. Şu anda hissettiğim açlık tüm gün birşey yemediğimden daha fazla. Ne zaman elma yesem böle oluyorum. Bu akşam patates püresini reddettim, diyeti bozmamak için şimdi bozmayayım yaa. bu sefer cidden azmettim, ama saat kaç oldu.. uff. bozmayacam.. ama birşeyler yemem lazım

X